VERBATIM -> RE: Kako naprej (15.4.2010 10:41:34)
|
ja tudi ce bojo mocni zivci in volja s tvoje strani, da ostanes v razmerju, ki te NE osrecuje, ne bo trajalo vekomaj se mi zdi... ker ne bosta srecna ne ti in ne ona! RAZEN, ce se zgodi cudez, kot sem ze omenila veckrat... kar je seveda tudi mozno... zakaj pa ne? res da je moznosti kar precej malo, ampak jaz pravim da je vse mozno... predvsem se bos za zacetek moral sam umirit in sprejet dejstvo, da si si izbral tako dekle... poskusaj jo tako pac sprejet in se sprijaznit s tem... to je edina resitev za vaju ta trenutek se mi zdi. ker cim bos skusal spremeniti njo, bo vse samo se slabse in bo slo le se bolj navzdol.. in se bosta razsla ze veliko pred rojstvom otroka... kar pa tudi sploh ni nic napacnega, ce ze zdej vesta, da vam ni usojena skupna pot. glej poznam par, ki je prav tako spocel otroka, kljub temu da nista bla ravno na isti valovni... pa sta se skozi vso nosecnost vecinoma kregala... pa sta se odlocila, da bosta za voljo otroka pocakala vsaj do rojstva in sta res... se en mesec po rojstvu otroka sta zdrzala skupaj, potem pa nic vec! sta ugotovila da njuno razmerje preslabo vpliva tudi na otroka in sta stvar zakljucila. AMPAK cisto lepo na prijateljski nacin! se danes se lepo dobivajo, pa je puncka stara ze dve leti... in ona prav tako vidi ene stare starse kot druge in ravno tako jo oce pride pogledat kadar mu srce pozeli in jo tudi vzame itd. sicer je res da bi jo mamicinih besedah lahko prsu iskat se veckrat, ampak se zaradi tega ne kregata... vse lepo vzajemno pocneta, le ne zivijo skupi! hvala, zadnji del lep in vzpodbuden, pač v danih okoliščinah, jaz bom hotel biti veliko z otrokom, veliko, največ, kar se bo dalo saj je ne poskušam spremeniti, saj se tudi ne da po definiciji sreče, je teoretično ona srečna v najinem odnosu, saj so vse njene želje in cilji izpeljani, živi praktično enako življenje, kot ga je imela prej, pa še partnerja je dobila za tisto, kar sama mislil, da sodi v partnerstvo tako, da pridemo do tega, kar mi na različne načine podajate, problem sem jaz in problem je v meni
|
|
|
|