Ulla80
|
o groza men se glih utrga v takem... nimam ene ibržn stvari....res ne. kupujem sam tist kar rabmo (al pa še tist ne) vse kar je odveč, sproti lifram od bajte. al v smeti, na RK, če kdo rabi...dvakrat letno popucam omare in če je kaka cunja, k je ne nosim, gre stran. v omari mam res samo tist kar nosim. ok, zdej mi je par kavbojk kr tko stalo, k sem bla noseča, sam jih dobim že vse na rit in je ok posode mam glih tolk, kt je nucam, oz. včasih mi že mal na tesno hodi, sam mi je brezveze kupovat, ker kar gre tud tko. od kozmetike sam tist kar res rabim. na banji mam sam eno tekoče milo in šampon, ko porabim, dam novo ( vem da ene majo po 20 flaš na banji nastavljenih ) otroka masta ful mal igrač, cunj tud ni glih viška, prej kontra...sam je kul nimam nobenih stvari, k bi jih že ful let recimo vlačla s sabo zarad neke čustvene navezanosti....razni zvezkli pa pisam itd....to jaz nič ne šparam... ne, navlakar pa res nism