Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 11:42:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutta.....a jogurte in skutke pa je? Ja - od mlečnih stvari je edino sadno skuto z banano, sadi jogurt in edamec sir po koščkih. Po jogurtu zmeraj bruha. no vsaj to,ker sem enkrat brala da pri tej starosti dobi zadostno količino mleka že s temi "jedmi"-pa kisla smetana,mlečni namazi na kruh in zdenka sirčki pašejo zraven
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 11:42:51
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Ajvy - pozdravljena Kako kaj tvoji princeski? dobro....trenutno šmrkamo...vremenu podobno....na živce nam gre ko ne moremo ven...nečaka sta pa bila tut skoraj tri tedne bolana...pa se tut tja nismo morali igrat...tko da ...ati pravi ,da mu parata živčke.... KAko ste vi???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 11:43:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela...ja..popoldan sem..od 13- 21......včeraj je bla taka gužva, da nisem vedla kako mi je ime na koncu....uf..... a Tarja že spi,ko prideš domov?....meni je dobra stran gužve,da ti mine tik tak
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 11:44:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......jaz Hane sploh ne smem hvalit,ker pol ga tisto nočko ziher biksa ......blagor tebi da rabiš samo toliko spanja-jaz imam 8 ur premalo ....ja je moj rekel da me bo v kratkem peljal na eno fajno večerjico-upam da res ...a si nam že pokazala slikice kuhinje-pa sem jo jaz falila? .......pri nas pije alpskega 3,5 petrušk......pri nas je tudi polenta zakon,sam kaj ko jo zapira kayica......lepotička pa kar kitaro špila ajvy....a si popoldan v službi?....no tole z merico bo pa še najlažje-hvala tamika.....uživaj na masaži ja kuhna je že neki cajt končana...nekaj slikc imam na fb-ju sam ta nove omarce še niso imele ročajev ..bom še kej poslikala...aja, delovna miza je pa še zmeri brez figuc med ploščicami, tko, da mi gre vse v grabenčke in bom mojmu en dan vrat zavila, če ne bo prnesu že tisto fugirno maso moram it prečikerat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 11:48:32
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela...ja..popoldan sem..od 13- 21......včeraj je bla taka gužva, da nisem vedla kako mi je ime na koncu....uf..... a Tarja že spi,ko prideš domov?....meni je dobra stran gužve,da ti mine tik tak ja, ja..obe spita...pridem okol 21.20 domov..... Mam pa zjutraj naš čas...ko popacamo, se počasi oblečemo, pocrkljamo in gremo proti vrtcu- treba je....jst sem odvisnik od crkljanja Sam res...to je edina dobra stvar gužve..najhuje je ko ni nič za delat.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 11:53:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela...ja..popoldan sem..od 13- 21......včeraj je bla taka gužva, da nisem vedla kako mi je ime na koncu....uf..... a Tarja že spi,ko prideš domov?....meni je dobra stran gužve,da ti mine tik tak ja, ja..obe spita...pridem okol 21.20 domov..... Mam pa zjutraj naš čas...ko popacamo, se počasi oblečemo, pocrkljamo in gremo proti vrtcu- treba je....jst sem odvisnik od crkljanja Sam res...to je edina dobra stvar gužve..najhuje je ko ni nič za delat..... mislim da nas je kar nekaj odvisnic od crklanja samo pri nas se Hana noče crklat nardi moja moja-se stisne za par sekund-to je pa vse ......samo res-meni je prav muka ko ni folka.....no pol pa pucam in se usput urežem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 11:54:06
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Mi smo prišli domov. Žiga spi, Nejc se igra in poje zraven . Je tok pasalo mal počvekat, otročki so se lepo igrali - kot jih sploh ne bi bilo Sedaj pa kuham kosilo za mojedva pikca. Bosta mela kar špinačo in pire. Vas morm mal prebrat da vidim kaj dogaja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 11:54:07
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm......vav kakšna huda kuhinja rumena prav zažiga
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 11:54:40
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro punce..... me je sestrična spomnla da so voščilnice za delat sem čist pozabla, da imamo veliko noč pred vrati tak, da bom verjetno s kolažem kak dan zamujala..... ko bom imela vzorčke voščilnic vam jih pokažem, če bo katero kaj zanimalo....(brez zamere za reklamo) IZVIRNO SPOROČILO: sjmm KATJUŠA.....a si mojo slikco dobila sm nalimala tle včeri???? sem, sem čebela kr pošl mi slikico ker danes ne bom uspela delat kolaža.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 11:54:49
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......Hana bo imela danes isto kosilo kot vi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 11:56:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro punce..... me je sestrična spomnla da so voščilnice za delat sem čist pozabla, da imamo veliko noč pred vrati tak, da bom verjetno s kolažem kak dan zamujala..... ko bom imela vzorčke voščilnic vam jih pokažem, če bo katero kaj zanimalo....(brez zamere za reklamo) IZVIRNO SPOROČILO: sjmm KATJUŠA.....a si mojo slikco dobila sm nalimala tle včeri???? sem, sem čebela kr pošl mi slikico ker danes ne bom uspela delat kolaža..... vav spet boš polno zaposlena če bomo taprav cajt najdli kabel,ti bom poslala ps:mi smo šli že popoldansko spat,ti nam pa dobro jutro zaželiš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:02:30
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana pančka-je v trenutku zaspala ...jaz pa lenarim-pasjanso špilam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:04:54
|
|
|
|
Katjusa
|
ja z benijem sma vstala ob 10 in 20 minut sej mi je pasalo ker sem ponoč peljala florija lulat in pol nisem mogla zaspat in sem bedela od pol3 do pol 6
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 9.3.2010 12:05:51 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:05:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela...ja..popoldan sem..od 13- 21......včeraj je bla taka gužva, da nisem vedla kako mi je ime na koncu....uf..... a Tarja že spi,ko prideš domov?....meni je dobra stran gužve,da ti mine tik tak ja, ja..obe spita...pridem okol 21.20 domov..... Mam pa zjutraj naš čas...ko popacamo, se počasi oblečemo, pocrkljamo in gremo proti vrtcu- treba je....jst sem odvisnik od crkljanja Sam res...to je edina dobra stvar gužve..najhuje je ko ni nič za delat..... mislim da nas je kar nekaj odvisnic od crklanja samo pri nas se Hana noče crklat nardi moja moja-se stisne za par sekund-to je pa vse ......samo res-meni je prav muka ko ni folka.....no pol pa pucam in se usput urežem no..sej to ti gvorim....bolje je gužva..nimaš časa pucat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:07:27
|
|
|
|
Ajvy
|
no...zdej pa res...grem na tlako
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:09:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela...ja..popoldan sem..od 13- 21......včeraj je bla taka gužva, da nisem vedla kako mi je ime na koncu....uf..... a Tarja že spi,ko prideš domov?....meni je dobra stran gužve,da ti mine tik tak ja, ja..obe spita...pridem okol 21.20 domov..... Mam pa zjutraj naš čas...ko popacamo, se počasi oblečemo, pocrkljamo in gremo proti vrtcu- treba je....jst sem odvisnik od crkljanja Sam res...to je edina dobra stvar gužve..najhuje je ko ni nič za delat..... mislim da nas je kar nekaj odvisnic od crklanja samo pri nas se Hana noče crklat nardi moja moja-se stisne za par sekund-to je pa vse ......samo res-meni je prav muka ko ni folka.....no pol pa pucam in se usput urežem no..sej to ti gvorim....bolje je gužva..nimaš časa pucat res je .......naj ti hitro mine
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:10:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja z benijem sma vstala ob 10 in 20 minut sej mi je pasalo ker sem ponoč peljala florija lulat in pol nisem mogla zaspat in sem bedela od pol3 do pol 6 za tako spanje.....in kaj si pol počela ponoči-ležala in v luft gledala?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:29:31
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša uvau kako spanje Pri nas smo ob 6 auf, pa bi tok pasalo še mal poležat. No ja sej pa vsaj z mojim skup kavico spijeva
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:30:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša uvau kako spanje Pri nas smo ob 6 auf, pa bi tok pasalo še mal poležat. No ja sej pa vsaj z mojim skup kavico spijeva no vidiš-tudi to je nekaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:31:44
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ sej res paše skup kavico popit, pa mal počvekat, se pocrklat z otročki Si že bila pri zdravniku? Kaj so rekli?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:34:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...no mi boljse dihamo verjetno zato ,ker mu zdaj iz nosa gre zelen gnoj ,se puca...pomaga materina dusica in topla plenicka...tok pozene da gre kr samo ven vcasih ne rabim aspiratorja... BAKI sem ti zbezala vceraj hude fotke,car je KOLUMBO teb se itak skoz dogaja,nikol dolgcas ajvy tudi mi se radi crkljamo prav pase URSA ziga je tako velikkk,full je zrastel kot ne bi bil eno leto star ampak vec KAYICA kaksna umetniska slika Tanci tudi Hana je full zrastla,prava lepoticka juta super za vidov napredek CLAUD kje si dobila sluzbo?kaj delas?zakaj nisi zadovoljna? Vecse ne spomnim zdaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:37:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mihailo je pa teh par dni zacel tko da se zbudi ob 3,4 h za mleko in pol e zbudi ob7h mu dam caja in kr nazaj zaspi do 9h...je tok pasalooo,ker sem bla res utrujena od teh noci k ni spal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:38:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ sej res paše skup kavico popit, pa mal počvekat, se pocrklat z otročki Si že bila pri zdravniku? Kaj so rekli? prevez imam popoldan(beri ko mož pride domov) in mi bojo povedali kako pa kaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:39:47
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo......evo še malo da gre na bolje.....super da boljše spite ponoči
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 12:43:44
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutta.....a jogurte in skutke pa je? Ja - od mlečnih stvari je edino sadno skuto z banano, sadi jogurt in edamec sir po koščkih. Po jogurtu zmeraj bruha. no vsaj to,ker sem enkrat brala da pri tej starosti dobi zadostno količino mleka že s temi "jedmi"-pa kisla smetana,mlečni namazi na kruh in zdenka sirčki pašejo zraven Ja upam, da dobi res dovolj. Ostale stvari, ki si jih naštela, pa pri Vidu ne grejo v promet. A ti imaš pa poškodovan prst? Kako pa je prišlo do tega?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?