Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:26:04
|
|
|
|
Čebel@
|
salt.....čist si pridna s komentiranjem vav ti pa lavfaš-jaz bi tudi pa sem prelena
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:26:51
|
|
|
|
SURF
|
Naj vam še povem,preden grem....nekaj plava v zraku...oba bi imela še eno čmrliko ali čmrleka ni še prave odločitve...v petek imam pregled za tisti slab bris...potem pa bo malo bolj jasna slika...mogoče.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:27:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy a kakšna nova igračka ali predmet nebi palil?Samo spredaj je en ali dva reza me je strah da nebi glih takrat skočila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:28:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Naj vam še povem,preden grem....nekaj plava v zraku...oba bi imela še eno čmrliko ali čmrleka ni še prave odločitve...v petek imam pregled za tisti slab bris...potem pa bo malo bolj jasna slika...mogoče..... jupi navijam za novga člana
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:28:37
|
|
|
|
SURF
|
..malo se laski tako privdignejo...hmmm...upam da vam uspe za novo frizurco..potem pa fotke...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:30:09
|
|
|
|
SURF
|
Majchy..vse je še bolj v zraku..ne še kar takoj,če bova...tako počasi..bomo videli Še ne tekam...eh..tudi to je v zraku Bom pa...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:30:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ..malo se laski tako privdignejo...hmmm...upam da vam uspe za novo frizurco..potem pa fotke... samo da zberem pogum
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:31:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy..vse je še bolj v zraku..ne še kar takoj,če bova...tako počasi..bomo videli Še ne tekam...eh..tudi to je v zraku Bom pa... pri tebi je vse še v zraku
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:31:01
|
|
|
|
SURF
|
Sedaj pa grem počasi......držte se
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:31:56
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy..vse je še bolj v zraku..ne še kar takoj,če bova...tako počasi..bomo videli Še ne tekam...eh..tudi to je v zraku Bom pa... pri tebi je vse še v zraku čakam,da bo začelo z neba kej padat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:32:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Sedaj pa grem počasi......držte se uživaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:32:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy..vse je še bolj v zraku..ne še kar takoj,če bova...tako počasi..bomo videli Še ne tekam...eh..tudi to je v zraku Bom pa... pri tebi je vse še v zraku čakam,da bo začelo z neba kej padat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:38:29
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo........upam da nisi kej jezna k sem rekla da te bom za ušesa sem se hecala,veš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:51:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....kako je vam ratal Majčija postrišt?naša skos muva,bi jo bilo pa treba uspredi postrišt,ker ima laske čez učke,špangice pa ne mara ta prvič ga je moževa mami..bivša frizerka...sam je blo tko tko...si ni upala...pri moji sestrični v salonu pa sva se usedla skupi na stol...se je gospodič čekiral v velkem špeglu in ga je zrihtala...sam ma res roko za te zadeve..mu je lahk tud fazonco nardila
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:52:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Naj vam še povem,preden grem....nekaj plava v zraku...oba bi imela še eno čmrliko ali čmrleka ni še prave odločitve...v petek imam pregled za tisti slab bris...potem pa bo malo bolj jasna slika...mogoče..... aja, pa še prej
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 17:55:14
|
|
|
|
sjmm
|
Hej..hoj smo se še ta drugič navozičkal, sva še Mihca vzela s seboj...ma je pihal, sam je bil sonček...tok pasal ma, doma je pa čakala še vsa posoda...Hb..ni jo blo velik k smo rižotko kuhal...sam miss je itak prefina da bi jo v pomivalca zmetala ...mah, sem bla kr tih, ker drgač bi lahk bla nevihta zdej je moj prskakljal...je popapcal...en kofe rukneva...pol pa peglam, on bo imel pa mal malega
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 18:00:49
|
|
|
|
baki
|
surf.....nismo dobli obleke k se ji ni kera dopadla.no eno bi mela pa ni bli številke pa so rekli da jo lahk naročijo.pol smo pa eno našli na netu.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 18:02:42
|
|
|
|
baki
|
si grem zdej solato pripravit .čav tipkamo še pol če se mi bo še dalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 19:24:09
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana spančka,mož je pomil posodo,mene pa v prstu kluje-tko da bom še nekaj pojedla,vzela lekadol in šla počasi spat papa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 19:33:27
|
|
|
|
Urša08
|
čer Pojedla mojo skromno večerjo mah če ne bi blo mojga bi kr obupala Je kar hudo. Pa da neham jamrat. Nejc je ob 7 omagal, itak eno uro prej že zaspano trmaril, pa jokal potem se je umiril, malce povečerjal, no potem pa v pidžamici na kavču omagal. Žigca moj crklja, mene čaka še en mal posode za v pomivalca vršt potem pa kavč in spanje. Sjmm super za sprehodka, pa za likanje čebela jaz sem Žigca dala mojmu v naročje, je kontroliral rokice, jaz sem vzela škarje pa glavniček in ga postrigla spredi - je bla že kriza. Jutri bo pa frizerka za mano popravla surf lepo da si se malce oglasila Claud in Katjuša držim pesti Kolumbo je Rokso boljši? Tamika kako je s Tristanom? Tanci, Onasiss kako sta? Ste zdravi? grem čaj pit , pospravt pa na kavč nočka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 19:59:16
|
|
|
|
baki
|
urša saj bo.sej me prime da bi pojedla kruh.sam ko vem da bi se pol nažrla do nezavesti.saj je hudo,meni tudi.bova zdržale boš vidla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:00:09
|
|
|
|
baki
|
jst pa še kruh pečem.tk bi ga........še toplega......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:01:15
|
|
|
|
baki
|
jst tudi grem,k ni nobene.noč.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:06:31
|
|
|
|
Onasiss
|
MA KAJ SI TI NOR????? KJE SO ČEBELE???????????????''
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:07:06
|
|
|
|
Onasiss
|
SURF................naj bo čimprej še en . ne odlašaj.
|
katero ime?klarcykatero ime?erik (
39%)
anej (
61%)
Število vseh glasov: 187Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!