Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 17:57:19
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki URŠA ......jst bi pa kruha pa salame.kk bi jedla.zdej me je pa zagrablo dejte malo podpore.jo nucammmmm. sadje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 17:59:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF No Baki super,da ste le našli. Aha...tako torej s to mikro tkanino...hmmm... Urša-kako to misli,da ste jo dali sčistit? mi tud imeli to ko so bli mali in je blo ful gut...moj ima tud čistilni servis teh zadev in se lepo očistijo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 17:59:35
|
|
|
|
TAMIKA3
|
tanci... drži se, vem kako ti je, pri nas pomanjkanje spanja že od sobote
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 18:08:43
|
|
|
|
sjmm
|
urša...sem najbrž že pozna za kako idejo....sorry...sam sem hotla rečt, če imaš zvečer šunko, da si jo daj za kosilo v skuhano repo....zvečer...pa lepo jajačka zžvrkljej pa na teflon ponev...kot omleto, pol pa nariban sirček gor...in je gut, seveda lahk spečeš brez olja...sam mora bit fajn vroča ponev joj, upam, da nisi huda...sam mam neki gužvo te dni, pa mi desna roka ful manjka..moj janči...zdej vidm, kok ga zares ponucam k ga pošlem sem in tja, pa majčka zabava...še jutr pol pa pride, pa noben se z mano na pogovarja tak kot on...mi2 sva bol ta gobčna in ta zgodnja zjutraj no, zdej je pršla Saša, pa moj tud...smo tortilje spekli...un ta mehiški nadev je sekal mali je takoj po sprehodu pohamsal malico in aja tutaja, je spal eno urco in 15 minut...glih fajn, da zvečer ne bo panike...upam katjuša...mal razlož plis...kredit pa to tanči.....mal si frej uzem, no, pa zvečer hitr pod kovter...jz sem glih taka..kr odlašam...ke do polnoči al pa še dlje..pol se pa glih pokrijem, pa je že alarm....pol sem pa v ene parih dneh tud mal out...pa si prvošm kak jutr, da jih sam zbudim..mojga pa ta velke...pol se pa sami porihtajo in odpravijo...drgač kuham kavico, pa zajtrk pošlihtam, pa še malice za v šolo nardim...vsake kvatre pa se še mal k majčiju stisnem...pa se kr sami odpravijo
< Sporočilo je popravil sjmm -- 3.3.2010 18:13:05 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 18:12:41
|
|
|
|
sjmm
|
baki.... jz sem ob krizi tud mal grešila....navaden jogurt 1,3 + pol jabolka not narezanega...se mi je kmal zdel k ena sladica al pa en fajn čajček, pa tko si nobel serviraj...da boš uživala
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 18:34:32
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm nč nisi pozna repo mam jutri sam je samo repa , jajček in sir hvala za ideje. Joj kake lušte si mi nardila s tortiljami - jaz mam noro rada mehiško hrano grem Žigcu večerjo narest
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 19:20:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm nč nisi pozna repo mam jutri sam je samo repa , jajček in sir hvala za ideje. Joj kake lušte si mi nardila s tortiljami - jaz mam noro rada mehiško hrano grem Žigcu večerjo narest posoda je pristala na svojem mestu..Hb, popili smo en famili kapučinček...GOVORILA KONČNO Z JANOM..k nama včeri ni uspel..je dobro, sam lačennnn, mal sem cote v stroje napokala, zdej si grem pa lase oprat...sem taka, da me je sram na cesto stopit..pa Maju morm eno večerjico zrihtat sorry, urša...za lušte ....ej a ne morš repo z zeljem zamenjat...sej to je skor en in isti drekec, če mene vprašaš
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 19:27:24
|
|
|
|
Čebel@
|
evo spet mene ......Hana je že v postelji,mož dela večerjo......smo šli v šoping.....smo punčki za 2. RD kupili 2 majčki,eno tablo s črkami in številkami in pa mini avtomobilsko tablico z njenim imenom.....no pa za Hano sem tudi vzela tako tablico .....sem se zdele doma spomnila da sem ubistvu pozabila vsetisto,po kar smo ubistvu šli ajd da vidim kaj ste kaj načvekale mihailo..... tamika......Hana spi le še 1x na dan in ko se zbudi je fertik .....je pa zdele na poti domov že dremala v avtu urša......sej Hana takrat ko spi lahko psi lajajo,zvonec tuli,ampak to samo takrat ko glih zaspi-jo je pa že nekaj časa spala jo pa vsak šum vrže pokonci......jaz tudi zvečer ko je že mir v bajti slišim od spodaj tV,k jo imata res fuuuuuuull naglas .....pridna si z dieto claud......ko boš kej okrog hodila,bi lahko mene prišla poštrihat in postrišt petrušk.....joj ne govor o teh psov-pa imamo psičko doma,ampak pri sosedih imajo 2 bullmastifa in tadva sta pa res glasna-sploh ponoči se vse sliši kolumbo.....velike slinče sem videla v C&A in v millerju....v C&A se pripnejo z ješki za vratom katjuša...... za kredit tanci......sem pozabila: za skrajšan delovnik....... da bo današnja nočka prespana.....prst:no malenkost me boli,ampak ni prevelike panike-hvala za skrb baki.......ne obupaj sjmm......a Jan uživa?.....še jutri,pa že pride domov upam da nisem kaj pozabila ......ajde grem jest,ker že pošteno diši
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 19:30:23
|
|
|
|
Onasiss
|
helloo UTRUJENA, ZASPANA, LAČNA. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HOČM MIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRR... DECA BOM UBILA TAKO DA BOM KMALU MAMA SAMOHRANILKA...... se je ta mala klicala ponoč in ker sem trdno spala je nism slišala tako, da se je začela že ornk dret...in ta starmu se sploh ni dal vstat, čeprav je bil budn... ....pol sem mu pa rekla, da če jo re lahko pogledat in se mi zdi da je kr neki hodu iz sobe v kuhinjo ...ene 5x....in gospod se je potem samo ulegu nazaj v posteljo, čeprav se je ta mala še vedno jokala... saj vem da je fino spat ampka k da čme zajebava.... matr vola, zjutri pa vstat ob 6-ih on pa šele popoldne delat...in kva je delu cel dopoldne....NIČ SPAL JE KER JE BIL ZMATRAN ....RES MU BOM ZAVILA VRAT..... tako mal sem se spucala
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 19:34:32
|
|
|
|
Onasiss
|
claud.... za službo tanci....te čist štekam glede spanja.... kolumbo... bronhomunal-nam ni kaj dosti pomagal.... Urša....ZDRŽI....IN ČESTITKE ZA PREOBRAZBO KREDITKARCE..... GLEJTE, DA BOSTE VZELE KREDIT OZ DA GA BOSTE PODPISALE KONEC MESECA OZ NAJBOLJE ZADNJEGA V MESECU KER SO TAKRAT NAJMANJŠE INTARKALARNE OBRESTI!!!!! ČE KATERO KAJ ZANIMA LAHKO TUDI ZS....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 19:42:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss helloo UTRUJENA, ZASPANA, LAČNA. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HOČM MIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRR... DECA BOM UBILA TAKO DA BOM KMALU MAMA SAMOHRANILKA...... se je ta mala klicala ponoč in ker sem trdno spala je nism slišala tako, da se je začela že ornk dret...in ta starmu se sploh ni dal vstat, čeprav je bil budn... ....pol sem mu pa rekla, da če jo re lahko pogledat in se mi zdi da je kr neki hodu iz sobe v kuhinjo ...ene 5x....in gospod se je potem samo ulegu nazaj v posteljo, čeprav se je ta mala še vedno jokala... saj vem da je fino spat ampka k da čme zajebava.... matr vola, zjutri pa vstat ob 6-ih on pa šele popoldne delat...in kva je delu cel dopoldne....NIČ SPAL JE KER JE BIL ZMATRAN ....RES MU BOM ZAVILA VRAT..... tako mal sem se spucala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 19:48:27
|
|
|
|
baki
|
tk jst sem se najedla.sem si naredla tinstane bučke+kuhano cvetačo.sem kr bolš volje ko sem se najedla.veš urša jst ne maram šunke solata mi pa tudi pri ušesih vn leze
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 19:49:52
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm nč nisi pozna repo mam jutri sam je samo repa , jajček in sir hvala za ideje. Joj kake lušte si mi nardila s tortiljami - jaz mam noro rada mehiško hrano grem Žigcu večerjo narest repo bom pa jedla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 19:52:14
|
|
|
|
baki
|
sjmm...sej si lahk mal prirediš sam nič ne smeš oglikovih hidratov,tudi podmeta ne.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 20:04:47
|
|
|
|
baki
|
a je še kera tle,če ne grem pod tuš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 20:05:09
|
|
|
|
baki
|
noč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 21:24:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 21:26:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 21:56:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer Šoping poden....v BC sm dobila celo 2 slinčka d sta plastificirana, velika in na trakce za zavezat....cena no comment en komad 4 ojre .....povsod imajo samo une na ježka k mi grejo na jetra k se u pralnem stroju to takoj zj.be. Pred dvema letoma so mel od Tommy tippi take luštne 3 u kompletu ravno prav velike.....zdej pa čisti poden Zase itak nism dobila nč, ker če je dec zraven pol itak ni nč......na večerjo sva šla v City park h Kitajcem in je bil poden....ma tm so itak loleki, pa še hrana je bla dons čist mim....zdele bi mi pasala ena tortilija SKMM če vem je kej od kosila odtal une mehiške kr pošl sorry, vse pomlatil...je bla ta velka do 5h na plesnih...je pršla sestradana, da o fotru sploh ne zgubljam besed jz mam Hb še en kup prastarih slinčkov, sej niso več olala lepi..sam so uporabni...sm pa nazadne nabavla 3 komade v Mothercare pa so tud na ježka....una plasika uzad pa že čist zanč...tko, da ne vem, kam po slinčke...ko ugotoviš...deli z nami pa fajn se stiski s šimetom pa drugič kr do ns uletita..pa bomo kej fajnga v lonc vrgl
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 22:01:18
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas mirno....sam ata še s cuckom rovar ke okol Maj dons mirno zadrnjohal, sicer šele skor ob pol10h, sam je bil k sonček...sva se umivala je kr pel, včeri pa tak dretje....tko, da zaenkrat smo samo 1x spanje čist odmislili evo zdej sem še našo čisto zelenjavno juhco razporcionirala..za ene 3x pa bo ...Jan je kr z ušesi ploskal, da v petek pride že domov na kosilo in na spanje v frišno posltlo...smo dons vse postle preoblekli....bo sam za ene tri stroje...ma never ending story...itak no, dietkarice ste postale neki redkobesedne....moj zmeri prav, da sem obupna ob kakih dietah, naj raj na to kr lepo pozabim, pa naj rajš večkrat na njega skočm, pa bojo šle kilce adijo no, mirno noč vsem skupaj...mejte se radi!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 22:03:21
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki sjmm...sej si lahk mal prirediš sam nič ne smeš oglikovih hidratov,tudi podmeta ne. ok, sej sem sam mislila ta mesnati del zamenjat z zelenjavnim
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.3.2010 22:14:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša super za kredit - kdaj se selite ufff upoam,da v 2-3 mesecih.... zdej mormo najprej papirje dobit pa pol kredit zrihtat do konca in potem morjo oni še stanovanje sprazn ti mi kopalnico in kuhinjo zrihtat pa vse not preselit.... tko da upam da kmal:) ko bom imela ključe v rokah vam vse povem in kam in kako....l mal še počakte kaj če kej v vodo pade... nikol se ne ve...:) kak ste pridne s čvekanjem jst vas ne folgam samo preletim če je kje kaka slikica zame in grem dalje ne morem polek gužve sem še pod stresom in še post za sladico... tak da dober da imamo vodovod lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 6:28:17
|
|
|
|
baki
|
jutroooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 6:45:14
|
|
|
|
baki
|
že kuham gres za otroke .mater sem zgodna.dons ne vem kaj bi kuhala za ostale člane.jst tk imam repo .mogoč bo pa moj kaj naredu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 6:47:23
|
|
|
|
baki
|
dons je menda sneg napovedan .dost ga je blo.tolk da bo samo sranje.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?