|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
3.3.2010 17:57:19   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

URŠA ......jst bi pa kruha pa salame.kk bi jedla.zdej me je pa zagrablouser posted image user posted image user posted image dejte malo podpore.jo nucammmmm.user posted image user posted image user posted image user posted image

sadje

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.3.2010 17:59:10   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

No Baki super,da ste le našli.

Aha...tako torej s to mikro tkanino...hmmm...
Urša-kako to misli,da ste jo dali sčistit?

mi tud imeli to ko so bli mali in je blo ful gut...moj ima tud čistilni servis teh zadev in se lepo očistijo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.3.2010 17:59:35   
TAMIKA3
tanci... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se, vem kako ti je, pri nas pomanjkanje spanja že od sobote user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 203
3.3.2010 18:08:43   
sjmm
urša...sem najbrž že pozna za kako idejo....sorry...sam sem hotla rečt, če imaš zvečer šunko, da si jo daj za kosilo v skuhano repo....zvečer...pa lepo jajačka zžvrkljej pa na teflon ponev...kot omleto, pol pa nariban sirček gor...in je gut, seveda lahk spečeš brez olja...sam mora bit fajn vroča ponevuser posted image

joj, upam, da nisi huda...sam mam neki gužvo te dni, pa mi desna roka ful manjka..moj janči...zdej vidm, kok ga zares ponucam k ga pošlem sem in tja, pa majčka zabava...še jutr pol pa pride, pa noben se z mano na pogovarja tak kot on...mi2 sva bol ta gobčna in ta zgodnja zjutrajuser posted image user posted image

no, zdej je pršla Saša, pa moj tud...smo tortilje spekli...un ta mehiški nadev je sekaluser posted image

mali je takoj po sprehodu pohamsal malico in aja tutaja, je spal eno urco in 15 minut...glih fajn, da zvečer ne bo panike...upamuser posted image user posted image

katjuša...mal razlož plis...kredit pa to

tanči.....mal si frej uzem, no, pa zvečer hitr pod kovter...jz sem glih taka..kr odlašam...ke do polnoči al pa še dlje..pol se pa glih pokrijem, pa je že alarm....pol sem pa v ene parih dneh tud mal out...pa si prvošm kak jutr, da jih sam zbudim..mojga pa ta velke...pol se pa sami porihtajo in odpravijo...drgač kuham kavico, pa zajtrk pošlihtam, pa še malice za v šolo nardim...vsake kvatre pa se še mal k majčiju stisnem...pa se kr sami odpravijouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 3.3.2010 18:13:05 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 204
3.3.2010 18:12:41   
sjmm
baki....

user posted image

user posted image

user posted image

jz sem ob krizi tud mal grešila....navaden jogurt 1,3 + pol jabolka not narezanega...se mi je kmal zdel k ena sladica

al pa en fajn čajček, pa tko si nobel serviraj...da boš uživala

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 205
3.3.2010 18:34:32   
Urša08
sjmm nč nisi pozna repo mam jutri sam je samo repa , jajček in siruser posted image hvala za ideje. Joj kake lušte si mi nardila s tortiljami - jaz mam noro rada mehiško hranouser posted image user posted image user posted image user posted image

grem Žigcu večerjo narest

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 206
3.3.2010 19:20:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sjmm nč nisi pozna repo mam jutri sam je samo repa , jajček in siruser posted image hvala za ideje. Joj kake lušte si mi nardila s tortiljami - jaz mam noro rada mehiško hranouser posted image user posted image user posted image user posted image

posoda je pristala na svojem mestu..Hb, popili smo en famili kapučinček...GOVORILA KONČNO Z JANOM..k nama včeri ni uspel..je dobro, sam lačennnn, mal sem cote v stroje napokala, zdej si grem pa lase oprat...sem taka, da me je sram na cesto stopit..pa Maju morm eno večerjico zrihtatuser posted image

sorry, urša...za lušteuser posted image ....ej  a ne morš repo z zeljem zamenjat...sej to je skor en in isti drekec, če mene vprašaš

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.3.2010 19:27:24   
Čebel@
evo spet meneuser posted image ......Hana je že v postelji,mož dela večerjo......smo šli v šoping.....smo punčki za 2. RD kupili 2 majčki,eno tablo s črkami in številkami in pa mini avtomobilsko tablico z njenim imenom.....no pa za Hano sem tudi vzela tako tablicouser posted image .....sem se zdele doma spomnila da sem ubistvu pozabila vsetisto,po kar smo ubistvu šliuser posted image user posted image

ajd da vidim kaj ste kaj načvekaleuser posted image

mihailo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika......Hana spi le še 1x na dan in ko se zbudi je fertikuser posted image .....je pa zdele na poti domov že dremala v avtuuser posted image

urša......sej Hana takrat ko spi lahko psi lajajo,zvonec tuli,ampak to samo takrat ko glih zaspi-jo je pa že nekaj časa spala jo pa vsak šum vrže pokonci......jaz tudi zvečer ko je že mir v bajti slišim od spodaj tV,k jo imata res fuuuuuuull naglasuser posted image .....pridna si z dietouser posted image user posted image user posted image

claud......ko boš kej okrog hodila,bi lahko mene prišla poštrihat in postrištuser posted image

petrušk.....joj ne govor o teh psov-pa imamo psičko doma,ampak pri sosedih imajo 2 bullmastifa in tadva sta pa res glasna-sploh ponoči se vse sliši

kolumbo.....velike slinče sem videla v C&A in v millerju....v C&A se pripnejo z ješki za vratom

katjuša......user posted image user posted image user posted image za kredit

tanci......sem pozabila:user posted image user posted image user posted image za skrajšan delovnik.......user posted image user posted image user posted image da bo današnja nočka prespana.....prst:no malenkost me boli,ampak ni prevelike panike-hvala za skrbuser posted image

baki.......ne obupajuser posted image user posted image user posted image

sjmm......a Jan uživa?.....še jutri,pa že pride domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da nisem kaj pozabilauser posted image ......ajde grem jest,ker že pošteno dišiuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.3.2010 19:30:23   
Onasiss
helloo

UTRUJENA, ZASPANA, LAČNA. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HOČM MIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRR...

DECA BOM UBILA TAKO DA BOM KMALU MAMA SAMOHRANILKA......user posted image user posted image user posted image user posted image  se je ta mala klicala ponoč in ker sem trdno spala je nism slišala tako, da se je začela že ornk dret...in ta starmu se sploh ni dal vstat, čeprav je bil budn...user posted image user posted image ....pol sem mu pa rekla, da če jo re lahko pogledat in se mi zdi da je kr neki hodu iz sobe v kuhinjo ...ene 5x....in gospod se je potem samo ulegu nazaj v posteljo, čeprav se je ta mala še vedno jokala...

saj vem da je fino spat ampka k da čme zajebava.... matr vola, zjutri pa vstat ob 6-ih on pa šele popoldne delat...in kva je delu cel dopoldne....NIČ SPAL JE KER JE BIL ZMATRANuser posted image ....RES MU BOM ZAVILA VRAT.....

tako mal sem se spucalauser posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 209
3.3.2010 19:34:32   
Onasiss
claud....user posted image user posted image user posted image user posted image  za službo

tanci....te čist štekam glede spanja....user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo... bronhomunal-nam ni kaj dosti pomagal....

Urša....ZDRŽI....IN ČESTITKE ZA PREOBRAZBO

KREDITKARCE..... GLEJTE, DA BOSTE VZELE KREDIT OZ DA GA BOSTE PODPISALE KONEC MESECA OZ NAJBOLJE ZADNJEGA V MESECU KER SO TAKRAT NAJMANJŠE INTARKALARNE OBRESTI!!!!! ČE KATERO KAJ ZANIMA LAHKO TUDI ZS....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.3.2010 19:42:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

helloo

UTRUJENA, ZASPANA, LAČNA. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HOČM MIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRR...

DECA BOM UBILA TAKO DA BOM KMALU MAMA SAMOHRANILKA......user posted image user posted image user posted image user posted image  se je ta mala klicala ponoč in ker sem trdno spala je nism slišala tako, da se je začela že ornk dret...in ta starmu se sploh ni dal vstat, čeprav je bil budn...user posted image user posted image ....pol sem mu pa rekla, da če jo re lahko pogledat in se mi zdi da je kr neki hodu iz sobe v kuhinjo ...ene 5x....in gospod se je potem samo ulegu nazaj v posteljo, čeprav se je ta mala še vedno jokala...

saj vem da je fino spat ampka k da čme zajebava.... matr vola, zjutri pa vstat ob 6-ih on pa šele popoldne delat...in kva je delu cel dopoldne....NIČ SPAL JE KER JE BIL ZMATRANuser posted image ....RES MU BOM ZAVILA VRAT.....

tako mal sem se spucalauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 211
3.3.2010 19:48:27   
baki
tk jst sem se najedla.sem si naredla tinstane bučke+kuhano cvetačo.sem kr bolš volje ko sem se najedla.veš urša jst ne maram šunke solata mi pa tudi pri ušesih vn lezeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.3.2010 19:49:52   
baki

repo bom pa jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.3.2010 19:52:14   
baki
sjmm...sej si lahk mal prirediš sam nič ne smeš oglikovih hidratov,tudi podmeta ne.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.3.2010 20:04:47   
baki
a je še kera tle,če ne grem pod tuš

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 215
3.3.2010 20:05:09   
baki
noč

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 21:24:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 21:26:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
3.3.2010 21:56:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer

Šoping poden....v BC sm dobila celo 2 slinčka d sta plastificirana, velika in na trakce za zavezat....cena no comment en komad 4 ojreuser posted image user posted image user posted image .....povsod imajo samo une na ježka k mi grejo na jetra k se u pralnem stroju to takoj zj.be. Pred dvema letoma so mel od Tommy tippi take luštne 3 u kompletu ravno prav velike.....zdej pa čisti podenuser posted image

Zase itak nism dobila nč, ker če je dec zraven pol itak ni nč......na večerjo sva šla v City park h Kitajcem in je bil poden....ma tm so itak loleki, pa še hrana je bla dons čist mim....zdele bi mi pasala ena tortilija SKMM če vem je kej od kosila odtal une mehiške kr pošl

sorry, vse pomlatil...je bla ta velka do 5h na plesnih...je pršla sestradana, da o fotru sploh ne zgubljam beseduser posted image user posted image

jz mam Hb še en kup prastarih slinčkov, sej niso več olala lepi..sam so uporabni...sm pa nazadne nabavla 3 komade v Mothercare pa so tud na ježka....una plasika uzad pa že čist zanč...tko, da ne vem, kam po slinčke...ko ugotoviš...deli z namiuser posted image

pa fajn se stiski

s šimetom pa drugič kr do ns uletita..pa bomo kej fajnga v lonc vrgluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 219
3.3.2010 22:01:18   
sjmm
pri nas mirno....sam ata še s cuckom rovar ke okol

Maj dons mirno zadrnjohal, sicer šele skor ob pol10h, sam je bil k sonček...sva se umivala je kr pel, včeri pa tak dretje....tko, da zaenkrat smo samo 1x spanje čist odmislili

evo zdej sem še našo čisto zelenjavno juhco razporcionirala..za ene 3x pa bouser posted image ...Jan je kr z ušesi ploskal, da v petek pride že domov na kosilo in na spanje v frišno posltlo...smo dons vse postle preoblekli....bo sam za ene tri stroje...ma never ending story...itak

no, dietkarice ste postale neki redkobesedne....moj zmeri prav, da sem obupna ob kakih dietah, naj raj na to kr lepo pozabim, pa naj rajš večkrat na njega skočm, pa bojo šle kilce adijouser posted image user posted image user posted image user posted image

no, mirno noč vsem skupaj...mejte se radi!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 220
3.3.2010 22:03:21   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

sjmm...sej si lahk mal prirediš sam nič ne smeš oglikovih hidratov,tudi podmeta ne.

ok, sej sem sam mislila ta mesnati del zamenjat z zelenjavnimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 221
3.3.2010 22:14:10   
Katjusa

Katjuša super za kredit - kdaj se selite user posted image user posted image user posted image user posted image

ufff upoam,da v 2-3 mesecih.... zdej mormo najprej papirje dobit pa pol kredit zrihtat do konca in potem morjo oni še stanovanje sprazn ti mi kopalnico in kuhinjo zrihtat pa vse not preselit.... tko da upam da kmal:)
ko bom imela ključe v rokah vam vse povem in kam in kako....l mal še počakte kaj če kej v vodo pade... nikol se ne ve...:)

kak ste pridne s čvekanjem jst vas ne folgam samo preletim če je kje kaka slikica zame in grem daljeuser posted image user posted image user posted image ne morem polek gužve sem še pod stresom in še post za sladico... tak da dober da imamo vodovoduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.3.2010 6:28:17   
baki
jutroooo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.3.2010 6:45:14   
baki
že kuham gres za otrokeuser posted image user posted image .mater sem zgodna.dons ne vem kaj bi kuhala za ostale člane.jst tk imam repouser posted image user posted image user posted image .mogoč bo pa moj kaj nareduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.3.2010 6:47:23   
baki
dons je menda sneg napovedanuser posted image user posted image user posted image .dost ga je blo.tolk da bo samo sranje.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?