|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
9.3.2010 11:06:38   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša..kako skuhaš gres?

Čebel@
zavrem mleko, dodam malo sladkorja (lahko tudi brez) in ko je mleko tik pred tem da zavre stresem notri gres in mešam ene tri minute in to je to. Količinsko je pa takole . približno ena šalčka mleka (približno 2,5 dcl) in 2,5 žlice gresa. Potem stresem na krožnik in če se mi zdi da je pregost dodam malce mleka. Isto lahko narediš tudi z adaptiranim mlekom, če ji še daješ.

jz tud tko skuham, pa mal čokoladice naribam in vsi papcajo

aja dostikrat pa namešam pol gresa in pol polente...ostalo čist isto

hmmm sjmm, dobra ideja, to bi šlo pr nas zihr bolj u promet, k eva obožuje polento!!!

hvala za idejo

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 776
9.3.2010 11:07:52   
TAMIKA3
šibam pod  user posted image , pa na masažo, aaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 777
9.3.2010 11:08:51   
sjmm
aja, še en user posted image user posted image ...katero KM dajete user posted image ??

mi smo po ta velkem na alpskem, sam za malega sem milslila kej bol zdravega...sem včeri kupila tistega Bohinjskega v plastenki...ni treba kuhat, sam se hitr pokvari...pa nam je bil kr kul, no za ta velke bi blo bol 1,5...k ga tok požlampajo, sam za malega je pa gut...pa mi ni smrdel tko k kak res domač...joj, smo se tok na alpskega al pa unga iz hoferja...milfina navadli, da sploh pomislit ne morm, da sem kot otrok unga domačega pila z lepim vonjemuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 778
9.3.2010 11:09:19   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

šibam pod  user posted image , pa na masažo, aaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image

uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 779
9.3.2010 11:09:34   
kayica24
upam, da nisem prepozna za slikico...
Jo bom dodala sedaj, pa če bo šlo, dodajte še mojo miško na kolaž...
Hvalauser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 780
9.3.2010 11:10:32   
sjmm
sej res.........katjuša a si dobila slikco Maja od sjmm???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 781
9.3.2010 11:10:59   
kayica24
user posted image

Marinela

Hvalauser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 782
9.3.2010 11:17:28   
TAMIKA3

uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 783
9.3.2010 11:18:25   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

eeejjjjl punce...helpppp...eva ma ful vneto ritko....kaj ve uporabljate v tem primeru??
kakšen nasvet, da vidim, če sm že use uporablauser posted image user posted image user posted image

nam je edino pomagala ena kremica ki so jo zmešali v lekarni(na recept) in ima podobne sestavine kot praška pasta

aha...hvala čebel@....sj mam praško pasto...pa sudocrem tud uporablam, pa pri vsakem previjanju sm naročila da ji morjo ritko umit.....upam, da bo boljšuser posted image user posted image

probaj s pudrom

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 784
9.3.2010 11:18:47   
petrušk_

aja, še en user posted image user posted image ...katero KM dajete user posted image ??

mi smo po ta velkem na alpskem, sam za malega sem milslila kej bol zdravega...sem včeri kupila tistega Bohinjskega v plastenki...ni treba kuhat, sam se hitr pokvari...pa nam je bil kr kul, no za ta velke bi blo bol 1,5...k ga tok požlampajo, sam za malega je pa gut...pa mi ni smrdel tko k kak res domač...joj, smo se tok na alpskega al pa unga iz hoferja...milfina navadli, da sploh pomislit ne morm, da sem kot otrok unga domačega pila z lepim vonjemuser posted image user posted image user posted image

mi smo na alpskem 3,5....glede domačga pa ti nekaj povem....pr nas ma tašča skoz frišnega...sam se mi zdi da je za evo še fulll premočan....se mi zdi da ji to mleko dela lišaje, k jih je mela zanč na nogici pa 2 na ritki...sm zj prosila nej ji dela z alpskim....tko da ne imej želje po domačem, ker ma minimalno 4,2 - 4.6 mlečne maščobe...to je ful preveč

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 785
9.3.2010 11:19:24   
Ajvy

alpsko. od LM..je bila Tarja pikasta po navadnem...tko da pr Tisa z navadnim sploh nisem probala

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.3.2010 11:20:20   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

urša..kako skuhaš gres?

Čebel@
zavrem mleko, dodam malo sladkorja (lahko tudi brez) in ko je mleko tik pred tem da zavre stresem notri gres in mešam ene tri minute in to je to. Količinsko je pa takole . približno ena šalčka mleka (približno 2,5 dcl) in 2,5 žlice gresa. Potem stresem na krožnik in če se mi zdi da je pregost dodam malce mleka. Isto lahko narediš tudi z adaptiranim mlekom, če ji še daješ.

jz tud tko skuham, pa mal čokoladice naribam in vsi papcajo

aja dostikrat pa namešam pol gresa in pol polente...ostalo čist isto

hmmm sjmm, dobra ideja, to bi šlo pr nas zihr bolj u promet, k eva obožuje polento!!!

hvala za idejo

Čebela...če imaš uno merilno žličko od Aptamila...je en deci mleka ena una žlička gresa al pa polente....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.3.2010 11:21:15   
TAMIKA3
mleko-pomursko mlejko 3,5
tristan ne pije mleka user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.3.2010 11:22:41   
TAMIKA3
zdaj pa user posted image
bye bye

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.3.2010 11:27:08   
Jutta
Tamika - kaj pa je s Tristanom? Je bolan? Kako pa to, da hodita na fizioterapijo?

Urša
- držim pesti za službo. Jaz sem bila ravno včeraj na razgovoru. Bomo videli...

Tanci - Hana je vedno lepšauser posted image

Baki - Nik ima pa čisto svetle laske. Zgleda pravi mali navihančekuser posted image

Kayica - ful zanimiva fotka z Marinelo. Kul...user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.3.2010 11:29:05   
Čebel@
sjmm.......jaz Hane sploh ne smem hvalit,ker pol ga tisto nočko ziher biksauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......blagor tebi da rabiš samo toliko spanja-jaz imam 8 ur premalouser posted image user posted image ....ja je moj rekel da me bo v kratkem peljal na eno fajno večerjico-upam da resuser posted image user posted image ...a si nam že pokazala slikice kuhinje-pa sem jo jaz falila?user posted image .......pri nas pije alpskega 3,5

petrušk......pri nas je tudi polenta zakon,sam kaj ko jo zapirauser posted image

kayica......lepotička pa kar kitaro špilauser posted image user posted image

ajvy....a si popoldan v službi?....no tole z merico bo pa še najlažje-hvalauser posted image user posted image user posted image

tamika.....uživaj na masažiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.3.2010 11:30:04   
Jutta
Claud - tudi zate držim pesti, da najdeš en vredu šiht s fer šefom

Sem zasledila, da vaši malčki ful pridno papcajo mlečne stvari. Pri nas mleko niti slučajno ne gre v promet. Bomo videli, kaj bodo pokazali testi glede laktoze... Claud, Tanci, Piskot in ostale, ki dojite - a še dojite? A vaši malčki kljub temu pijejo in jejo izdelke iz KM? Jaz sem Vida nehala dojit, kravjega mleka pa nočeuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.3.2010 11:30:21   
Čebel@
jutta.......tudi tebi en lep pozdravček

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.3.2010 11:31:16   
Čebel@
jutta.....a jogurte in skutke pa je?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.3.2010 11:31:48   
Jutta

jutta.......tudi tebi en lep pozdravček

Ojlauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.3.2010 11:32:44   
Jutta

jutta.....a jogurte in skutke pa je?

Ja - od mlečnih stvari je edino sadno skuto z banano, sadi jogurt in edamec sir po koščkih. Po jogurtu zmeraj bruha.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.3.2010 11:33:05   
Ajvy
Čebela...ja..popoldan sem..od 13- 21......včeraj je bla taka gužva, da nisem vedla kako mi je ime na koncu....uf.....

Jutta.
...pozdravljena....

CLaud....ne sekiraj se..naša mati so vedno govorili ...vsaka stvar je za nekaj dobra...in sigurno je...drži se....sigurno bo...dobr da si vse tole neresnost zdej opazila

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.3.2010 11:34:50   
Jutta
Ajvy - pozdravljenauser posted image Kako kaj tvoji princeski?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.3.2010 11:36:57   
sjmm

mleko-pomursko mlejko 3,5
tristan ne pije mleka user posted image

ja, sej naš po flaški pije še am, sam sem mislila pač za gres in podobne zadeve, ker vsi pač..vključno z mojo taščo seveda tok govorijo proti alpskemu oziroma trajnemu mleku...sam pri nas gre tega največ...ta velka fanta sta nora na mleko in gre 1,5 v potokihuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.3.2010 11:39:08   
sjmm

sjmm.......jaz Hane sploh ne smem hvalit,ker pol ga tisto nočko ziher biksauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......blagor tebi da rabiš samo toliko spanja-jaz imam 8 ur premalouser posted image user posted image ....ja je moj rekel da me bo v kratkem peljal na eno fajno večerjico-upam da resuser posted image user posted image ...a si nam že pokazala slikice kuhinje-pa sem jo jaz falila?user posted image .......pri nas pije alpskega 3,5

petrušk......pri nas je tudi polenta zakon,sam kaj ko jo zapirauser posted image

kayica......lepotička pa kar kitaro špilauser posted image user posted image

ajvy....a si popoldan v službi?....no tole z merico bo pa še najlažje-hvalauser posted image user posted image user posted image

tamika.....uživaj na masažiuser posted image user posted image user posted image

ja kuhna je že neki cajt končana...nekaj slikc imam na fb-ju sam ta nove omarce še niso imele ročajevuser posted image ..bom še kej poslikala...aja, delovna miza je pa še zmeri brez figuc med ploščicami, tko, da mi gre vse v grabenčke in bom mojmu en dan vrat zavila, če ne bo prnesu že tisto fugirno masouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?