|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palačkečice februar...
26.3.2010 15:24:12   
Katjusa
brala vas še nisem vas bom kasneje zdej sem vam prišla samo sporočit, da smo plačali stanovanje... jutri smo ob 10 zmenjeni za predajo ključevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa sanje postajajo rasničnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
26.3.2010 16:39:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

brala vas še nisem vas bom kasneje zdej sem vam prišla samo sporočit, da smo plačali stanovanje... jutri smo ob 10 zmenjeni za predajo ključevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa sanje postajajo rasničnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
26.3.2010 16:45:20   
sjmm
helov

pri nas mal tišine, Miha s prijateljčki v koloseju, jan na rojstnem dnevu od sošolca v Atlantisu...doma je blo za znort, jedva , da sem torto nardila...pa je kr mal čudna k je moka brez glutena...je testo mal žvečljivo, sam je dobra fila in bo kar užitnouser posted image user posted image

naš mali prvo rundo sam 1 urco odspal, pa ponoč je bla kriza, pa včeri sam 1x spal...mislim, da tok tečen k dons še ni bil , niti se ne spomnil kakega od ostalih 3 da bi bil kdaj...tečnoritis in trmatitis....pa mami sam mami...zdej spi, si je kr oddahnil k sem bla spet sam njegova k so odšli, sam saška je doma, pa ona tud ni bla dobra, ga še pogledat ni smelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kva mu je...k se pa jz igram z njim je pa priden, pa se smeji.....mi nekak liči tole na potiskanje mej???? mami do kam lahk grem????bomo vidl....so pa sigurn tud zobki, ker si skoz drgne, mu lije iz ust in ne pusti nič pokazat, kej drugega ne vem, ker lepo papca...edin če se bo kej skuhal...bomo vidl...

grem na en kapučin s saško...dokler je še mir...upam, da se bo naspal, se mi zdi, da mu predvsem spanja manjkauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
26.3.2010 16:47:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mi je moja šefova včeraj rekla da naj danes delam od 12.00-21.00(9 ur-imamo pa 7 urni delovnik),jutri pa naj bom ob 6.00 že v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image .....sem ji samo rekla če je zmešana(je le 2 leti starejša od mene in se super štekava,drugače ji tega nebi reklauser posted image ) in da ji ne obljubim da bom lahko zjutraj sploh ustalauser posted image ....pol je pa malo premislila in rekla da verjetno res rabim 12 ur počitka in da naj "le" do 18.00 delamuser posted image ......če bi bila pa tiho,bi bila pa jutri ko zombiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ..si se znajdlauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
26.3.2010 16:48:26   
sjmm

user posted image zobe ščohat,se oblešt in delat tlakouser posted image user posted image user posted image

papa-se tipkamo zvečeruser posted image

tole čohanje me zmer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
26.3.2010 16:51:46   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

sm se prišla preoblečtuser posted image ....šoping sm opravila kar u Medvodah v Modiani še pred pedikurouser posted image .....sm dobila 2 krasni majčki od Tom Tailor pa eno športno jopico, rabila bi še kakšne ne nosečniške hlače, ker kavbojke mi grejo a jetra, ker so ful stegnjene in mi čist čudn stojijo, pa še kakšno jakno........nogice so tipi top, zdej še rokice zrihtam si privoščim eno solo kosilce, poberem mami na troli nekje na Celovški in greva po mulce, pol pa pregled......sm čist na trnih, da vidim še mojo malo pikico.

Včeraj sem v vrtcu dobila kar 2 darilcauser posted image user posted image , eno krasno voščilnico od Majkla- Roža v obliki njegove rokice, pa še od Roksiča- Tulipan na slamici pa voščilnico....itak sm spet jokcalauser posted image user posted image .........

Zdej smo res veliko zunaj, sonce me spravlja v dobro voljo, tko d sm bla še ob 22h čist naspidirana in sm šla še peglat vse cote, da mam zdej do ponedeljka frej......

lepo se mejte, se slišmo zvečer

kolumbo...jz mam 2x nosečniške hlače, če bi ti kej prov pršle..še skor nove in 2x trenirkne...vse HM...če slučajn kej rabiš bol za na brzake!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
26.3.2010 16:56:53   
Katjusa

sjmm.......vseeeeeeeee najboljše Mihcu za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse naj naj tudi od nas  veliko zdravje, sreče, prostega časa za otroške igre in razigranost:)
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 26.3.2010 16:57:46 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
26.3.2010 16:58:07   
sjmm
aja, če boste kej z nexta...jz bi tut....sm imela pižamce, oa bodyje in majčke...zdej imam iz mothercare....buu...iz nexta bolši material....se priporočam!!!!!!!! kako plačujete...Visa, eurocard????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
26.3.2010 16:59:05   
sjmm

sjmm.......vseeeeeeeee najboljše Mihcu za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse naj naj tudi od nas  veliko zdravje, sreče, prostega časa za otroške igre in razigranost:)
user posted image

hvala lepa!!!! A si vidla kej recepte na prejšnji strani???? zvečer ni šlo...je bil alarm za alarmom...sorči

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
26.3.2010 16:59:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ajvy

user posted image

tele pa morem tud jst poslat pa jih je dost tud za urši in vse ostale bolančke

ajvy a bratec je v bolnišnici? upam, da je že veliko boljše in da so ugotovili ztakaj se je to pojavlouser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
26.3.2010 17:00:09   
Katjusa
sjmm hvala za solatko... no dons nisem zdej nič delala k smo se dolgo zadržal od doma ampak bo pa za drugič kaka ideja ostala:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
26.3.2010 17:01:19   
sjmm

sjmm hvala za solatko... no dons nisem zdej nič delala k smo se dolgo zadržal od doma ampak bo pa za drugič kaka ideja ostala:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gut, gut.....sam, da ste veseli zaradi stanovanje...in mi se veselimo z vami!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
26.3.2010 17:06:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

gut, gut.....sam, da ste veseli zaradi stanovanje...in mi se veselimo z vami!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image sej ne vem kako se počitim in kaj čutim sem čist zmedena.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak vem da bo finouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
26.3.2010 17:25:33   
Katjusa
evo moj je skener zrihtal.... dal so mi črnobeli izris pa sem omaro sama pobarvala postelja je pa kr v barvi bukve tako kot omare in pisalna miza razn fronte so zelene in oranžne kot sem pobarvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

če gremo iz leve proti desni je najprej postelja sledi enojna omara širine 40 cm notri so pa poličke.... potem je oranžna omara kotna mi je ful všeč ker ima za obešanje palico in veliko poličk potem sledi spet zelena dvojna omara širine 80 kjer so tudi poličke pač poličke sma dokupla ker rabim več poličk kot pa obešalnikov čeprav zraven bo tudi palica za obešanje in lahko potem uredim tak kot bom potrebovala.... dokupla sma pa tudi pisalno mizo z zelenimi vratci in oranžnim predalom.... vse skupaj je prišlo 1100€user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
26.3.2010 17:29:09   
sjmm

evo moj je skener zrihtal.... dal so mi črnobeli izris pa sem omaro sama pobarvala postelja je pa kr v barvi bukve tako kot omare in pisalna miza razn fronte so zelene in oranžne kot sem pobarvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

če gremo iz leve proti desni je najprej postelja sledi enojna omara širine 40 cm notri so pa poličke.... potem je oranžna omara kotna mi je ful všeč ker ima za obešanje palico in veliko poličk potem sledi spet zelena dvojna omara širine 80 kjer so tudi poličke pač poličke sma dokupla ker rabim več poličk kot pa obešalnikov čeprav zraven bo tudi palica za obešanje in lahko potem uredim tak kot bom potrebovala.... dokupla sma pa tudi pisalno mizo z zelenimi vratci in oranžnim predalom.... vse skupaj je prišlo 1100€user posted image user posted image user posted image

lušno...in prostorno...to bosta frajerčka vesela!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
26.3.2010 17:31:22   
Katjusa
za sedaj nisma kupovala nobenih poličk boma kupla pa za na sredo sobice kako malo mizico in 2 stolčka in pa kasneje ko beni ne bo več imel posteljce na drugi steni pridejo kake poličke kot jih imajo v ikei in se lahko zapolni s kakimi košarami oz takimi zabojniki
user posted image
če ne bomo seveda še kakega dojenčka dobiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
26.3.2010 17:33:18   
Katjusa
sjmm ja ful bo fajn  izkoristek prostora tako da bo ostal prostor tud za igranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image   za začetek bomo floriju uredil spodno postlco na zgorno pa mu bomo kupli tunel in s ebo lahko notri igral:)
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
26.3.2010 17:33:24   
sjmm

za sedaj nisma kupovala nobenih poličk boma kupla pa za na sredo sobice kako malo mizico in 2 stolčka in pa kasneje ko beni ne bo več imel posteljce na drugi steni pridejo kake poličke kot jih imajo v ikei in se lahko zapolni s kakimi košarami oz takimi zabojniki
user posted image
če ne bomo seveda še kakega dojenčka dobiluser posted image user posted image user posted image

nič poličk...te grejo v dnevno...user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem pa pride user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
26.3.2010 17:36:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image

nič poličk...te grejo v dnevno...user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem pa pride user posted image

ja sej jih ne bomo zdej kupli.... kasneje če bo potreba po poličkah.....
dnevna je čist zafilanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja bebi bi se pa zelo prilegel zaradi mene takoj k se preselimo in zalavfamo v novem domuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 17:55:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3145
26.3.2010 17:56:52   
baki
kaj delate ob takem spužvastem vremenu?mi smo mislili it malo vn ob enih 17.00 pa je začelo deževat.KATJUŠA...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
26.3.2010 18:16:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Sm glih od Guser posted image user posted image user posted image ....vse BP, sm čist še pod vpljivom čustev, tko d vam zvčer kej več napišemuser posted image user posted image user posted image

to so lepe noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful super kr tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si srčka poslušala?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
26.3.2010 18:16:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kaj delate ob takem spužvastem vremenu?mi smo mislili it malo vn ob enih 17.00 pa je začelo deževat.KATJUŠA...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst pečem miške smo babiko in dedija tud povabluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
26.3.2010 18:18:45   
tanci29
ali se katera spozna na kupoprodajne pogodbe nepremičnin?????

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
26.3.2010 18:19:59   
baki
sem dala zdej otroke kopat,upam da se ne bo zbujal vsako urouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

ime deklice
sajika

Bi dali svoji hčerki ime LAREN-izpeljanka iz francoskega imena LAUREN?

da (13%)

ne (65%)

mi ni všeč (22%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!