|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
26.3.2010 20:29:44   
sjmm
mulčki odjadral domov, našga Jana še čakamo....naj bi zdej zdej prkolovratu

grem še mal večerje ponudit

pol pa majčo spat....je čist drug popoldan k se je naspaluser posted image

čebelc@...nočko!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
26.3.2010 20:53:21   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

kaj kuhate danes????

rižotko....njami

kakšno pa ?

mesek...koruza, grah, korenček....in riž...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
   RE: Malčki palčki/Malčice palačkečice februar...
26.3.2010 20:53:42   
Ajvy
Surf....full dobr za spanje...

Čebela...če danes danes nič ne rečeš...vedno potegneš ta kratko....

Sjmm...zakladnica dobrega in zdravega....

Urša...super za spanje...jst grme še vedno zraven otrok  spat....vedno...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se lepo pocelite.....

KAtjuša
--...čestitke za realnost....
Brat je še vedno na intenzivni...še vedno niso našli izvora krvavitve....

BAki...jst sem že cel teden fertik zaradi tega vremena..tko dol tolče ,da je že neverjetno

KOlumbo.
..poln dan kot vedno...
SUper za bp pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 21:22:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 21:23:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3180
26.3.2010 22:06:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

čer

ata nekje na avtocesti - pomoje glih mim SJMM leti proti domuuser posted image ........na pregledu sm mela UZ, zmeril je nuhalno svetlino pa preveril nosno kost, tko d vse štima......dete je enkrat med obratom tako lepo dvignilo celo desno rokico d sm mela usta do ušesuser posted image .......Šime je izrazil željo(ker danes zaradi službe ni mogu bit zraven), da greva še na en samoplačniški UZ oz še na eno nuhalno v Dravlje, da še on vidi "svoj del"user posted image ......pa da mava še en cd s slikcami in mogoče še kakšnim filmčkom, kot pri prvih dveh mulčkih....tko d sm u sredo naročena pa še Majkl gre z nama......me je Majkl uprašu: Kdaj šride dojenček....sm rekla oktobra, čez pol leta.....je reku; OK, katero uro pauser posted image user posted image user posted image ....sm rekla...OB ENE DVEH K PRIDEŠ IZ VRTCAuser posted image user posted image ........

katjuša še enkrat čestitke za pravilno odločitev in polet na svoj košček zemljice pod soncemuser posted image user posted image user posted image

pol je pa mojga sreču k tam ob cesti na marost ta kosmatga sprehajauser posted image user posted image user posted image ...naj se hitr do tebe prpeleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled in telovadno detece

ej, Majkl je res facauser posted image user posted image ..upam, da ga še v živo spoznamouser posted image user posted image user posted image user posted image

2 slinčka čakata pri men

bodite v zdravju in cvetjuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3181
26.3.2010 22:07:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Surf....full dobr za spanje...

Čebela...če danes danes nič ne rečeš...vedno potegneš ta kratko....

Sjmm...zakladnica dobrega in zdravega....

Urša...super za spanje...jst grme še vedno zraven otrok  spat....vedno...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se lepo pocelite.....

KAtjuša
--...čestitke za realnost....
Brat je še vedno na intenzivni...še vedno niso našli izvora krvavitve....

BAki...jst sem že cel teden fertik zaradi tega vremena..tko dol tolče ,da je že neverjetno

KOlumbo.
..poln dan kot vedno...
SUper za bp pregleduser posted image user posted image user posted image

ajvy...tudi mi pošiljamo za celo familijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se tud za vas začne lepa pomlad!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
26.3.2010 22:12:49   
sjmm
pri nas vsi fantje že drnjohajo...se vidi, da je bil dolg in pester dan...

Maj je zvečer, ko sem še za ju3šnjo torto miksala biskvit dosegel meje tečnitisa....sem sam z eno roko miksala, z eno držala njega, ata je pa not usuval...je blo že kr mal stresno

..moj je dons k za luno...sam ne vem, kak bi bil, če nebi že cel teden spal, zravn bi mu pa še ena tetka s Krvavca skoz utrujala...si rajš sploh ne predstavlamuser posted image user posted image

sem šla ko sem maja zrihtala sam še AM nardit...ga je moj mel...je že blo tuljenje...sem ga komi potolažla...vidm, da bom mogla vsaj 1x na teden kam sama, da bo Maj še s kom drugim, ker se totalno upira, da bi ga kdorkoli sploh pogledal, sam men pa tud ne sfolga vsega ponardit, če ga imam skoz na rokah...aja, sem vidla, da je zgoraj še ena 4 prikukala na dan...tko, da sem gvišna, da so zobje

no, zdej sm pa morto, ju3 še eno praznovanje, nedela...bo pa  n e d e l a....upamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
26.3.2010 22:33:22   
sjmm
ajde, vidm, da že meditirate ..bye!!

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
27.3.2010 6:00:43   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
27.3.2010 6:20:35   
baki
jutro.....TAMIKA kaj si pa ti tk zgodnja?nik se ponoči sploh ni zbudil kljub kopanjuuser posted image user posted image user posted image .katja se je neki prehladila jst pa tudi.pa saj je tudi tak cajt sa prehlad kr buta vn.sam upam da nik ne pofašeuser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
27.3.2010 6:26:22   
TAMIKA3
jutro, baki
auf od 5-ih
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju s Katjo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Niku za prespano noč

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
27.3.2010 7:11:29   
Urša08
jutro

Tamika evo koficouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
27.3.2010 7:13:18   
Urša08
Midva z Nejcem pokonci, user posted image pa Žiga še spita. Je pa Žiga tok naporen zadnje dve noči, kr neki jokca jaz sploh ne vem kaj mu jeuser posted image . Si grem kavico narest, da se mal zbudim.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
27.3.2010 7:21:11   
TAMIKA3
jutro, urša
hvala za kavico user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
27.3.2010 7:22:37   
TAMIKA3
juhica se že kuha
kupi pa se počasi manjšajo user posted image user posted image user posted image user posted image , še malo pa bo konec  user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
27.3.2010 7:25:53   
Urša08
Tamika kaj si ti pridna že navsezgodajuser posted image user posted image user posted image user posted image A so vsi štirje pokonci al ker user posted image še spi?
Midva z Nejcem pijeva kavico in mlekca , pa mi razlaga, je taka moja čvekicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
27.3.2010 8:29:00   
TAMIKA3
pri nas vsi pokonci, so gledali F1, zdaj pa risanke 

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
   [Brisano sporočilo]
27.3.2010 8:52:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3194
27.3.2010 8:57:47   
Ajvy
jutro......
Kako smo punce.....danes se je lepo sonček pokazal....upam, da bo cel dan tako lep....

Hvala vsem za pikepoke....res...hvala .....

KOlumbo...he he ...dobr pogovor...dobra si...

sjmm...jst mislim, pa brez zamere...da je Maj tebe mal okol prsta ovil...te ma naštudirano....kolk so pametni tile otroci....

Tamika...jutro......kavica user posted image user posted image

BAki...držim pesti ,da vas prehlad kmalu zapusti in NIka obide user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša....jutro...joj...revček....upam,da ga čimprej popusti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
he he ...klepetulja....men so tolk zanimivi....res....

Neposredna povezava do sporočila: 3195
27.3.2010 9:44:43   
baki
kosilo.....tenstane bučke+pire+hrenovke

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
27.3.2010 9:47:27   
baki
pri nas je tk temno zunaj kot bi bil že večer.se kr neki bulajo tile oblaki,so taki tapravi nevihtni.ko ni sončka pa meni tudi energija kr padeuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
27.3.2010 10:56:48   
Deja
Živijo dekleta!

Mi2 sva že nazaj s sprehoda... sva še nabavila za kosilo,
ker imamo pri nas izredno stanje- taščo so včeraj z rešilcem odpeljali najprej v CE, nato pa v LJ - predinfarktno stanje...
in napovedan smo imeli obisk - in sedaj kuham ko nora, da bom nahranila 15 ljudi...

nič šibam za štedilnik....

papa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
27.3.2010 13:31:07   
Ajvy
Deja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
27.3.2010 17:15:53   
sjmm
Helov, helov!

Dans smo skor celo noč---PRESPALI... sej sploh ni za verjet...šele ob 6h je prišek k nama in prosil za mleko, 1x sem mu pa ponoči dudo popravila....je pa včeri 2x spal in zvečer šele ob dobrih 9h zaspal...zgleda, da je to njegov ritem...ne bomo spreminjal.

smo mel delovno...še eno tortoci, nakup...so ga  user posted image +3xuser posted image ...opravli...so bli pridni!!!!

pol pa kosilo, pa še mal ene mega sendviče sm nardila...so ful zažgal...pol sm se neki zmulalauser posted image user posted image user posted image , pa stečkala...sm bla neki čudna...sej veste velik dela, pa še user posted image na obiskuuser posted image user posted image user posted image ....sej je hitr minil k sva šla z malim mal na luft

obiski so šli še mal vn na luft....mali spi...evo jz pa vas pozdravljamuser posted image

Urša....ste bolje??' upam!!! evo za vse skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa za mamicouser posted image en user posted image !!!

kolumbo...vidm, da mate spet pestro...se zmenmo za kak kofi...ni blema...sam morm kak dan prej vedet, da imam taxiuser posted image user posted image user posted image ...slinčki čakajo...aja, kej v Avstirji nakupuješ??? Majo gut zadeve??? jz že 100 let nism...pa bo treba za valeto v famili šoping....god help us!!!!!!!!!!!...dej kake podatke od sebe...k si zmer u iber spedenana!!!!!!user posted image

deja....naj se dobro izteče...s taščo in s kosilom!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki...šč šč šč bacilčki...ek kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z zdravilnimi pozdravčki!!!

tamika...vau, ti pa si garačica!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna...le privošči si kak oddih!!!user posted image

ajvy...sej maš sigurn prov, nič zamere...ne bat....sej men je lušno k je name tko naliman...sam včas bi blo pa fajn 5 minut odmora, sam sm tud jz smotana k mam v glavi, ah sej je zadnji moj mali scrkljanček, pa noben ga ne zna tko pošlihtat k jz, no, pa na konc izpadejo tud še pri 14tih isti scrkljančki...mami ti pa deli....hm, se morm mal u roke vzetuser posted image

EVO naš Miha časti :

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.