|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 6:50:32   
Špelka
Čao,

včeraj sem mela prgled na GK pri dr. Drobniču. No, po pričakovanjih vam sporočam, da je odločitev padla in da gremo decembra (če bo dost dnarja na GK) na IVF! :bravo::bravo::bravo: Do takrat pa moram jaz dat še kri (hormoni), :love: pa spermo. Septembra mava še enkrat pregled pri Drobniču in potem bodo zares papirji potovali na konzilij! :bravo::bravo::bravo:

Po eni strani me je strah filanja s hormoni, po drugi strani pa sem neizmerno vesela, da so se stvari končno spet premaknile! :bravo::bravo::bravo:

Torej sem zdaj uradno med "SUPER FOSILKAMI" - ženske, ki so na IVF.

P.s.: anitka, a bi v seznam bodočih nosečk uvedli tud to kategorijo? ;):)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 7:45:10   
anadejka
:bravo::bravo::bravo:Bravo Špelka da se je le končn premaknil:bravo::bravo::bravo::bravo:

A pol ti nou treba delat HSG še enkrat?Pa zakaj prauš...če bo dost dnarja,pa sej ga ne rabš.Sej to zavarovalnica krije,al kako maš zdej ti to???

Ej full dobr res,ane kok ti da to enga zagona pa energije k ti Drobnič reče septembra gremo pa v hitrem postopku naprej:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Full sem vesela zate res:bravo:,pa sept.se vidve na GK;)!!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 7:46:09   
emaa
Špelka je mislial, če ne bo GK pokurila vsega svojga denarja.
ŠPelka lepo, da se premika:bravo:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 7:46:57   
buškica
Bravo špelka, upam da se tud pr meni kam premakne.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 7:49:41   
anadejka
Ajaaa,nism poštekala.Veš kaj glih tko kot vsem drugim tut Špelki pripada svoje in mora prit na vrsto.Brez dvoma;).A ni tko?:ups:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 7:50:37   
anadejka
Čau Buškica,a pr teb je tut že kej nouga,al še vedno čakata?
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 7:52:45   
emaa
Ja se strinjam, da morajo vsi pridet na vrsto, ampak konec leta je kriza. Vem, ko je moral moj lani na psermiogram decembra, je pr Rešu ful naložil, podaljšal čas poskušanja, da je prišel v decembru na vrsto, če ne bi bil januarja, ko zavarovalnica spet plača.
Buškica kako z vama, a mata že kaj več podatkov kdaj bosta na vrsti

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 7:53:14   
buškica
ČAkamo, čakamo pa še čakamo. ampak sej bo.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 7:54:27   
buškica
Pojma nimam kdaj prideva na vrsto. Mislim da letos ne. Bomo videli, pustimo se presenetiti.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 8:24:31   
tinkamiška
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 8:40:50   
Špelka
Uh, hvala vsem za vzpodbudne besede - res jih nisem pričakovals tolk! :bravo::bravo::bravo: ja, mislila sem dnar na GK, sej če ne pa januarja - v primerjavi z 2 leti je to mačji kašelj - en mesec gor ali dol! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaaaa, Anadeljka - se vidva septembra - kdaj pa maš t inaslednji pregled al IVF - obisk na GK? Jest mam pregled 14.9.2005 pr Drobniču. :zmeden2: Če maš ti tud na tist dan, vzamem dopust, čeprou da nisem hotla! :bravo::bravo::bravo: Vsem ostalim hvala za odzive in upam, da se tudi pri vas čimprej premakne nprej in da se vse ČIMPREJ premaknemo na gornji forum!!!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 8:41:50   
Špelka
bUŠKICA, KOLK ČASA PA TI že čakaš in pri kermu dr. si? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 8:44:07   
Špelka
Anadejka pr omembi HSG-ja je Drobnič sam debeu pogledal. :zmeden2::zmeden2::zmeden2: :bravo::bravo::bravo: Je itak reku, da nima smisla - torej to kar sem jest že vedla. :bravo::bravo::bravo: Hvala bogu, da nisem ostala pr Voglerju, k je s HSG po mojem poskušal sam podaljšat cel postopek ali/in preverit svoje delo. :(:zmeden2::(:zmeden2::(:zmeden2:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 8:50:52   
buškica
Tud moj dr. je Drobnič, samo da pri meni vse traja dlje.

Namreč čakava na darovalca, tu pa se lahko čakanje zavleče v leta in ne mesece. Po najboljši poti bova drugo leto nekje maja na vrsti. Napovedli so da v roku enaga do dveh let. Upam da so se zmotili. Res močno.
Imava vse papirje tud konzilj, ampak ker je darovalcev premalo, pač čakava. Pa tudi tako je da ko darovalca najdejo morajo spermo zamrzniti za 6 mesecev , nakar po šestih mesecih še enkrat po vseh ISO standardih preverijo spremo in če je takrat vse ok te pokličejo in začneš postopek. Midva sva 22 aprila dobila številko v čakalni vrsti 215. Potem pa vedi kdaj prideva na vrsto, je pa res da je ta številka previsoka, saj vključuje tudi vse ostale,ki imajo drugačne postopke kot midva.

Upam da se čimprej kaj odvije.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 8:56:10   
cmokec
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 9:00:23   
Špelka
Ojla, Cmokec, kak gre tebi? Že dolgo nisem nič slišala o tebi. Tvoj odštealnik pa obljubja, da je vse v redu. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 9:01:30   
buškica
Špelka si me prehitela, sem ravno hotela jo vprašat kako ji gre.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 9:04:00   
emaa
kako si cmokec, a si zdaj doma na bolniški ali na dopustu, ste vse zrihtali, da se lahko cartate

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 9:04:12   
Špelka
Uh, Buškica, sem mislila da gre z darovalci hitreje! :( Sem mislila, da je problem le pri darovalkah. Mislim, sramota za slovenske korenjake, da nočejo svojega gen. materiala deliti na tak način, ko je za njih vendarle popolnoma netvegano in brez odgovornosti! :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Držim pesti zate, da se vama čimprej odvije vse skupaj! :miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 9:16:43   
anadejka
Ejjjj Špelka,no vidš,sej sm jest rekla da je Drobnič ZAKON:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

Pojma nimam kdaj točno bom spet obiskala GK.Zdaj čakava na odgovor s konzilija.Najkasnej konc avgusta bi mogla dobit pošto domov in sestra mi je rekla da je čist možn da bova že sept.na vrst,ampak po moje je možn da tut oktobra,k je baje full naval,pa tut men bi to bl sedl,ker bi šla prej še full na hanimun,k že krvav rabm dopus.Ampak bo kar bo.Nm nč jezna tut če bom mogla takoj po ohceti v bolnco hodt.Čist vse nardim za :duda:.

Špelka midve sva pa na vezi;)

Buškica,nč kej vzpodbudno ni tole čakanje:(.Bemti sm še jest jezna:grrr:.Sej ne vem kaj naj ti rečem...vztrajnost je lepa vrlina....sam ne me zdej zadušt.Upam in res vama želim da bi zelo zelo kmalu dobila to kar si želita.Mogoče pa vaju že zelo kmalu nekaj lepega preseneti.Jaz upam da ja :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 9:30:53   
buškica
Ja kaj drugega pa nama preostane kot čakanje.

Ampak važen je cilj. Upam da me bo kej res presenetlo. Rabim mal odmora v svoji glavi.
Zato tud tle gor bl berem kot pišem.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 9:42:15   
anadejka
Tako je Buškica:bravo::bravo::bravo:,zdaj greš na :morje::morje::morje::morje:,do konca uživajta z :love:,možgane dajta na OFF in potem bo bolje,ko si bosta pridobila nove moči in energije!!!8)

Vse bo še dobro!!!:angel::miska::angel::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 9:56:50   
Nyah*
Spelka, juhuhuhuhuhu
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, da se stvari premikajo!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

za vse tri, spelka, buskica in anadejka, da cimprej ustimate tako kot je treba, pa da bi kmalu vse zibale 1,2,...:duda:!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 10:14:24   
anadejka
Vauuuu Nyah full tenks:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Pa ti srečka tut lepo merkej na svojo pikico:angel::miska::sloncek::duda:9nebesa:bravo::)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Poročilo s pregleda
7.7.2005 10:23:49   
Špelka
Nyah, hvala, anadejki pa se pridružujem pri lepih željah... :miska::miska::miska::miska::bravo::bravo::bravo::morje::morje::morje::morje::morje::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.