|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
9.3.2010 11:42:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutta.....a jogurte in skutke pa je?

Ja - od mlečnih stvari je edino sadno skuto z banano, sadi jogurt in edamec sir po koščkih. Po jogurtu zmeraj bruha.

no vsaj to,ker sem enkrat brala da pri tej starosti dobi zadostno količino mleka že s temi "jedmi"-pa kisla smetana,mlečni namazi na kruh in zdenka sirčki pašejo zraven

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 801
9.3.2010 11:42:51   
Ajvy

Ajvy - pozdravljenauser posted image Kako kaj tvoji princeski?

dobro....trenutno šmrkamo...vremenu podobno....na živce nam gre ko ne moremo ven...nečaka sta pa bila tut skoraj tri tedne bolana...pa se tut tja nismo morali igrat...tko da ...ati pravi ,da mu parata živčke....

KAko ste vi???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 802
9.3.2010 11:43:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Čebela...ja..popoldan sem..od 13- 21......včeraj je bla taka gužva, da nisem vedla kako mi je ime na koncu....uf.....

a Tarja že spi,ko prideš domov?....meni je dobra stran gužve,da ti mine tik tak

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 803
9.3.2010 11:44:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sjmm.......jaz Hane sploh ne smem hvalit,ker pol ga tisto nočko ziher biksauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......blagor tebi da rabiš samo toliko spanja-jaz imam 8 ur premalouser posted image user posted image ....ja je moj rekel da me bo v kratkem peljal na eno fajno večerjico-upam da resuser posted image user posted image ...a si nam že pokazala slikice kuhinje-pa sem jo jaz falila?user posted image .......pri nas pije alpskega 3,5

petrušk......pri nas je tudi polenta zakon,sam kaj ko jo zapirauser posted image

kayica......lepotička pa kar kitaro špilauser posted image user posted image

ajvy....a si popoldan v službi?....no tole z merico bo pa še najlažje-hvalauser posted image user posted image user posted image

tamika.....uživaj na masažiuser posted image user posted image user posted image

ja kuhna je že neki cajt končana...nekaj slikc imam na fb-ju sam ta nove omarce še niso imele ročajevuser posted image ..bom še kej poslikala...aja, delovna miza je pa še zmeri brez figuc med ploščicami, tko, da mi gre vse v grabenčke in bom mojmu en dan vrat zavila, če ne bo prnesu že tisto fugirno masouser posted image

moram it prečikeratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 804
9.3.2010 11:48:32   
Ajvy

Čebela...ja..popoldan sem..od 13- 21......včeraj je bla taka gužva, da nisem vedla kako mi je ime na koncu....uf.....

ja, ja..obe spita...pridem okol 21.20 domov.....
Mam pa zjutraj naš čas...ko popacamo, se počasi oblečemo, pocrkljamo in gremo proti vrtcu- treba je....jst sem odvisnik od crkljanja user posted image user posted image

Sam res...to je edina dobra stvar gužve..najhuje je ko ni nič za delat.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 805
9.3.2010 11:53:10   
Čebel@

Mam pa zjutraj naš čas...ko popacamo, se počasi oblečemo, pocrkljamo in gremo proti vrtcu- treba je....jst sem odvisnik od crkljanja user posted image user posted image

mislim da nas je kar nekaj odvisnic od crklanjauser posted image user posted image samo pri nas se Hana noče crklatuser posted image nardi moja moja-se stisne za par sekund-to je pa vseuser posted image ......samo res-meni je prav muka ko ni folka.....no pol pa pucam in se usput urežemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 806
9.3.2010 11:54:06   
Urša08
ojla

Mi smo prišli domov. Žiga spi, Nejc se igra in poje zravenuser posted image . Je tok pasalo mal počvekat, otročki so se lepo igrali - kot jih sploh ne bi bilouser posted image Sedaj pa kuham kosilo za mojedva pikca. Bosta mela kar špinačo in pire.

Vas morm mal prebrat da vidim kaj dogajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 807
9.3.2010 11:54:07   
Čebel@
sjmm......vav kakšna huda kuhinjauser posted image user posted image user posted image rumena prav zažigauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 808
9.3.2010 11:54:40   
Katjusa

jutro punce.....

me je sestrična spomnla da so voščilnice za delatuser posted image sem čist pozabla, da imamo veliko noč pred vratiuser posted image user posted image user posted image tak, da bom verjetno s kolažem kak dan zamujala..... ko bom imela vzorčke voščilnic vam jih pokažem, če bo katero kaj zanimalo....(brez zamere za reklamo)

KATJUŠA.....a si mojo slikco dobila sm nalimala tle včeri????user posted image

sem, semuser posted image user posted image user posted image

čebela kr pošl mi slikico ker danes ne bom uspela delat kolaža.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 809
9.3.2010 11:54:49   
Čebel@
urša......Hana bo imela danes isto kosilo kot viuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 810
9.3.2010 11:56:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jutro punce.....

me je sestrična spomnla da so voščilnice za delatuser posted image sem čist pozabla, da imamo veliko noč pred vratiuser posted image user posted image user posted image tak, da bom verjetno s kolažem kak dan zamujala..... ko bom imela vzorčke voščilnic vam jih pokažem, če bo katero kaj zanimalo....(brez zamere za reklamo)

KATJUŠA.....a si mojo slikco dobila sm nalimala tle včeri????user posted image

sem, semuser posted image user posted image user posted image

čebela kr pošl mi slikico ker danes ne bom uspela delat kolaža.....
vav spet boš polno zaposlenauser posted image user posted image user posted image če bomo taprav cajt najdli kabel,ti bom poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ps:mi smo šli že popoldansko spat,ti nam pa dobro jutro zaželišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 811
9.3.2010 12:02:30   
Čebel@
Hana pančka-je v trenutku zaspalauser posted image user posted image user posted image ...jaz pa lenarim-pasjanso špilamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 812
9.3.2010 12:04:54   
Katjusa
ja z benijem sma vstala ob 10 in 20 minutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej mi je pasalo ker sem ponoč peljala florija lulat in pol nisem mogla zaspat in sem bedela od pol3 do pol 6

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 9.3.2010 12:05:51 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 813
9.3.2010 12:05:00   
Ajvy

mislim da nas je kar nekaj odvisnic od crklanjauser posted image user posted image samo pri nas se Hana noče crklatuser posted image nardi moja moja-se stisne za par sekund-to je pa vseuser posted image ......samo res-meni je prav muka ko ni folka.....no pol pa pucam in se usput urežemuser posted image user posted image user posted image

no..sej to ti gvorim....bolje je gužva..nimaš časa pucat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 814
9.3.2010 12:07:27   
Ajvy
no...zdej pa res...grem na tlako 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 815
9.3.2010 12:09:31   
Čebel@

no..sej to ti gvorim....bolje je gužva..nimaš časa pucat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image res jeuser posted image .......naj ti hitro mineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 816
9.3.2010 12:10:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja z benijem sma vstala ob 10 in 20 minutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej mi je pasalo ker sem ponoč peljala florija lulat in pol nisem mogla zaspat in sem bedela od pol3 do pol 6
user posted image user posted image user posted image za tako spanje.....in kaj si pol počela ponoči-ležala in v luft gledala?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 817
9.3.2010 12:29:31   
Urša08
Katjuša uvau kako spanjeuser posted image user posted image user posted image Pri nas smo ob 6 auf, pa bi tok pasalo še mal poležat. No ja sej pa vsaj z mojim skup kavico spijevauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 818
9.3.2010 12:30:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša uvau kako spanjeuser posted image user posted image user posted image Pri nas smo ob 6 auf, pa bi tok pasalo še mal poležat. No ja sej pa vsaj z mojim skup kavico spijevauser posted image
no vidiš-tudi to je nekajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 819
9.3.2010 12:31:44   
Urša08
čebel@ sej res paše skup kavico popit, pa mal počvekat, se pocrklat z otročkiuser posted image Si že bila pri zdravniku? Kaj so rekli?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 820
9.3.2010 12:34:36   
MIHAILO
Pozdravljene...no mi boljse dihamo verjetno zato ,ker mu zdaj iz nosa gre zelen gnoj ,se puca...pomaga materina dusica in topla plenicka...tok pozene da gre kr samo ven vcasih ne rabim aspiratorja...

BAKI sem ti zbezala vceraj user posted image hude fotke,car jeuser posted image
KOLUMBO teb se itak skoz dogaja,nikol dolgcas
ajvy tudi mi se radi crkljamouser posted image prav paseuser posted image
URSA ziga je tako velikkk,full je zrastel kot ne bi bil eno leto star ampak vec
KAYICA kaksna umetniska slika
Tanci tudi Hana je full zrastla,prava lepotickauser posted image
juta super za vidov napredekuser posted image
CLAUD kje si dobila sluzbo?kaj delas?zakaj nisi zadovoljna?
Vecse ne spomnim zdajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 821
9.3.2010 12:37:24   
MIHAILO
Mihailo je pa teh par dni zacel tko da se zbudi ob 3,4 h za mleko in pol e zbudi ob7h mu dam caja in kr nazaj zaspi do 9h...je tok pasalooo,ker sem bla res utrujena od teh noci k ni spal

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 822
9.3.2010 12:38:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ sej res paše skup kavico popit, pa mal počvekat, se pocrklat z otročkiuser posted image Si že bila pri zdravniku? Kaj so rekli?
prevez imam popoldan(beri ko mož pride domov) in mi bojo povedali kako pa kaj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 823
9.3.2010 12:39:47   
Čebel@
mihailo......evo še malo user posted image user posted image user posted image da gre na bolje.....super da boljše spite ponočiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 824
9.3.2010 12:43:44   
Jutta

jutta.....a jogurte in skutke pa je?

Ja - od mlečnih stvari je edino sadno skuto z banano, sadi jogurt in edamec sir po koščkih. Po jogurtu zmeraj bruha.

no vsaj to,ker sem enkrat brala da pri tej starosti dobi zadostno količino mleka že s temi "jedmi"-pa kisla smetana,mlečni namazi na kruh in zdenka sirčki pašejo zraven

Ja upam, da dobi res dovolj. Ostale stvari, ki si jih naštela, pa pri Vidu ne grejo v promet. A ti imaš pa poškodovan prst? Kako pa je prišlo do tega?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?