|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: generalka bajte
2.3.2010 22:17:36   
barika
Miš, jaz sem ravno prejšnji mesec vsak dan malo po malo metala stran (da moj hrček nevidi), klet je skor prazna ...ostale so samo še neke ploščice, sani, tricikel, otroška oblačilča imam poslikana in pripravljena za prodajo, sam zdejle prodajat zimske stvari je mal smešno user posted image , čevlji so poslikani in čakajo, da jih dam tule gor na dobrodelnost..
pa se kr lažje diha, če ni tolk "skrite" navlake. user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 51
2.3.2010 22:43:31   
Abbey

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

rija, ze par let ne kupujem vec.....dobim...od tetic, sestre, sestricen, 1 kolegica mi kar nosi(pridem domov, pa me cakajo 3 skatle pred vrati)....sama pa ne mecem stranuser posted image

ti imaš pa čisto isto bolezen kot jaz. Do pikice.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
2.3.2010 22:50:55   
Abbey

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

o grozauser posted image men se glih utrga v takem...

nimam ene ibržn stvari....res ne.
kupujem sam tist kar rabmo (al pa še tist ne)

vse kar je odveč, sproti lifram od bajte. al v smeti, na RK, če kdo rabi...dvakrat letno popucam omare in če je kaka cunja, k je ne nosim, gre stran. v omari mam res samo tist kar nosim. ok, zdej mi je par kavbojk kr tko stalo, k sem bla noseča, sam jih dobim že vse na rit in je okuser posted image
posode mam glih tolk, kt je nucam, oz. včasih mi že mal na tesno hodi, sam mi je brezveze kupovat, ker kar gre tud tko. od kozmetike sam tist kar res rabim. na banji mam sam eno tekoče milo in šampon, ko porabim, dam novo ( vem da ene majo po 20 flaš na banji nastavljenihuser posted image )

otroka masta ful mal igrač, cunj tud ni glih viška, prej kontra...sam je kuluser posted image

nimam nobenih stvari, k bi jih že ful let recimo vlačla s sabo zarad neke čustvene navezanosti....razni zvezkli pa pisam itd....to jaz nič ne šparam...

ne, navlakar pa res nismuser posted image

ja točno tako, jaz imam najmanj 20 šamponov, 20 balzamov, ene 20-30 mehčalcev, vseh barv, lepo dišečih in še in še. Ja, kot da bo jutri vojna in da ne bo nobenega mehčalca več v trgovini.

Ampak je grozno če imaš tako bolezen kopičenja pa si ne znaš pomagati user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 53
2.3.2010 23:05:47   
Anonimen
Miška, tole sem zadnjič na meil dobila, pa lahko tut kaj sem pošlješ, če ne rabite za stran pa še ni:

Pozdravljeni,
v Grosuplju se je odprla 'Varna hiša za otroke'. Gre za hišo kjer bivajo otroci brez staršev, zapuščeni, zlorabljeni in pomoči potrebni otroci.

Trenutno se zbirajo oblačila za bratca, dvojčka, potrebujeta oblačila za starost 4-5 let. Če bi kdorkoli imel kakršna koli oblačila, ki bi jima prišla prav.. v akcijo!

Ravno tako zbirajo tudi vso drugo opremo in oblačila za otroke vse starosti. Tako, da prosim preglejte malo svoje omare, kleti, premečite škatle z igračami in podarite kaj za otročičke v varni hiši.

p.s
Še to.... pošljite informacijo tudi svojim poslovnim partnerjem, prijateljem, znancem.... skratka vsem za katere ste prepričani, da so Ljudje, ljudje z veliko začetnico, da vnjih gori poštenost in čut do sočloveka.

Naslov kriznega centra:
Hiša zavetja Palčica,Brvace 41, 1290 Grosuplje. Kontaktni telefon:01 781 80 50, 040 194 190 (CSD Grosuplje)

HVALA

< Sporočilo je popravil Otika -- 2.3.2010 23:06:12 >

(odgovor članu Abbey)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
2.3.2010 23:51:21   
Meggi

Lepo da si posredovala tole informacijo. Me zanima če jim lahko pošlješ po pošti. Rade volje. Sicer se lahko kar nabere te robe a če ob tem opraviš še dobro delo je superca.

Veselo praznjenje kleti!

P.S. Tako bo prostor za nove ustvarjalne izdelke ki bodo osrečevali dušo!

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
3.3.2010 6:19:05   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80
vem da ene majo po 20 flaš na banji nastavljenih

Mhm... jaz. Sicer ne po banji (ker imam tuš kabino), ampak po kopalnici jih pa ni 20, temveč 200.

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 56
3.3.2010 7:20:53   
suzy85

imam prijatelja in prijateljico, ki mi prineseta res super stvari. ampak, šus babji, ne da bi vrgla alpa dala stare reci naprej....neeeeeeeeeeeeeeeee, mogoce še prav prideuser posted image

ma si ista kot moja oma in dedi user posted image čevlji, spredaj razparani, bodo mogoče še kdaj uporabni. pulover z velikimi luknjami bomo mogoče še kdaj oblekli... user posted image vse te stvari shranjujeta v hlevu, po raznih starih omarah, predalnikih. ko pa gresta na morje, pa greva z atijem v akcijo in polovico stvari stran zmečeva. sicer se pol malo jezno gledamo par dni, ampak tistih stvari nihče ne pogreša user posted image

doma pa tudi vsake toliko časa stopiva z mojim v akcijo in obrneva stanovanje ter stran zmečeva stvari, ki jih ne uporabljamo. zapeljeva na smetišče, uporabne stvari pa na RK.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
3.3.2010 10:37:55   
Rožica I
Iz hrčka na kvadrat sem se spremenila v osebo, ki ko kupim 3 nove spodnjice- vržem proč 3 stare user posted image . Sicer sem za tako spremembno rabila cca 20 let- ampak sedaj mi je prav v olajšanje, ko vržem v kanto kakšno vrečko ali dve! Kar je še za nosit, (samo meni ne več)- razdelim: kolegicam, sestričnam ali na RK. Otroku ne kupujem več cunj zato, ker so kvalitetne in cenovno ugodne ampak ko in če jih res rabi.Ima pa tako vsega preveč še zmeraj, saj 1o-15 parov nogavičk na sezono res ne rabi, kajne user posted image ?

Skratka nasvet- nastavi si tri vreče:
1. tisto, kar boš obdržala in uporabljala
2. tisto, kar boš razdelila
3. tisto, kar je za v smeti

Preverjeno učinkovito! Probaj user posted image

ROŽICA

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 58
3.3.2010 10:43:45   
Anonimen
1. tisto, kar boš obdržala in uporabljala
2. tisto, kar boš razdelila
3. tisto, kar je za v smeti

in ze vem kak bo

prva bo una ta najvecja vreča (žakelj) za smeti
druga bo trgovinska vrecka
tretja pa polivinilasta 2 litrska za zmrzovanje ziviluser posted image

ampak, da se pohvalim! 1 un žakelj so že odpeljali smetarjiuser posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
3.3.2010 13:45:00   
NEA_TEJA

aja, luni, 12.ega sem v cerknici...ponovimo vajo pri Kekcu?

Može JOže se strinjam seveda če me hočta zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
3.3.2010 14:37:27   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA

Može JOže se strinjam seveda če me hočta zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  koga ti to sprašuješ user posted image  A je tukaj sploh kakšno vprašanje? Super user posted image user posted image user posted image  može jože user posted image

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 61
3.3.2010 14:47:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Luni

IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA

user posted image  koga ti to sprašuješ user posted image  A je tukaj sploh kakšno vprašanje? Super user posted image user posted image user posted image  može jože user posted image

user posted image

(odgovor članu Luni)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?