|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
4.3.2010 13:13:05   
Urša08
Mihailo hvala za te besede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa srčno upam, da je Mihailo iz ta hudega vn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.3.2010 13:15:59   
MIHAILO
Hvala SJJM osvajacuser posted image user posted image IN URSA...

URSA ni blema,hocem ti rect da je vsak clovek lahko karakter in zdrzi 14 dni nekega reda,da bo pol rezultat viden samo ,ce hoce...tko da bodi trmastain samo zdrzis te dneve in je pol lusnouser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.3.2010 13:40:05   
Ajvy
Kolumbo....v pikapolonici jih je sedem ..plastificiranih....4 evre..pa so na štrikce....
a maš na sedem ur AB...zakaj si ne narediš 6, 14, 22 ali a 7,15,23...tko je men zakon..

KOlumbo...glede Maja...vem kako je....jst pač strogo odreagiram..kolkr berem ti tut..in čakam, da mine to obdobje....veliko se pogovarjava in debatirava...pa itak sem skoz na tapeti..k se mi zdi, da sekunde ni miru.....kaj čem..kle smo...

Tanci..upam,da se Hana hitro poceli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naspi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrusk..oh..jst bi tut mela tako prebavo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 13:42:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
4.3.2010 13:43:52   
Urša08
ajvy kako si? Lepo te je bratuser posted image

jaz mam ravno pavzo k se z žigcem crklavauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.3.2010 13:45:25   
Ajvy
Tamika....za Tristana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo...sam ti pa ga pihnešuser posted image

Katjuša..naj vam uspe, tako kot ste si zaželeli.....

Urša---ti že pohajkuješ po izletkih..dobra si.....

Čebela...dobro opravi pri zobarju....moćno držim pesti, da ne bo luknjice......
Pa prstek naj se lepo celi še naprej

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.3.2010 13:47:49   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ajvy kako si? Lepo te je bratuser posted image

jaz mam ravno pavzo k se z žigcem crklavauser posted image

ok...danes sem hotela dolgo spat...pa ni šlo..sem se čist navadila zgodaj vstajat....
Srgač sem ok..malo utrujena....danes sem si s prijateljico privoščila dolgo dolgo kavico...k se nisva en teden vidle pa je bilo treba nadoknadituser posted image user posted image user posted image ...tko da..sem se najedla zdejle...na hitr se vržem v kopalnico jo popucam..in grem po princeske...
Tak je plan...kako pa bo..pa še ne vemuser posted image user posted image
Kako si ti???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.3.2010 13:50:38   
Urša08
Ajvy mi smo v redu. Mal nas tale dežek moti ampak se zamotimouser posted image Mal gledam za dopust, pa bomo vidli kako se bo izteklo.
Super za čvekec s prijateljico - to vedno pašeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 333
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 13:51:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
4.3.2010 13:54:47   
Ajvy

Ajvy mi smo v redu. Mal nas tale dežek moti ampak se zamotimouser posted image Mal gledam za dopust, pa bomo vidli kako se bo izteklo.
Super za čvekec s prijateljico - to vedno pašeuser posted image

sam res...zadnjič je bil sonček...je bilo tako lepo....sprehod....waw....

Super ,da že sedaj načrtuješ dopust..pametna punca user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 335
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 13:54:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 336
4.3.2010 13:57:57   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

AJVY, jst padem dol ob 20h, tko d mu dam AB in greva skupi spatuser posted image .......glede Majkla  moram mal  spihat glavo sama sebi in se probat čim več pogovarjat.....nimam koncentracije zadnje cajte., hvala za vsako vzpodbudno besedouser posted image

vem kako jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vem...samo jst ...ravna črta....ker drgač...hm...ne vem če smem to napisat..samo bom tvegala..bi jo tolk vžgala...da si ne bi opomogla....ker pa mi to ni in ne morem...ker se bom pogrizla od krivde...moram pihat...tko kt ti praviš..se stran obrnit..shladit in in se pomirit....ne gre drgač...
Zadnjič se mi je spet dol vrgla...zaradi ene malenkosti....pa sva jo s Tiso 20 minut čakali..da se je zdrla....pol smo pa lahko nadaljevali...spet so me vsi čudn gledal...sam kaj čem....

A si prebrala glede SLINČKOV

Neposredna povezava do sporočila: 337
4.3.2010 14:10:41   
Urša08
Ajvy saj bo trma počasi minila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo mel pa mi v torek se mi zdi tud eno krizico zvečer. Je bil Nejc tok zaspan da je kr neki jokal, potem je začel pa že vpit - ma jaz tega nisem navajena, sem mogla fejst globok vzdihnit, ga peljala v sobo in mu lepo povedala da ne vpijemo, da ni lepo in da ko se pomiri lahko pride iz sobice vn. No po 10 minutah je blo potem kul, čez 15 min je pa že spal na kavču. Mogoče pa Tisa preskoči trmico - držim pestke.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 338
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 14:10:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
4.3.2010 14:11:26   
Urša08

ja tut za slinčke bom šla pogledat, HVALAuser posted image

a moje si tud prebrala - januška Strojan škofja loka - so superuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
4.3.2010 14:13:51   
Urša08
grem Žiga spat dat, potem pa do konca pospravit, da sem do večera frejuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 341
4.3.2010 14:16:36   
Ajvy

Ajvy saj bo trma počasi minila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo mel pa mi v torek se mi zdi tud eno krizico zvečer. Je bil Nejc tok zaspan da je kr neki jokal, potem je začel pa že vpit - ma jaz tega nisem navajena, sem mogla fejst globok vzdihnit, ga peljala v sobo in mu lepo povedala da ne vpijemo, da ni lepo in da ko se pomiri lahko pride iz sobice vn. No po 10 minutah je blo potem kul, čez 15 min je pa že spal na kavču. Mogoče pa Tisa preskoči trmico - držim pestke.

to pa si me nasmejala...res....Tisa...hm....to bo še zanimivo....ona je pretkana...res je....včasih se počutim kot...da ne rečem kaj ko ugotovim, da me je človeček ki ne zna govorit- dobr mislim , ne hodi....scat peljat....in to tko ,da sploh ne vemuser posted image
Super so....res so mi polepšale življenje...ga popestrile in ga začinile s pravo mero dobre volje, slabe volje, skrbi , solz in neizmerne ljubezni in sreče

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 342
4.3.2010 14:19:11   
sjmm

Sm nardila testo...sam sm dala mogoče mal preveč mokeuser posted image SJMM HELP...zdej čakam...vzhaja....upam d bo.....vmes sm pomila po tleh, zdej se morm še spravt prah pobrisat pa kopanico spucat d mam jutr samo še spalnice.........po termometer sm kr deca poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image .....

MIHAILO SUPER DA STE BOLJŠE

AJVY, jst padem dol ob 20h, tko d mu dam AB in greva skupi spatuser posted image .......glede Majkla  moram mal  spihat glavo sama sebi in se probat čim več pogovarjat.....nimam koncentracije zadnje cajte., hvala za vsako vzpodbudno besedouser posted image

BRAVO DIETKARICEuser posted image user posted image user posted image  ŠE 10 DNI TO GO GO GO

TAMIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

če to bo pretrd ali slabo vzhajal...dodaj malo tople vode in še 1x pregneti, pa potem vzhahaj!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 343
4.3.2010 14:20:06   
claud

kera sramotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....a veste k je u pondelk Rokso vrgu po tleh ušesni termometer in je je raztreščil, da so baterije vn padle.....in sm ga jst skupi sestavla in TAKOJ nesla na servis ker ni delu.......in mi zdele pošljejo mesič d nej ga pridem iskat.......in jih kličm, če so ga zrihtal pridem, če ne ga nej pa u kanto vržejo....pa mi tip reče.......z vašim termometrom je blo vse ok, samo BATERIJE SO BILE NAROBE NOT DANEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat bom delala v supernnovi na rudniku....ker očitno je selitev odpadla zaenkrat....za 1 leto...
In tudi urnik mi je všeč....od 9h do 15h ali8 od 15h do 21huser posted image user posted image

DIETKARCEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 344
4.3.2010 14:20:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

to pa si me nasmejala...res....Tisa...hm....to bo še zanimivo....ona je pretkana...res je....včasih se počutim kot...da ne rečem kaj ko ugotovim, da me je človeček ki ne zna govorit- dobr mislim , ne hodi....scat peljat....in to tko ,da sploh ne vemuser posted image
Super so....res so mi polepšale življenje...ga popestrile in ga začinile s pravo mero dobre volje, slabe volje, skrbi , solz in neizmerne ljubezni in sreče

ti znaš tko lepo napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 345
4.3.2010 14:23:17   
Čebel@
Hana in ati kosilčkata,jaz sem si pa že zobe sčohala in jih user posted image  pokazat

čaooooo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 346
4.3.2010 17:03:22   
Čebel@
vav kakšno zatišjeuser posted image

no jaz sem bila pri zobarju-mi je kamen brusila in zdej me vse skeliuser posted image .....zdele grem pa z moževo pomočjo čufte kuhat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 347
4.3.2010 19:17:57   
Čebel@
ja madona kje pa ste?

sej vem,zatišje,pred orkanomuser posted image

Hanči je že v mižulah,midva sva pa povečerjala-danes je user posted image  kuhal in je bilo Halo pizzauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 348
4.3.2010 19:32:36   
Urša08
čer

Danes popoldan sta tamaledva bila oba pokonc in oba zaspana rezultat, Nejc ob 17.10 omagal, Žiga pa 18.40. Žiga je vsaj povečerjal, za Nejca pa sploh ne vem kaj narestuser posted image Midva sva pojedla večerjo in potem je sledilo tehtanje. Rezultat -0,9 kg. Sem vesela da gre doluser posted image
Kuhinja je praktično popedenčkana tako da prav veliko dela nimam, bom lahko knjigo brala.

čebela super za pizzouser posted image user posted image user posted image Kaj sta pa s čuftami nardila?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.3.2010 19:52:06   
Čebel@
čebela super za pizzouser posted image user posted image user posted image Kaj sta pa s čuftami nardila?

čufti bojo jutri za kosilo,pa ena runda jih gre še v skrinjo.......user posted image user posted image user posted image user posted image za - kilco-->le tako naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?