![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 18:00:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM jst pucam, ker če tebe berem, pol lačna ratam....učeri k si pisala o ribicah in zelenjavi v foliji in pečici sm zraven bučke pa krompir jedla, pa so se mi vseen sline cedile .....dej povej kdaj maš cajt druk teden d se dobimo u Super novi na Rudniku en dopoldne morm it rojstnodnevne bone zapravt MIHAIL pucanje noska pri Roksotu štala.....Maj je bil čist kontra in zdej najprej Maj pokaže Rokitu d ni nč hudga, sam Rokso vseeno protestira , če mu dam aspirator v roke, elegantno un tamali nastavek spuli ven in ga zabriše po tleh....on se ne da Ja sej Mihailo se zaj... da si ga da v nos,ko zacuti ga takoj stran da ampak morm pol spet mu datda proba...drugac pa kr usesa si hoce sesat... a Rok se pa tko ne da
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 20:00:41
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke... Js sem zopet na dopustu...v ponedeljek se grem samo še razdolžit in potem sem brezposelna...in glede na to da sem stara 25 let imam že osem let delovne dobe,vse šole naredila ob delu...imam kar nekaj fore za v naprej Sicer še pa kar ne dojamem...sploh mi ne pride v kri čeprav sem zelo vesela. Upam,da mi bo uspelo vse drugo,ki bo šlo sedaj z večjim tempom,urediti oziroma uresničiti. Drugače pa se z mojo čmrlo veliko potepama,je tok super ker so taki lepi dnevi...no za jutri že napovedujejo slabo vreme bom pa glancala jutri,z vsakim dnem me je sedaj kej počakalo... Moj dela skoraj po cele dneve...je obdobje ko komaj čakam nedelje....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:05:06
|
|
|
|
sjmm
|
čer! naš že pol urce v mižulah...je popoldan vandral okol po sončku z očijem in Mihcem, mamca je ta cajt vso posteljnino in prte zlikala, pa eno žehto brisač poravnala, Saša in Jan pa sta se pulila za daljinca kva bosta gledala med vsemi 150timi programi, pol sta en fuzbal našla ..in sta mela celo žurko pol smo palačinke papcal, pa kakavček zravn no, zdej so pa mulci zasedli cel kavč,okupirali daljinca, tak, da sm jz mal pršla sem gor pogledat vidm, da ste bol redkobesedne....vas je sonček zdelal al kako surf....ma uživej v dani situaciji, še posebej s čmrlo...pa naj se ti stvari izidejo po načrtih in željah
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:34:23
|
|
|
|
Ajvy
|
KOlumbo sporoča ,da je na MEtelkovi z Majem- vneta ušesa.. .prav da pride ob 23.00 na rr...da prtimejmo pivo in borovničke
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:36:02
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KOlumbo sporoča ,da je na MEtelkovi z Majem- vneta ušesa.. .prav da pride ob 23.00 na rr...da prtimejmo pivo in borovničke ojoj, imajo pa res nesrečo s temi ušeski....evo kolumbo že pošiljamo pomoč
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:36:16
|
|
|
|
claud
|
Čer! Končno vikend....čez teden je pri meni zelo delavno, tko da nism bla na compu že 100 let Čebela tud jst upam da bo teta čim manj trpela glede vodenja za rokice....jah berem da to kao ni fajn, ampak Larissa je velik hotla da jo za rokico držim da ona po dveh šiba, pa zdj ko samostojno laufa in če pade, se lepo na rokice ujame.... URŠA VSE NAJBOLJŠE.... .......čeprav z zamudo iiiiiiiiii MIHAILO ME POGREŠAAAAAAAAA .....evo me...med živimi, zdravimi, pridnimi, delavnimi... Kr mine dan....zjutri delat...okol 17h pridem domov in poskusim maximalno izkoristit dan z Larisso, pol pa sam še dol padem..... Ona bi se skos na kolesu peljala, tko da moram po 8h, 9h stanja na nogah, še na bicikel, da se madam naužije drvečega zraka Sicer pa hvala za skrb..... Kako kaj Mihailo? Nosek že ok? Larissa sovraži aspirator....včasih tud sesalca ni smela videti, zdj to že lahko....aspirator pa še vedno ..... no na srečo ne rabimo pogosto.... Spanje...Zjutri se zbuja med 7 in 8h....potem je spanje ob 11h in potem med 20 in 21 sam še dol pade Sva pa očitno končali z dojenjem....očitno tud mleko ni več dobro,ker je dons dobila preblisk da pa bi mal, pa je sam mal potegnila in se stran obrnila.... Zdj pa ne vem kaj je s tem mlekom.....a to samoo kj zgine, al je treba kj vn stiskat,al kako.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:45:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Čer! Čebela tud jst upam da bo teta čim manj trpela glede vodenja za rokice....jah berem da to kao ni fajn, ampak Larissa je velik hotla da jo za rokico držim da ona po dveh šiba, pa zdj ko samostojno laufa in če pade, se lepo na rokice ujame.... no sej fora je ravno v tem,da Hana neče tko hodit in kmalu rata mehka in sede na tazadnjo-ampak ne!babice delata po svoje in jo skos hočeta vodit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:46:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KOlumbo sporoča ,da je na MEtelkovi z Majem- vneta ušesa.. .prav da pride ob 23.00 na rr...da prtimejmo pivo in borovničke ..........
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:48:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud ]Zdj pa ne vem kaj je s tem mlekom.....a to samoo kj zgine, al je treba kj vn stiskat,al kako..... jaz sem si dalaja mrzle brisače na prsi in je šel še tistplunek od mleka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:49:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravčke... Js sem zopet na dopustu...v ponedeljek se grem samo še razdolžit in potem sem brezposelna...in glede na to da sem stara 25 let imam že osem let delovne dobe,vse šole naredila ob delu...imam kar nekaj fore za v naprej Sicer še pa kar ne dojamem...sploh mi ne pride v kri čeprav sem zelo vesela. Upam,da mi bo uspelo vse drugo,ki bo šlo sedaj z večjim tempom,urediti oziroma uresničiti. Drugače pa se z mojo čmrlo veliko potepama,je tok super ker so taki lepi dnevi...no za jutri že napovedujejo slabo vreme bom pa glancala jutri,z vsakim dnem me je sedaj kej počakalo... Moj dela skoraj po cele dneve...je obdobje ko komaj čakam nedelje.... u je hitro minilo ........boš videla kok bosta s Patricijo uživali ko boš doma-pa glih lepo vreme se bo začelo če boš kdaj pri času,me pokliči in se kej dobimo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:50:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Čer! Čebela tud jst upam da bo teta čim manj trpela glede vodenja za rokice....jah berem da to kao ni fajn, ampak Larissa je velik hotla da jo za rokico držim da ona po dveh šiba, pa zdj ko samostojno laufa in če pade, se lepo na rokice ujame.... no sej fora je ravno v tem,da Hana neče tko hodit in kmalu rata mehka in sede na tazadnjo-ampak ne!babice delata po svoje in jo skos hočeta vodit jz sm drgač velikat tiho za kako stvar, sam glede vodenja za roke ali eno rokico pa sm jasno povedala, da nočem, ker se bo sam postavil na noge in začel, ko bo čas...kok so upoštevali ...za silo...sam zdej že hodi, tko, da včasih sam hoče roko, da je hitreje na željenem cilju
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:50:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud ]Zdj pa ne vem kaj je s tem mlekom.....a to samoo kj zgine, al je treba kj vn stiskat,al kako..... jaz sem si dalaja mrzle brisače na prsi in je šel še tistplunek od mleka A to je obvezno...k nimam neki navala mleka....sam čutm da neki ga je še....sam se ta tedn ni nč dojila.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:52:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Čer! Čebela tud jst upam da bo teta čim manj trpela glede vodenja za rokice....jah berem da to kao ni fajn, ampak Larissa je velik hotla da jo za rokico držim da ona po dveh šiba, pa zdj ko samostojno laufa in če pade, se lepo na rokice ujame.... no sej fora je ravno v tem,da Hana neče tko hodit in kmalu rata mehka in sede na tazadnjo-ampak ne!babice delata po svoje in jo skos hočeta vodit jz sm drgač velikat tiho za kako stvar, sam glede vodenja za roke ali eno rokico pa sm jasno povedala, da nočem, ker se bo sam postavil na noge in začel, ko bo čas...kok so upoštevali ...za silo...sam zdej že hodi, tko, da včasih sam hoče roko, da je hitreje na željenem cilju mene tašče še nekak posluša,naša mami me pa kar ignorira in sem že parkrat privzdignila glas,da me je sploh slišala...pol pa dolg nos potegne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:52:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Čer! Končno vikend....čez teden je pri meni zelo delavno, tko da nism bla na compu že 100 let Čebela tud jst upam da bo teta čim manj trpela glede vodenja za rokice....jah berem da to kao ni fajn, ampak Larissa je velik hotla da jo za rokico držim da ona po dveh šiba, pa zdj ko samostojno laufa in če pade, se lepo na rokice ujame.... URŠA VSE NAJBOLJŠE.... .......čeprav z zamudo iiiiiiiiii MIHAILO ME POGREŠAAAAAAAAA .....evo me...med živimi, zdravimi, pridnimi, delavnimi... Kr mine dan....zjutri delat...okol 17h pridem domov in poskusim maximalno izkoristit dan z Larisso, pol pa sam še dol padem..... Ona bi se skos na kolesu peljala, tko da moram po 8h, 9h stanja na nogah, še na bicikel, da se madam naužije drvečega zraka Sicer pa hvala za skrb..... Kako kaj Mihailo? Nosek že ok? Larissa sovraži aspirator....včasih tud sesalca ni smela videti, zdj to že lahko....aspirator pa še vedno ..... no na srečo ne rabimo pogosto.... Spanje...Zjutri se zbuja med 7 in 8h....potem je spanje ob 11h in potem med 20 in 21 sam še dol pade Sva pa očitno končali z dojenjem....očitno tud mleko ni več dobro,ker je dons dobila preblisk da pa bi mal, pa je sam mal potegnila in se stran obrnila.... Zdj pa ne vem kaj je s tem mlekom.....a to samoo kj zgine, al je treba kj vn stiskat,al kako..... o claud helov...vidm, da si bizi na ful, pa še ta mala skrbi, da se razgibavaš mleko pa se samo posuši, čim bi kej iztiskala, bi se delalo na novo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:53:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud ]Zdj pa ne vem kaj je s tem mlekom.....a to samoo kj zgine, al je treba kj vn stiskat,al kako..... jaz sem si dalaja mrzle brisače na prsi in je šel še tistplunek od mleka A to je obvezno...k nimam neki navala mleka....sam čutm da neki ga je še....sam se ta tedn ni nč dojila..... tok pazi da še kakšnega mastitisa ne fašeš,če boš pa črpala se bo pa še mleko delalo....moja tamala je tudi s hladnimi obkladki ustavila mleko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:55:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Čer! Čebela tud jst upam da bo teta čim manj trpela glede vodenja za rokice....jah berem da to kao ni fajn, ampak Larissa je velik hotla da jo za rokico držim da ona po dveh šiba, pa zdj ko samostojno laufa in če pade, se lepo na rokice ujame.... no sej fora je ravno v tem,da Hana neče tko hodit in kmalu rata mehka in sede na tazadnjo-ampak ne!babice delata po svoje in jo skos hočeta vodit jz sm drgač velikat tiho za kako stvar, sam glede vodenja za roke ali eno rokico pa sm jasno povedala, da nočem, ker se bo sam postavil na noge in začel, ko bo čas...kok so upoštevali ...za silo...sam zdej že hodi, tko, da včasih sam hoče roko, da je hitreje na željenem cilju mene tašče še nekak posluša,naša mami me pa kar ignorira in sem že parkrat privzdignila glas,da me je sploh slišala...pol pa dolg nos potegne jz mam sam s taščo kak tak konflikt, moja mami je Hb dost pametna kar se tega tiče, drgač pa tud za ta velke zmeri vpraša, kako pa kaj...sam kolikor je smotano se kej preklat, ne smemo pozabiti, da je to za dobro naših mulčkov zlatih in če kak povešen nos okol hodi...pa naj....sej vem, da ni lahko
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 21:58:38
|
|
|
|
claud
|
Katjuša ja res bizi....noge me bolijo od šihta in kolesa ma kaj čem...ne morm tamale zdj zarad šihta zapostavljat...ni ona kriva da more tko bit.... Kako kj stanovanje? ....že jst komi čakam da se vselite
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 22:00:41
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......sem šla malo pobrskat:mrzli obkladki,tuširanje s hladno vodo,polaganje zeljnih listov na prsti....tko da ti si lepo zmoči brisačo in si jo daj gor.....če te bo pa tiščalo,si pa tok ven izčrpaj da neha tiščat.......upam da sem kaj pomagala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 22:01:56
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....hvala za -sem optimist in upam da bo boljše
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 22:03:13
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud ]Zdj pa ne vem kaj je s tem mlekom.....a to samoo kj zgine, al je treba kj vn stiskat,al kako..... jaz sem si dalaja mrzle brisače na prsi in je šel še tistplunek od mleka A to je obvezno...k nimam neki navala mleka....sam čutm da neki ga je še....sam se ta tedn ni nč dojila..... tok pazi da še kakšnega mastitisa ne fašeš,če boš pa črpala se bo pa še mleko delalo....moja tamala je tudi s hladnimi obkladki ustavila mleko no sj to me skrbi,če to lahko še vedno fašem.... bom probala s hladnimii obkladki......hvala za nasvet
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 22:04:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud ]Zdj pa ne vem kaj je s tem mlekom.....a to samoo kj zgine, al je treba kj vn stiskat,al kako..... jaz sem si dalaja mrzle brisače na prsi in je šel še tistplunek od mleka A to je obvezno...k nimam neki navala mleka....sam čutm da neki ga je še....sam se ta tedn ni nč dojila..... tok pazi da še kakšnega mastitisa ne fašeš,če boš pa črpala se bo pa še mleko delalo....moja tamala je tudi s hladnimi obkladki ustavila mleko no sj to me skrbi,če to lahko še vedno fašem.... bom probala s hladnimii obkladki......hvala za nasvet lahko še vedno fašeš ja,ampak če boš imela napete,si malenkos izpumpaj da popusti......meni so obkladki v 2 dneh ustavili mleko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 22:07:26
|
|
|
|
claud
|
wau...2dni je pa hitro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 22:08:52
|
|
|
|
Čebel@
|
nč-grem spat ....sem kar zmatrana......za jutri so hotli da delam 9 ur,ampak sem rekla da ne hvala .....se tipkamo zjutraj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 22:09:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud wau...2dni je pa hitro ja,samo jaz sem ga imela res čisto malo še
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.4.2010 22:15:57
|
|
|
|
claud
|
čebela ne se jim pustit...........tud mene je pamet srečala in zdj če mi kj ne odgovarja se pritožim al pa postavim svoje zahteve....k drugač te prav lepo vsi izkoriščajo....me je poslovodja za drug teden hotla dat v umesen urnik...od 10h do 19h ...pač,ker sm nova...pa sm se kr na šefa obrnila da pa tko ne bom delala...pa je blo njemu kul, men tud...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiIgre in crkljanje z otroki sem preložila n...Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.