|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
9.4.2010 11:51:40   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

Petrusk do kdaj pa spi zjutraj???Nas spi do 6:30h in gre spat ob 9h pa potem okrog 13h...

ponavadi se zbudi  med pol osmo in pol deveto

ce tako spi do pol9h bi jo jaz probala dati ob 12h po kosilu...jaz bi tko mihaila dala ampak ne gre ce vstane 6:30h...je pa vceraj zaspal ob 10:30h in spal do 12:30h in potem ga nisem vecdajala spat...probam da bi 1x spal okrog 12h ampak zaenkrat se ne zdrzi...ampak pocasi bomo prisli do 12h

Tarja meni doma nikoli ni zdržala več kot do pol enajstih..v vrtcu...takoj je zdržala do 12.00..nobene panike....tko da...sej bo

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
9.4.2010 11:52:20   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem pa slišala da je pri nas preveč vpisanih tko da pol oddelka odpadeuser posted image user posted image user posted image user posted image joj upam, da mi dobimo prostor v vrtcu, dejte pestke držat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
9.4.2010 11:55:22   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

AJVY a pravis da Tisa ne joce ,ko ji pucas nosek..MIhailo samo vidi aspirator zacne tulit pa se sploh nisem zacela ,samo v roke ga vzamem...ko pa zacnem me pa brca,aspirator mi razstavi,dere se ap...Vcasih ne morem sama,mi ga more en drzat adijo je...ce pa sam pol najde aspirator si ga pa proti nosu dajeuser posted image

pol pa pusti ,da ga sam vzame in si sam posesa....bo takoj nehal jokat

bom probala

kako pa počnete celotno izpiranje...mi imamo šprico...inekcijo 5ml...prvo sva pustila da sta pogrizli ene tri...pol tuki ni blo strahu....pol pa smo vedno še malo ustka sesali..ker je bilo to sila smešno....pol sta pa itak še sami probali...in tako....upam,da neha jokat

Ja tko da mu dam fiziolosko -to se nic ne buni ,ker sva mu dajala da je tudi on to drzal...Nato pa z aspiratorjem pac posesam na hitro in vgasnem...Sem probala da sva kao sebi devala ,takrat se je smejal ampak ko pa njemu pa ne...Mu bom probala dati da si on posesa...Hvala,tok si me naucila v tem letu ,res!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
9.4.2010 11:57:40   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   2009

srečke nosečke…. Spet!    

user posted image

BARBARASG user posted image

SEPTEMBER 2010 

LILCHA user posted image   PDP  18.9.2010 user posted image

OKTOBER 2010 

KOLUMBO

user posted image : PDP 06.10.2010user posted image

DECEMBER 2010

BIRDY user posted image : PDP 05.12.2010 user posted image

PROSIM POVEJTE PDP...DA VAS LEPO POPREDALČKAMO......user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
9.4.2010 11:57:47   
MIHAILO

Glede spanja - mi smo sedaj ta teden prešli na eno spanje čez dan, nekak na vrtčev ritem. Zjutraj vstane med 6 in 7, okol 12 ga dam spat in potem zvečer ob 8. Upam, da tako ostane. Se nam pa včasih kej še pobrkla, največkrat med vožnjo v avtu, takrat ga zmanjka user posted image user posted image user posted image

Ursa faj da Ziga zdrzi do 12h glede na to da svtane tko zgodaj...Sem pa opazila ,da ce grem z Mihailom ven kot sem sla vceraj ob 18h se je zamotil in takoj ni bil vec zaspan tko da brez problema potem zdrzal do 21h...Sam kriza je ob 17,18h

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
9.4.2010 11:58:36   
Ajvy

AJVY a pravis da Tisa ne joce ,ko ji pucas nosek..MIhailo samo vidi aspirator zacne tulit pa se sploh nisem zacela ,samo v roke ga vzamem...ko pa zacnem me pa brca,aspirator mi razstavi,dere se ap...Vcasih ne morem sama,mi ga more en drzat adijo je...ce pa sam pol najde aspirator si ga pa proti nosu dajeuser posted image

pol pa pusti ,da ga sam vzame in si sam posesa....bo takoj nehal jokat

bom probala

kako pa počnete celotno izpiranje...mi imamo šprico...inekcijo 5ml...prvo sva pustila da sta pogrizli ene tri...pol tuki ni blo strahu....pol pa smo vedno še malo ustka sesali..ker je bilo to sila smešno....pol sta pa itak še sami probali...in tako....upam,da neha jokat

Ja tko da mu dam fiziolosko -to se nic ne buni ,ker sva mu dajala da je tudi on to drzal...Nato pa z aspiratorjem pac posesam na hitro in vgasnem...Sem probala da sva kao sebi devala ,takrat se je smejal ampak ko pa njemu pa ne...Mu bom probala dati da si on posesa...Hvala,tok si me naucila v tem letu ,res!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image z veseljem

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
9.4.2010 12:06:56   
Čebel@
midve sva se navozičkaleuser posted image user posted image user posted image .......sva s kolumbo se malo posončili-uf je kar vroče na sončkuuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pol sva pa šibale domov in sem hano samo dala v posteljo-jo je v trenutku zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spanje:Hana je sama ukinila 1 spanje pri 1 letu.....zjutraj ostane 7.30/8.00...opoldansko spanje 11.30/12.00-13.30(včasih tudi do 15.00)....nočno spanje 19.00

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
9.4.2010 12:07:58   
petrušk_

Glede spanja - mi smo sedaj ta teden prešli na eno spanje čez dan, nekak na vrtčev ritem. Zjutraj vstane med 6 in 7, okol 12 ga dam spat in potem zvečer ob 8. Upam, da tako ostane. Se nam pa včasih kej še pobrkla, največkrat med vožnjo v avtu, takrat ga zmanjka user posted image user posted image user posted image

Ursa faj da Ziga zdrzi do 12h glede na to da svtane tko zgodaj...Sem pa opazila ,da ce grem z Mihailom ven kot sem sla vceraj ob 18h se je zamotil in takoj ni bil vec zaspan tko da brez problema potem zdrzal do 21h...Sam kriza je ob 17,18h

se podpišem pod to mihailo....okrog 5h 6h je kriza, pol pa prebrodjo user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
9.4.2010 12:10:09   
Urša08
Ajvy no super da si boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo sej bo počasi preklopil na eno spanjeuser posted image Pa super da ti ratuje Mihaila dati spat brez uspavanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa res šibam. Sem Žiga spat dala tko da mam čas da kaj naredimuser posted image .

vas še kej preberem

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
9.4.2010 12:16:51   
MIHAILO
AJVY uspelouser posted image user posted image user posted image ...Dala sem mu aspirator v roke sedel je v mojem narocju in si je sam spucal noseka ,pol sem rekla naj se meni kao in sma na koncu se zaploskala..No pol k je mami sla aspirator oprat,je pa jokal ,ker bi se rad igral(beri pucal nosek)user posted image user posted image user posted image Ma zlata siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
9.4.2010 12:20:26   
MIHAILO

Ajvy no super da si boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo sej bo počasi preklopil na eno spanjeuser posted image Pa super da ti ratuje Mihaila dati spat brez uspavanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa res šibam. Sem Žiga spat dala tko da mam čas da kaj naredimuser posted image .

vas še kej preberem

Sej ne vem al je boljs ga pustit in naj spi 2x ce mu pase in ko bo hotel bo ze itak sam nakazal,kajne...vse bo pocasi...pridno delaj in pocasi merkaj user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
9.4.2010 12:26:56   
Urša08
Mihailo jaz mislim da je boljše da gre 2 x spat in je zadovoljen. Saj bo sam preklopil na eno spanje. Sej se čuvam sam danes mam za spremembo mal energije in jo moram izkoristiti dokler je še tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 12:53:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4088
9.4.2010 13:10:03   
Čebel@
user posted image via služba

lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 13:12:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4090
9.4.2010 13:52:45   
MIHAILO
CEBEL naj ti hitro miine...
KOLUMBO tebe je tko tesko pokomentirat ,ker se ti tok dogaja ,da ne vem kva nej pokomentiramuser posted image uglavnem carica si...fajna noseckauser posted image user posted image

CLAUD kje si pogresam te...javi se kaj

Mene pa tok hrbet pece kot po porodu,me bo dragi danes zmasiral,,ker me ne neha bolet pa danes nisem nic kaj delala sem bolj pocivala...Mihailo je zaspal tko da pocivam,se dragi bo zdaj enkrat upam,da prisel...

Neposredna povezava do sporočila: 4091
9.4.2010 14:00:51   
sjmm
dan

spanje...pri nas te dni ena sama zmešnava..k je bil ata mal več doma..in smo neki bluzil okol...pred kratkim je še fuull rabil 2 spanca...zdej k sva veliko zunaj...pa mislim, da bo sam na 1x prešaltal...je pa res, da zjutri kr potegne, ko se nažlampa mleka..včas tud do pol9h, 9h....in pol ga dam šele ob 13h, sva lahk dolg zuni, pa juhco popapca...pol ma spi nekje do pol15, 15h...in je čist fajn k imamo ponavadi takrat skupno kosilo...pol pa zvečer lepo zdrži do pol9h..kar tudi meni ustreza...sam je pa kriza, če kam gremo bol pozno k pol v avtu sigurn zakinka...pa imamo veselico do pol10h...sam ni krize...k je zvečer itak čist hepi in spidi

pucanje noska....štala, dretje....hvalim boga, da je ...čist potihem povek...kar zdrav

sva se nasončkala, čeprav bol na kratko k me je moj čist naživciral k ni znal na siolovi internetni strani vpisat kode, da nam je zaštartal telefon in siol tv....mislm...pa mu jz neki kažem, pa rihtam..on pa 100 telefonov zravn...pojma itak nima...pol sm mu pa ta malga posranega v roke porinla in zaprla vrata dnevne ...no, zdej nam vse dela...sem zdej še s Prontom vse lepo pohištvo počistla, pa sveže zavese obesila...ma je lepo in svežeuser posted image user posted image ...sam itak ne bo za dolguser posted image ...kva čmo

no, zdej pa mal skuhat počas...dons imamo bol izi bizi...špagetke z mini paradajzki in baziliko, pa skleda mešane solate, Maj je imel pa še od včeraj mal juhce in je že v želodčkuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4092
9.4.2010 14:01:24   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image via služba

lep danuser posted image user posted image user posted image

naj čas hitro teče!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
9.4.2010 14:02:11   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

čebelca lepo se mej, midva sva pol še pol ure bluzila na parkingu, ker sm mogla gospoda še 2 krat previt, k se mi je usračkal v dveh minutahuser posted image

vau je imel pa velik zaloge za ovinkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4094
9.4.2010 14:05:05   
sjmm

dAN

Evo glih sva dam pršla....me je Šime 100m pred bajto klicu kaj kej delam in sm rekla d sva glih dam pršla...je čist vn paduuser posted image ..da on dela, jst pa 2 ure kofetkam....sm mu sam rekla....stari ti kr delej, jst grem zdele mal poležatuser posted image user posted image user posted image .....
K sva gledala avte, so mel še enega boljšega, sam moj itak zdej neki bluti d ne rabimo 7 sedežev, pa da ITAK še ne rabimo, ker on more 100 avtov vidt, pol pa ta 199ga kupiuser posted image ....to bo pol glih šele k bom šla rodit....sm se že navadla na njegovo ultra počasnost.....

grem zdej Rokostu dat kosilo, pire in špinača

tale rakec Šime je pa skor kopija mojega ribaka Poldeta.....smo bli skor 2 mesca brez avta k je on izbiral, no, nazadnje sm se pa jz za Lancio zmenila, sva šla sam 2 pogledat in ta druga je zdej že 3 leta našauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4095
9.4.2010 14:07:21   
sjmm
urša....počivej kej in pazi nase, pa na pikco, se mi zdi, da še zmer sam pucaš...aja, držim pesti za vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy...lepo slišat, da gre na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....še mal na sončka, pa bouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
9.4.2010 14:08:46   
sjmm
k jz pridem..itak vse zbežite..ok, grem pa en kofetek nardit...sm včeri ene mini nescafetke v milerju kupila...je zelo slastenuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 14:34:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4098
9.4.2010 14:48:30   
sjmm

SJMM jst pucam, ker če tebe berem, pol lačna ratam....učeri k si pisala o ribicah in zelenjavi v foliji in pečici sm zraven bučke pa krompir jedla, pa so se mi vseen sline cedileuser posted image user posted image user posted image .....dej povej kdaj maš cajt druk teden d se dobimo u Super novi na Rudniku en dopoldne morm it rojstnodnevne bone zapravtuser posted image

MIHAIL pucanje noska pri Roksotu štala.....Maj je bil čist kontra in zdej najprej Maj pokaže Rokitu d ni nč hudga, sam Rokso vseeno protestirauser posted image , če mu dam aspirator v roke, elegantno un tamali nastavek spuli ven in ga zabriše po tleh....on se ne dauser posted image user posted image user posted image

se zmenmo..morm ta starga vprašat kake ma plane...sej veš...rabm taxi službouser posted image

vau, tvoja2 mulčka sta res face

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4099
9.4.2010 14:55:25   
Ajvy

AJVY uspelouser posted image user posted image user posted image ...Dala sem mu aspirator v roke sedel je v mojem narocju in si je sam spucal noseka ,pol sem rekla naj se meni kao in sma na koncu se zaploskala..No pol k je mami sla aspirator oprat,je pa jokal ,ker bi se rad igral(beri pucal nosek)user posted image user posted image user posted image Ma zlata siuser posted image user posted image user posted image

me zelo zelo veseli.....bravo vidva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?