![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palačkečice februar... 26.3.2010 15:24:12
|
|
|
|
Katjusa
|
brala vas še nisem vas bom kasneje zdej sem vam prišla samo sporočit, da smo plačali stanovanje... jutri smo ob 10 zmenjeni za predajo ključev zdej pa sanje postajajo rasničnost
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palačkečice februar... 26.3.2010 16:39:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa brala vas še nisem vas bom kasneje zdej sem vam prišla samo sporočit, da smo plačali stanovanje... jutri smo ob 10 zmenjeni za predajo ključev zdej pa sanje postajajo rasničnost
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palačkečice februar... 26.3.2010 16:45:20
|
|
|
|
sjmm
|
helov pri nas mal tišine, Miha s prijateljčki v koloseju, jan na rojstnem dnevu od sošolca v Atlantisu...doma je blo za znort, jedva , da sem torto nardila...pa je kr mal čudna k je moka brez glutena...je testo mal žvečljivo, sam je dobra fila in bo kar užitno naš mali prvo rundo sam 1 urco odspal, pa ponoč je bla kriza, pa včeri sam 1x spal...mislim, da tok tečen k dons še ni bil , niti se ne spomnil kakega od ostalih 3 da bi bil kdaj...tečnoritis in trmatitis....pa mami sam mami...zdej spi, si je kr oddahnil k sem bla spet sam njegova k so odšli, sam saška je doma, pa ona tud ni bla dobra, ga še pogledat ni smela sploh ne vem kva mu je...k se pa jz igram z njim je pa priden, pa se smeji.....mi nekak liči tole na potiskanje mej???? mami do kam lahk grem????bomo vidl....so pa sigurn tud zobki, ker si skoz drgne, mu lije iz ust in ne pusti nič pokazat, kej drugega ne vem, ker lepo papca...edin če se bo kej skuhal...bomo vidl... grem na en kapučin s saško...dokler je še mir...upam, da se bo naspal, se mi zdi, da mu predvsem spanja manjka
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 16:47:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi je moja šefova včeraj rekla da naj danes delam od 12.00-21.00(9 ur-imamo pa 7 urni delovnik),jutri pa naj bom ob 6.00 že v službi .....sem ji samo rekla če je zmešana(je le 2 leti starejša od mene in se super štekava,drugače ji tega nebi rekla ) in da ji ne obljubim da bom lahko zjutraj sploh ustala ....pol je pa malo premislila in rekla da verjetno res rabim 12 ur počitka in da naj "le" do 18.00 delam ......če bi bila pa tiho,bi bila pa jutri ko zombi ..si se znajdla
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 16:48:26
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ zobe ščohat,se oblešt in delat tlako papa-se tipkamo zvečer tole čohanje me zmer
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 16:51:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan sm se prišla preoblečt ....šoping sm opravila kar u Medvodah v Modiani še pred pedikuro .....sm dobila 2 krasni majčki od Tom Tailor pa eno športno jopico, rabila bi še kakšne ne nosečniške hlače, ker kavbojke mi grejo a jetra, ker so ful stegnjene in mi čist čudn stojijo, pa še kakšno jakno........nogice so tipi top, zdej še rokice zrihtam si privoščim eno solo kosilce, poberem mami na troli nekje na Celovški in greva po mulce, pol pa pregled......sm čist na trnih, da vidim še mojo malo pikico. Včeraj sem v vrtcu dobila kar 2 darilca , eno krasno voščilnico od Majkla- Roža v obliki njegove rokice, pa še od Roksiča- Tulipan na slamici pa voščilnico....itak sm spet jokcala ......... Zdej smo res veliko zunaj, sonce me spravlja v dobro voljo, tko d sm bla še ob 22h čist naspidirana in sm šla še peglat vse cote, da mam zdej do ponedeljka frej...... lepo se mejte, se slišmo zvečer kolumbo...jz mam 2x nosečniške hlače, če bi ti kej prov pršle..še skor nove in 2x trenirkne...vse HM...če slučajn kej rabiš bol za na brzake!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 16:56:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......vseeeeeeeee najboljše Mihcu za rojstni dan vse naj naj tudi od nas veliko zdravje, sreče, prostega časa za otroške igre in razigranost:)
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 26.3.2010 16:57:46 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 16:58:07
|
|
|
|
sjmm
|
aja, če boste kej z nexta...jz bi tut....sm imela pižamce, oa bodyje in majčke...zdej imam iz mothercare....buu...iz nexta bolši material....se priporočam!!!!!!!! kako plačujete...Visa, eurocard????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 16:59:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......vseeeeeeeee najboljše Mihcu za rojstni dan vse naj naj tudi od nas veliko zdravje, sreče, prostega časa za otroške igre in razigranost:) hvala lepa!!!! A si vidla kej recepte na prejšnji strani???? zvečer ni šlo...je bil alarm za alarmom...sorči
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 16:59:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ajvy tele pa morem tud jst poslat pa jih je dost tud za urši in vse ostale bolančke ajvy a bratec je v bolnišnici? upam, da je že veliko boljše in da so ugotovili ztakaj se je to pojavlo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 17:00:09
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm hvala za solatko... no dons nisem zdej nič delala k smo se dolgo zadržal od doma ampak bo pa za drugič kaka ideja ostala:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 17:01:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm hvala za solatko... no dons nisem zdej nič delala k smo se dolgo zadržal od doma ampak bo pa za drugič kaka ideja ostala:) gut, gut.....sam, da ste veseli zaradi stanovanje...in mi se veselimo z vami!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 17:06:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm hvala za solatko... no dons nisem zdej nič delala k smo se dolgo zadržal od doma ampak bo pa za drugič kaka ideja ostala:) gut, gut.....sam, da ste veseli zaradi stanovanje...in mi se veselimo z vami!!!!!!!!!!!!!!! hvala sej ne vem kako se počitim in kaj čutim sem čist zmedena....... ampak vem da bo fino
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 17:25:33
|
|
|
|
Katjusa
|
evo moj je skener zrihtal.... dal so mi črnobeli izris pa sem omaro sama pobarvala postelja je pa kr v barvi bukve tako kot omare in pisalna miza razn fronte so zelene in oranžne kot sem pobarvala če gremo iz leve proti desni je najprej postelja sledi enojna omara širine 40 cm notri so pa poličke.... potem je oranžna omara kotna mi je ful všeč ker ima za obešanje palico in veliko poličk potem sledi spet zelena dvojna omara širine 80 kjer so tudi poličke pač poličke sma dokupla ker rabim več poličk kot pa obešalnikov čeprav zraven bo tudi palica za obešanje in lahko potem uredim tak kot bom potrebovala.... dokupla sma pa tudi pisalno mizo z zelenimi vratci in oranžnim predalom.... vse skupaj je prišlo 1100€
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 17:29:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo moj je skener zrihtal.... dal so mi črnobeli izris pa sem omaro sama pobarvala postelja je pa kr v barvi bukve tako kot omare in pisalna miza razn fronte so zelene in oranžne kot sem pobarvala če gremo iz leve proti desni je najprej postelja sledi enojna omara širine 40 cm notri so pa poličke.... potem je oranžna omara kotna mi je ful všeč ker ima za obešanje palico in veliko poličk potem sledi spet zelena dvojna omara širine 80 kjer so tudi poličke pač poličke sma dokupla ker rabim več poličk kot pa obešalnikov čeprav zraven bo tudi palica za obešanje in lahko potem uredim tak kot bom potrebovala.... dokupla sma pa tudi pisalno mizo z zelenimi vratci in oranžnim predalom.... vse skupaj je prišlo 1100€ lušno...in prostorno...to bosta frajerčka vesela!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 17:31:22
|
|
|
|
Katjusa
|
za sedaj nisma kupovala nobenih poličk boma kupla pa za na sredo sobice kako malo mizico in 2 stolčka in pa kasneje ko beni ne bo več imel posteljce na drugi steni pridejo kake poličke kot jih imajo v ikei in se lahko zapolni s kakimi košarami oz takimi zabojniki če ne bomo seveda še kakega dojenčka dobil
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 17:33:18
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm ja ful bo fajn izkoristek prostora tako da bo ostal prostor tud za igranje za začetek bomo floriju uredil spodno postlco na zgorno pa mu bomo kupli tunel in s ebo lahko notri igral:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 17:33:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa za sedaj nisma kupovala nobenih poličk boma kupla pa za na sredo sobice kako malo mizico in 2 stolčka in pa kasneje ko beni ne bo več imel posteljce na drugi steni pridejo kake poličke kot jih imajo v ikei in se lahko zapolni s kakimi košarami oz takimi zabojniki če ne bomo seveda še kakega dojenčka dobil nič poličk...te grejo v dnevno... ...sem pa pride
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 17:36:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa za sedaj nisma kupovala nobenih poličk boma kupla pa za na sredo sobice kako malo mizico in 2 stolčka in pa kasneje ko beni ne bo več imel posteljce na drugi steni pridejo kake poličke kot jih imajo v ikei in se lahko zapolni s kakimi košarami oz takimi zabojniki če ne bomo seveda še kakega dojenčka dobil nič poličk...te grejo v dnevno... ...sem pa pride ja sej jih ne bomo zdej kupli.... kasneje če bo potreba po poličkah..... dnevna je čist zafilana ja bebi bi se pa zelo prilegel zaradi mene takoj k se preselimo in zalavfamo v novem domu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2010 17:55:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 17:56:52
|
|
|
|
baki
|
kaj delate ob takem spužvastem vremenu?mi smo mislili it malo vn ob enih 17.00 pa je začelo deževat.KATJUŠA...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 18:16:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm glih od G ....vse BP, sm čist še pod vpljivom čustev, tko d vam zvčer kej več napišem to so lepe novice ful super kr tako naprej a si srčka poslušala?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 18:16:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki kaj delate ob takem spužvastem vremenu?mi smo mislili it malo vn ob enih 17.00 pa je začelo deževat.KATJUŠA... jst pečem miške smo babiko in dedija tud povabl
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 18:18:45
|
|
|
|
tanci29
|
ali se katera spozna na kupoprodajne pogodbe nepremičnin?????
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 18:19:59
|
|
|
|
baki
|
sem dala zdej otroke kopat,upam da se ne bo zbujal vsako uro
|
|
|
ime deklicesajikaBi dali svoji hčerki ime LAREN-izpeljanka iz francoskega imena LAUREN?da (
13%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
ne (
65%)
![](/slike/poll/poll.gif)
mi ni všeč (
22%)
Število vseh glasov: 125Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!