Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:10:39
|
|
|
|
Onasiss
|
Dons sem mislila, da bom zaspala u službi.... ...po moje me je sprememba vremena zmučila..... Potem smo se šli vozičkat....in smo fulll uživali.... ČE SLUČAJNO BERE... HVALA TI MOJA ZLATA DIREKTORICA, KER SI MI DALA TKO DOBR ŠIHT.......... S TAKO DOBRIM URNIKOM. ....grem delat šamrole, otroke spat zbrcat, ta starga poseksat.... , učit in spat.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:13:47
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja.... še to... u službi en žmilion novosti, sploh ne vem kaj naj si mislim.... vem samo to, da je marsikaj pisano meni na kožo....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:32:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Dons sem mislila, da bom zaspala u službi.... ...po moje me je sprememba vremena zmučila..... Potem smo se šli vozičkat....in smo fulll uživali.... ČE SLUČAJNO BERE... HVALA TI MOJA ZLATA DIREKTORICA, KER SI MI DALA TKO DOBR ŠIHT.......... S TAKO DOBRIM URNIKOM. ....grem delat šamrole, otroke spat zbrcat, ta starga poseksat.... , učit in spat..... mejdunej..ti si pa zaposlena...tko in tko.... , pa dobr ga dej ..ja, no, pa ostalo naj ti tud rata
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:36:23
|
|
|
|
sjmm
|
Vsem, ki se mučite....naj hitr pride zajtrk pa vsem bubanim... pri nas za spremembo že spančkamo....je sam 1x čez dan, ostalo smo bli kr zuni....sam, bejbe....naš je kljub samo 1x spancu zvečer naspidiran 100 na uro...on sploh ne bi šel spat...mislim...le po kom se je vzel...hm, najbrž po mamici...je bla tud taka, ha, ha evo čakam če bo kak alarm...pa kruh čakam, da ga vzamem iz kruhomata, z Mihcem se še mau pocrkljava, pol pride še ata na vrsto ....pa skoz gsm pr seb stiskam, da mi Janči sporoči novosti dneva
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:36:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Aja.... še to... u službi en žmilion novosti, sploh ne vem kaj naj si mislim.... vem samo to, da je marsikaj pisano meni na kožo....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:45:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss MA KAJ SI TI NOR????? KJE SO ČEBELE???????????????''
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:46:27
|
|
|
|
Onasiss
|
ej sjmm.......... si ti tud pridna...njami...dobr se voha tale tvoj kruhek...študiram, da bi si kruhomat kupla...sam se morm naučit testo delat....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:47:38
|
|
|
|
Čebel@
|
onasiss........vav čist si naspidirana sjmm........sej bo kmalu petek
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:48:18
|
|
|
|
Onasiss
|
čebela....KAKO ŠOLA?????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:50:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebela....KAKO ŠOLA????? eh ......me ena prfoksa ne spusti pa fertik
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:51:28
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! A že kar na novem delu al kaj? MIslim mene je čas povozil Mesec marec bo nor oz je že! Jest imam dopoldne predavanja v ljubljani, popoldne pa službo in obratno. Moj lubi gre za 2 tedna na Kitajsko. Larisa bo bolj ali manj pri tašči al pa pri moji svakinji (ki je hvala bogu še doma) me sploh ne bo več poznala Tko da če preživim marec sm sposobna vsega! Se bom javila takoj ko bom mela mal več energije se pravi čez vikend Grem spat! Nočko!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:54:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Čer! A že kar na novem delu al kaj? MIslim mene je čas povozil Mesec marec bo nor oz je že! Jest imam dopoldne predavanja v ljubljani, popoldne pa službo in obratno. Moj lubi gre za 2 tedna na Kitajsko. Larisa bo bolj ali manj pri tašči al pa pri moji svakinji (ki je hvala bogu še doma) me sploh ne bo več poznala Tko da če preživim marec sm sposobna vsega! Se bom javila takoj ko bom mela mal več energije se pravi čez vikend Grem spat! Nočko! en velik zate
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:57:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Čer! A že kar na novem delu al kaj? MIslim mene je čas povozil Mesec marec bo nor oz je že! Jest imam dopoldne predavanja v ljubljani, popoldne pa službo in obratno. Moj lubi gre za 2 tedna na Kitajsko. Larisa bo bolj ali manj pri tašči al pa pri moji svakinji (ki je hvala bogu še doma) me sploh ne bo več poznala Tko da če preživim marec sm sposobna vsega! Se bom javila takoj ko bom mela mal več energije se pravi čez vikend Grem spat! Nočko! ...sej mesec je tko na brzake naokol....boš vidla
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 20:58:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ej sjmm.......... si ti tud pridna...njami...dobr se voha tale tvoj kruhek...študiram, da bi si kruhomat kupla...sam se morm naučit testo delat.... sej ti vse piše...sam not namečeš..pol pa sam dela...vsaj neki
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 21:09:09
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 21:15:02
|
|
|
|
Katjusa
|
za kredit zvema ju3..... sicer ne dokončno ampak na 99% komi čakam.... sem kr mal nervozna.... florjan je danes imel klopa in to na ličeku lepo ajajte in stiskajte psti... pridne ste
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2010 22:03:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 22:18:03
|
|
|
|
Ajvy
|
OI.... Lepo pozdravljene v novem delu...čestitke vsem malčkom palčkom Kolumbo.... Tamika....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.3.2010 22:18:31
|
|
|
|
Ajvy
|
Brez zamere, k nisem vse pokomentirala...ne gre.... Bodite v cvetju......
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 6:26:07
|
|
|
|
baki
|
jutro.....URŠA....a bo?jst sem že popila kavico.imam zdej ful energije.spat tudi ne morem več tk fajn.KOLUMBO.... vsi so naspidirani razen tebe
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 6:59:21
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Naša nočka solidna. Kavico sva z možekom skup popila preden je šel v službo. Baki super za energijo Jaz je pa nimam. Pojma nimam kaj je z mano, sem brez energije, zaspana Ma sej bo, mogoče me pa spomladanska utrujenost daje. Ajvy lepo da si se oglasila Kolumbo super za roka, da je boljši
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 7:01:28
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss iiii lepo te je brat sploh tok lepih stvari na kupu Petrušk kako gre tebi? Grem sebe iz pidžamice dat, pa otročka zrihtat, potem zajtrk, mal kuhno pospravt, ob pol devetih pa frizerka pride.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 7:03:20
|
|
|
|
Urša08
|
Deja jutro Kako ste? Je Žiga zdrav? Je še vedno v domačem varstvu pri možu?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 7:21:46
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Deja jutro Kako ste? Je Žiga zdrav? Je še vedno v domačem varstvu pri možu? Jutro! Ja mi vsi smo OK. Žiga je zdrav ko ribica. Res presenetljivo, glede na to da lahko jaz iz vrtca prinesem vse in svašta... Ja čuva ga če zmeraj možek. Se je kar malo razvadil (možek) . Skupaj spita do 9h, potem gresta spat po kosilu in potem med vikendom, ko sem jaz doma, grem jaz z Žigcem spat, pa možu kar manjka popoldnevno spanje... Moj možek pa si je zdaj dal rihtat da bo delal le 4ure, do dopolnjenega 3.leta... upam da bo uspelo! Pa pri vas?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 7:25:01
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss iiii lepo te je brat sploh tok lepih stvari na kupu Petrušk kako gre tebi? Grem sebe iz pidžamice dat, pa otročka zrihtat, potem zajtrk, mal kuhno pospravt, ob pol devetih pa frizerka pride. ojla....men kr laufa....sm že eno kilco skenslala, za dons sm si pa tud solatko pa jajčka u službo prnesla, tko da mislm, da bomo zdržal....moj tud z mano drži in res upam na uspeh - volje ne manjka lp pa dobro jutro vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Cepljenje otroklola85 RRKaksno je vase stalisce glede obveznega cepljenja otrok? Bi po vase bilo bolje, ce bi se starsi glede tega lahko sami odlocali, ce zelimo cepiti ali ne?Sem za cepljenje (
68%)
Sem proti cepljenju (
8%)
Sem za svobodno izbiro (
21%)
Ne vem, ne morem se odlociti (
3%)
Drugo (
0%)
Število vseh glasov: 217Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!