|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
9.4.2010 18:00:26   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM jst pucam, ker če tebe berem, pol lačna ratam....učeri k si pisala o ribicah in zelenjavi v foliji in pečici sm zraven bučke pa krompir jedla, pa so se mi vseen sline cedileuser posted image user posted image user posted image .....dej povej kdaj maš cajt druk teden d se dobimo u Super novi na Rudniku en dopoldne morm it rojstnodnevne bone zapravtuser posted image

MIHAIL pucanje noska pri Roksotu štala.....Maj je bil čist kontra in zdej najprej Maj pokaže Rokitu d ni nč hudga, sam Rokso vseeno protestirauser posted image , če mu dam aspirator v roke, elegantno un tamali nastavek spuli ven in ga zabriše po tleh....on se ne dauser posted image user posted image user posted image

Ja sej Mihailo se zaj... da si ga da v nos,ko zacuti ga takoj stran da ampak morm pol spet mu datda proba...drugac pa kr usesa si hoce sesat...user posted image
a Rok se pa tko ne dauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
9.4.2010 20:00:41   
SURF
Pozdravčke...
Js sem zopet na dopustu...v ponedeljek se grem samo še razdolžit in potem sem brezposelna...in glede na to da sem stara 25 let imam že osem let delovne dobe,vse šole naredila ob delu...imam kar nekaj fore za v naprejuser posted image user posted image user posted image
Sicer še pa kar ne dojamem...sploh mi ne pride v kriuser posted image čeprav sem zelo vesela.
Upam,da mi bo uspelo vse drugo,ki bo šlo sedaj z večjim tempom,urediti oziroma uresničiti.

Drugače pa se z mojo čmrlo veliko potepama,je tok super ker so taki lepi dnevi...no za jutri že napovedujejo slabo vremeuser posted image bom pa glancala jutri,z vsakim dnem me je sedaj kej počakalo...
Moj dela skoraj po cele dneve...je obdobje ko komaj čakam nedelje....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
9.4.2010 21:05:06   
sjmm
čer!

naš že pol urce v mižulah...je popoldan vandral okol po sončku z očijem in Mihcem, mamca je ta cajt vso posteljnino in prte zlikala, pa eno žehto brisač poravnala, Saša in Jan pa sta se pulila za daljinca kva bosta gledala med vsemi 150timi programi, pol sta en fuzbal našlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..in sta mela celo žurko

pol smo palačinke papcal, pa kakavček zravn

no, zdej so pa mulci zasedli cel kavč,okupirali daljinca, tak, da sm jz mal pršla sem gor pogledatuser posted image

vidm, da ste bol redkobesedne....vas je sonček zdelal al kakouser posted image

surf....ma uživej v dani situaciji, še posebej s čmrlo...pa naj se ti stvari izidejo po načrtih in željahuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
9.4.2010 21:34:23   
Ajvy
KOlumbo sporoča ,da je na MEtelkovi  z Majem- vneta ušesa..user posted image .prav da pride ob 23.00 na rr...da prtimejmo pivo in borovničke user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
9.4.2010 21:36:02   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

KOlumbo sporoča ,da je na MEtelkovi  z Majem- vneta ušesa..user posted image .prav da pride ob 23.00 na rr...da prtimejmo pivo in borovničke user posted image

ojoj, imajo pa res nesrečo s temi ušeski....evo kolumbo že pošiljamo pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
9.4.2010 21:36:16   
claud
Čer!

Končno vikend....čez teden je pri meni zelo delavno, tko da nism bla na compu že 100 letuser posted image

Čebela tud jst upam da bo teta čim manj trpelauser posted image
glede vodenja za rokice....jah berem da to kao ni fajn, ampak Larissa je velik hotla da jo za rokico držim da ona po dveh šiba, pa zdj ko samostojno laufa in če pade, se lepo na rokice ujame....user posted image

URŠA VSE NAJBOLJŠE....user posted image user posted image user posted image user posted image .......čeprav z zamudouser posted image

iiiiiiiiii MIHAILO ME POGREŠAAAAAAAAAuser posted image user posted image .....evo me...med živimi, zdravimi, pridnimi, delavnimi...
Kr mine dan....zjutri delat...okol 17h pridem domov in poskusim maximalno izkoristit dan z Larisso, pol pa sam še dol padem.....
Ona bi se skos na kolesu peljala, tko da moram po 8h, 9h stanja na nogah, še na bicikel, da se madam naužije drvečega zrakauser posted image user posted image user posted image
Sicer pa hvala za skrb.....
Kako kaj Mihailo? Nosek že ok? Larissa sovraži aspirator....včasih tud sesalca ni smela videti, zdj to že lahko....aspirator pa še vednouser posted image .....
no na srečo ne rabimo pogosto....user posted image

Spanje...Zjutri se zbuja med 7 in 8h....potem je spanje ob 11h in potem med 20 in 21 sam še dol padeuser posted image
Sva pa očitno končali z dojenjem....očitno tud mleko ni več dobro,ker je dons dobila preblisk da pa bi mal, pa je sam mal potegnila in se stran obrnila....
user posted image user posted image user posted image user posted image Zdj pa ne vem kaj je s tem mlekom.....a to samoo kj zgine, al je treba kj vn stiskat,al kako.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
9.4.2010 21:45:54   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Čer!

glede vodenja za rokice....jah berem da to kao ni fajn, ampak Larissa je velik hotla da jo za rokico držim da ona po dveh šiba, pa zdj ko samostojno laufa in če pade, se lepo na rokice ujame....user posted image

no sej fora je ravno v tem,da Hana neče tko hodit in kmalu rata mehka in sede na tazadnjo-ampak ne!babice delata po svoje in jo skos hočeta vodituser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
9.4.2010 21:46:35   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image ..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
9.4.2010 21:48:28   
Čebel@

]Zdj pa ne vem kaj je s tem mlekom.....a to samoo kj zgine, al je treba kj vn stiskat,al kako.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem si dalaja mrzle brisače na prsi in je šel še tistplunek od mleka

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
9.4.2010 21:49:59   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke...
Js sem zopet na dopustu...v ponedeljek se grem samo še razdolžit in potem sem brezposelna...in glede na to da sem stara 25 let imam že osem let delovne dobe,vse šole naredila ob delu...imam kar nekaj fore za v naprejuser posted image user posted image user posted image
Sicer še pa kar ne dojamem...sploh mi ne pride v kriuser posted image čeprav sem zelo vesela.
Upam,da mi bo uspelo vse drugo,ki bo šlo sedaj z večjim tempom,urediti oziroma uresničiti.

Drugače pa se z mojo čmrlo veliko potepama,je tok super ker so taki lepi dnevi...no za jutri že napovedujejo slabo vremeuser posted image bom pa glancala jutri,z vsakim dnem me je sedaj kej počakalo...
Moj dela skoraj po cele dneve...je obdobje ko komaj čakam nedelje....

u je hitro minilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........boš videla kok bosta s Patricijo uživali ko boš doma-pa glih lepo vreme se bo začelouser posted image user posted image user posted image user posted image če boš kdaj pri času,me pokliči in se kej dobimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
9.4.2010 21:50:09   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Čer!

no sej fora je ravno v tem,da Hana neče tko hodit in kmalu rata mehka in sede na tazadnjo-ampak ne!babice delata po svoje in jo skos hočeta vodituser posted image

jz sm drgač velikat tiho za kako stvar, sam glede vodenja za roke ali eno rokico pa sm jasno povedala, da nočem, ker se bo sam postavil na noge in začel, ko bo čas...kok so upoštevali ...za silo...sam zdej že hodi, tko, da včasih sam hoče roko, da je hitreje na željenem ciljuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
9.4.2010 21:50:51   
claud

]Zdj pa ne vem kaj je s tem mlekom.....a to samoo kj zgine, al je treba kj vn stiskat,al kako.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A to je obvezno...k nimam neki navala mleka....sam čutm da neki ga je še....sam se ta tedn ni nč dojila.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
9.4.2010 21:52:02   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Čer!

jz sm drgač velikat tiho za kako stvar, sam glede vodenja za roke ali eno rokico pa sm jasno povedala, da nočem, ker se bo sam postavil na noge in začel, ko bo čas...kok so upoštevali ...za silo...sam zdej že hodi, tko, da včasih sam hoče roko, da je hitreje na željenem ciljuuser posted image

mene tašče še nekak posluša,naša mami me pa kar ignorira in sem že parkrat privzdignila glas,da me je sploh slišala...pol pa dolg nos potegneuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
9.4.2010 21:52:12   
sjmm

Čer!

Končno vikend....čez teden je pri meni zelo delavno, tko da nism bla na compu že 100 letuser posted image

URŠA VSE NAJBOLJŠE....user posted image user posted image user posted image user posted image .......čeprav z zamudouser posted image

iiiiiiiiii MIHAILO ME POGREŠAAAAAAAAAuser posted image user posted image .....evo me...med živimi, zdravimi, pridnimi, delavnimi...
Kr mine dan....zjutri delat...okol 17h pridem domov in poskusim maximalno izkoristit dan z Larisso, pol pa sam še dol padem.....
Ona bi se skos na kolesu peljala, tko da moram po 8h, 9h stanja na nogah, še na bicikel, da se madam naužije drvečega zrakauser posted image user posted image user posted image
Sicer pa hvala za skrb.....
Kako kaj Mihailo? Nosek že ok? Larissa sovraži aspirator....včasih tud sesalca ni smela videti, zdj to že lahko....aspirator pa še vednouser posted image .....
no na srečo ne rabimo pogosto....user posted image

Spanje...Zjutri se zbuja med 7 in 8h....potem je spanje ob 11h in potem med 20 in 21 sam še dol padeuser posted image
Sva pa očitno končali z dojenjem....očitno tud mleko ni več dobro,ker je dons dobila preblisk da pa bi mal, pa je sam mal potegnila in se stran obrnila....
user posted image user posted image user posted image user posted image Zdj pa ne vem kaj je s tem mlekom.....a to samoo kj zgine, al je treba kj vn stiskat,al kako.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o claud helov...vidm, da si bizi na ful, pa še ta mala skrbi, da se razgibavašuser posted image user posted image

mleko pa se samo posuši, čim bi kej iztiskala, bi se delalo na novo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
9.4.2010 21:53:21   
Čebel@

A to je obvezno...k nimam neki navala mleka....sam čutm da neki ga je še....sam se ta tedn ni nč dojila.....

tok pazi da še kakšnega mastitisa ne fašeš,če boš pa črpala se bo pa še mleko delalo....moja tamala je tudi s hladnimi obkladki ustavila mleko

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
9.4.2010 21:55:10   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Čer!

mene tašče še nekak posluša,naša mami me pa kar ignorira in sem že parkrat privzdignila glas,da me je sploh slišala...pol pa dolg nos potegneuser posted image

jz mam sam s taščo kak tak konflikt, moja mami je Hb dost pametna kar se tega tiče, drgač pa tud za ta velke zmeri vpraša, kako pa kaj...sam kolikor je smotano se kej preklat, ne smemo pozabiti, da je to za dobro naših mulčkov zlatih in če kak povešen nos okol hodi...pa naj....sej vem, da ni lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
9.4.2010 21:58:38   
claud
Katjuša ja res bizi....noge me bolijo od šihta in kolesauser posted image
ma kaj čem...ne morm tamale zdj zarad šihta zapostavljat...ni ona kriva da more tko bit....user posted image
Kako kj stanovanje?user posted image ....že jst komi čakam da se vseliteuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
9.4.2010 22:00:41   
Čebel@
claud......sem šla malo pobrskat:mrzli obkladki,tuširanje s hladno vodo,polaganje zeljnih listov na prsti....tko da ti si lepo zmoči brisačo in si jo daj gor.....če te bo pa tiščalo,si pa tok ven izčrpaj da neha tiščat.......upam da sem kaj pomagala

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
9.4.2010 22:01:56   
Čebel@
sjmm.....hvala za user posted image -sem optimist in upam da bo boljšeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
9.4.2010 22:03:13   
claud

tok pazi da še kakšnega mastitisa ne fašeš,če boš pa črpala se bo pa še mleko delalo....moja tamala je tudi s hladnimi obkladki ustavila mleko

no sj to me skrbi,če to lahko še vedno fašem....

bom probala s hladnimii obkladki......hvala za nasvetuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
9.4.2010 22:04:57   
Čebel@

no sj to me skrbi,če to lahko še vedno fašem....

bom probala s hladnimii obkladki......hvala za nasvetuser posted image

lahko še vedno fašeš ja,ampak če boš imela napete,si malenkos izpumpaj da popusti......meni so obkladki v 2 dneh ustavili mleko

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
9.4.2010 22:07:26   
claud
wau...2dni je pa hitrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
9.4.2010 22:08:52   
Čebel@
nč-grem spatuser posted image ....sem kar zmatrana......za jutri so hotli da delam 9 ur,ampak sem rekla da ne hvalauser posted image .....se tipkamo zjutrajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
9.4.2010 22:09:32   
Čebel@

wau...2dni je pa hitrouser posted image

ja,samo jaz sem ga imela res čisto malo še

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
9.4.2010 22:15:57   
claud
čebelauser posted image ne se jim pustit...........tud mene je pamet srečala in zdj če mi kj ne odgovarja se pritožim al pa postavim svoje zahteve....k drugač te prav lepo vsi izkoriščajo....me je poslovodja za drug teden hotla dat v umesen urnik...od 10h do 19huser posted image ...pač,ker sm nova...pa sm se kr na šefa obrnila da pa tko ne bom delala...pa je blo njemu kul, men tud...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.