Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 13:13:05
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo hvala za te besede Pa srčno upam, da je Mihailo iz ta hudega vn
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 13:15:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
Hvala SJJM osvajac IN URSA... URSA ni blema,hocem ti rect da je vsak clovek lahko karakter in zdrzi 14 dni nekega reda,da bo pol rezultat viden samo ,ce hoce...tko da bodi trmastain samo zdrzis te dneve in je pol lusno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 13:40:05
|
|
|
|
Ajvy
|
Kolumbo....v pikapolonici jih je sedem ..plastificiranih....4 evre..pa so na štrikce.... a maš na sedem ur AB...zakaj si ne narediš 6, 14, 22 ali a 7,15,23...tko je men zakon.. KOlumbo...glede Maja...vem kako je....jst pač strogo odreagiram..kolkr berem ti tut..in čakam, da mine to obdobje....veliko se pogovarjava in debatirava...pa itak sem skoz na tapeti..k se mi zdi, da sekunde ni miru.....kaj čem..kle smo... Tanci..upam,da se Hana hitro poceli naspi se petrusk..oh..jst bi tut mela tako prebavo....
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 13:42:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 13:43:52
|
|
|
|
Urša08
|
ajvy kako si? Lepo te je brat jaz mam ravno pavzo k se z žigcem crklava
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 13:45:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Tamika....za Tristana Kolumbo...sam ti pa ga pihneš Katjuša..naj vam uspe, tako kot ste si zaželeli..... Urša---ti že pohajkuješ po izletkih..dobra si..... Čebela...dobro opravi pri zobarju....moćno držim pesti, da ne bo luknjice...... Pa prstek naj se lepo celi še naprej
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 13:47:49
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ajvy kako si? Lepo te je brat jaz mam ravno pavzo k se z žigcem crklava ok...danes sem hotela dolgo spat...pa ni šlo..sem se čist navadila zgodaj vstajat.... Srgač sem ok..malo utrujena....danes sem si s prijateljico privoščila dolgo dolgo kavico...k se nisva en teden vidle pa je bilo treba nadoknadit ...tko da..sem se najedla zdejle...na hitr se vržem v kopalnico jo popucam..in grem po princeske... Tak je plan...kako pa bo..pa še ne vem Kako si ti???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 13:50:38
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy mi smo v redu. Mal nas tale dežek moti ampak se zamotimo Mal gledam za dopust, pa bomo vidli kako se bo izteklo. Super za čvekec s prijateljico - to vedno paše
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 13:51:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 13:54:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy mi smo v redu. Mal nas tale dežek moti ampak se zamotimo Mal gledam za dopust, pa bomo vidli kako se bo izteklo. Super za čvekec s prijateljico - to vedno paše sam res...zadnjič je bil sonček...je bilo tako lepo....sprehod....waw.... Super ,da že sedaj načrtuješ dopust..pametna punca
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 13:54:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 13:57:57
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo AJVY, jst padem dol ob 20h, tko d mu dam AB in greva skupi spat .......glede Majkla moram mal spihat glavo sama sebi in se probat čim več pogovarjat.....nimam koncentracije zadnje cajte., hvala za vsako vzpodbudno besedo vem kako je ...vem...samo jst ...ravna črta....ker drgač...hm...ne vem če smem to napisat..samo bom tvegala..bi jo tolk vžgala...da si ne bi opomogla....ker pa mi to ni in ne morem...ker se bom pogrizla od krivde...moram pihat...tko kt ti praviš..se stran obrnit..shladit in in se pomirit....ne gre drgač... Zadnjič se mi je spet dol vrgla...zaradi ene malenkosti....pa sva jo s Tiso 20 minut čakali..da se je zdrla....pol smo pa lahko nadaljevali...spet so me vsi čudn gledal...sam kaj čem.... A si prebrala glede SLINČKOV
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 14:10:41
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy saj bo trma počasi minila smo mel pa mi v torek se mi zdi tud eno krizico zvečer. Je bil Nejc tok zaspan da je kr neki jokal, potem je začel pa že vpit - ma jaz tega nisem navajena, sem mogla fejst globok vzdihnit, ga peljala v sobo in mu lepo povedala da ne vpijemo, da ni lepo in da ko se pomiri lahko pride iz sobice vn. No po 10 minutah je blo potem kul, čez 15 min je pa že spal na kavču. Mogoče pa Tisa preskoči trmico - držim pestke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 14:10:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 14:11:26
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ja tut za slinčke bom šla pogledat, HVALA a moje si tud prebrala - januška Strojan škofja loka - so super
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 14:13:51
|
|
|
|
Urša08
|
grem Žiga spat dat, potem pa do konca pospravit, da sem do večera frej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 14:16:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy saj bo trma počasi minila smo mel pa mi v torek se mi zdi tud eno krizico zvečer. Je bil Nejc tok zaspan da je kr neki jokal, potem je začel pa že vpit - ma jaz tega nisem navajena, sem mogla fejst globok vzdihnit, ga peljala v sobo in mu lepo povedala da ne vpijemo, da ni lepo in da ko se pomiri lahko pride iz sobice vn. No po 10 minutah je blo potem kul, čez 15 min je pa že spal na kavču. Mogoče pa Tisa preskoči trmico - držim pestke. to pa si me nasmejala...res....Tisa...hm....to bo še zanimivo....ona je pretkana...res je....včasih se počutim kot...da ne rečem kaj ko ugotovim, da me je človeček ki ne zna govorit- dobr mislim , ne hodi....scat peljat....in to tko ,da sploh ne vem Super so....res so mi polepšale življenje...ga popestrile in ga začinile s pravo mero dobre volje, slabe volje, skrbi , solz in neizmerne ljubezni in sreče
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 14:19:11
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm nardila testo...sam sm dala mogoče mal preveč moke SJMM HELP...zdej čakam...vzhaja....upam d bo.....vmes sm pomila po tleh, zdej se morm še spravt prah pobrisat pa kopanico spucat d mam jutr samo še spalnice.........po termometer sm kr deca poslala ..... MIHAILO SUPER DA STE BOLJŠE AJVY, jst padem dol ob 20h, tko d mu dam AB in greva skupi spat .......glede Majkla moram mal spihat glavo sama sebi in se probat čim več pogovarjat.....nimam koncentracije zadnje cajte., hvala za vsako vzpodbudno besedo BRAVO DIETKARICE ŠE 10 DNI TO GO GO GO TAMIKA če to bo pretrd ali slabo vzhajal...dodaj malo tople vode in še 1x pregneti, pa potem vzhahaj!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 14:20:06
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo kera sramota ....a veste k je u pondelk Rokso vrgu po tleh ušesni termometer in je je raztreščil, da so baterije vn padle.....in sm ga jst skupi sestavla in TAKOJ nesla na servis ker ni delu.......in mi zdele pošljejo mesič d nej ga pridem iskat.......in jih kličm, če so ga zrihtal pridem, če ne ga nej pa u kanto vržejo....pa mi tip reče.......z vašim termometrom je blo vse ok, samo BATERIJE SO BILE NAROBE NOT DANE Zaenkrat bom delala v supernnovi na rudniku....ker očitno je selitev odpadla zaenkrat....za 1 leto... In tudi urnik mi je všeč....od 9h do 15h ali8 od 15h do 21h DIETKARCE
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 14:20:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy saj bo trma počasi minila smo mel pa mi v torek se mi zdi tud eno krizico zvečer. Je bil Nejc tok zaspan da je kr neki jokal, potem je začel pa že vpit - ma jaz tega nisem navajena, sem mogla fejst globok vzdihnit, ga peljala v sobo in mu lepo povedala da ne vpijemo, da ni lepo in da ko se pomiri lahko pride iz sobice vn. No po 10 minutah je blo potem kul, čez 15 min je pa že spal na kavču. Mogoče pa Tisa preskoči trmico - držim pestke. to pa si me nasmejala...res....Tisa...hm....to bo še zanimivo....ona je pretkana...res je....včasih se počutim kot...da ne rečem kaj ko ugotovim, da me je človeček ki ne zna govorit- dobr mislim , ne hodi....scat peljat....in to tko ,da sploh ne vem Super so....res so mi polepšale življenje...ga popestrile in ga začinile s pravo mero dobre volje, slabe volje, skrbi , solz in neizmerne ljubezni in sreče ti znaš tko lepo napisat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 14:23:17
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana in ati kosilčkata,jaz sem si pa že zobe sčohala in jih pokazat čaooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 17:03:22
|
|
|
|
Čebel@
|
vav kakšno zatišje no jaz sem bila pri zobarju-mi je kamen brusila in zdej me vse skeli .....zdele grem pa z moževo pomočjo čufte kuhat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 19:17:57
|
|
|
|
Čebel@
|
ja madona kje pa ste? sej vem,zatišje,pred orkanom Hanči je že v mižulah,midva sva pa povečerjala-danes je kuhal in je bilo Halo pizza
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 19:32:36
|
|
|
|
Urša08
|
čer Danes popoldan sta tamaledva bila oba pokonc in oba zaspana rezultat, Nejc ob 17.10 omagal, Žiga pa 18.40. Žiga je vsaj povečerjal, za Nejca pa sploh ne vem kaj narest Midva sva pojedla večerjo in potem je sledilo tehtanje. Rezultat -0,9 kg. Sem vesela da gre dol Kuhinja je praktično popedenčkana tako da prav veliko dela nimam, bom lahko knjigo brala. čebela super za pizzo Kaj sta pa s čuftami nardila?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 19:52:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela super za pizzo Kaj sta pa s čuftami nardila? čufti bojo jutri za kosilo,pa ena runda jih gre še v skrinjo....... za - kilco-->le tako naprej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?