|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 10:29:19   
Pia73
Držim pesti, da vse pridete na vrsto še prej, kot ste si zamislile, da boste :miska::miska::miska::miska::miska:

No, Andrejka tebi pa vseeno privoščim prej še hanimun, ker to je vredno doživeti, verjami mi! :rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 10:35:29   
buškica
Hvala za lepe želje.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 10:39:11   
anadejka
:rozica:Ja Pia ane,ane :bravo::bravo::bravo: jest tut tko praum:bravo::bravo::bravo:

ampak moj bi šel rad čimprej po :duda:,jest mu pa pravm da en mesc gor al pa dol,pol itak ne bo več časa za hanimun,je treba zdej izkoristit čas.
Bo kar bo,važn da se mamo radi.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 12:07:04   
Pikipoki
Živjo!

Jaz vam privoščim, Čisto, čisto vsem), da pridete čimprej na vrsto in se začne... :miska:
Jaz sem sicer v MB in sem v prvi fazi postopka.:bravo: jemljem KT. V avgustu začnem z onjekcijami in upam, da bo vse v redu :miska::miska::miska:, ker potem sledi v začetku punkcija in nato ET. :bravo:

Malo se veselim, malo pa me je strah ... malo sem :zmeden:, po drugi strani pa vem, da je to edina pot do tako začeljene :duda:.

Tudi jaz sem ob čakanju imela malo krite in sem :((:((:((, ker se mi je zdelo, da nikoli ne bova na vrsti, zdaj je malček lažje.

Veliko sreče vsem!:bravo:

LP:rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 12:13:26   
anadejka
Pikipoki :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se takoj prime in obdrži!!!

Pa brez strahu in veliiiiiiko optimizma:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Vso srečo!!!!:angel::angel::angel:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 22:17:16   
Anitka
Špelka - juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :bravo::bravo::bravo::bravo: in ima da rata v prvo :miska::miska::miska::miska:

Pikipoki tudi zate :miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?