Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko zdravil pojeste? 5.3.2010 13:26:54
|
|
|
|
puncica
|
jem sam alge, b complex pa še eno zadevo, ko se zdele ne spomnem kaj je, pa sej to niso zdravila a ne Drugač pa rula čaj z medom, pa apisirup
|
|
RE: Koliko zdravil pojeste? 6.3.2010 8:56:51
|
|
|
|
ivao1
|
IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x Preveč Vsak dan tablete proti srbenju pa velikokrat na antibiotikih, potem pa še tri kreme na dan, pa nič ne pomaga bom celo življene živela z grdimi rokami Kar je pa lekadolov ipd. pa malokrat, močnejših protibolečinskih pa ne jem. o boga reva, vem kok je to, sem bila zaradi srbenja v bolnici ...pa en kup tablet in maž ...pa nič ni pomagalo Zdaj si pa predstavljaj, da te tako srbijo oči in da imaš take bolečine in spuščaje tam, pa nihče ne zna pomagat. Gina Čisto vem kako je, jaz sem tudi vsak mesec tam pa ne ugotovijo kaj bi bilo to Jaz sem se že precej navadl, drugi pa ne včasih se počutim kot da sem gobava Pa eno , za veliko zdravja. poznam to....sam sem nekak uspela premagat to srbenje in izpuščaje...koža zdaj ko pri dojenčku :)
|
|
|
|
RE: Koliko zdravil pojeste? 6.3.2010 12:23:50
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivao1 IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x Preveč Vsak dan tablete proti srbenju pa velikokrat na antibiotikih, potem pa še tri kreme na dan, pa nič ne pomaga bom celo življene živela z grdimi rokami Kar je pa lekadolov ipd. pa malokrat, močnejših protibolečinskih pa ne jem. o boga reva, vem kok je to, sem bila zaradi srbenja v bolnici ...pa en kup tablet in maž ...pa nič ni pomagalo Zdaj si pa predstavljaj, da te tako srbijo oči in da imaš take bolečine in spuščaje tam, pa nihče ne zna pomagat. Gina Čisto vem kako je, jaz sem tudi vsak mesec tam pa ne ugotovijo kaj bi bilo to Jaz sem se že precej navadl, drugi pa ne včasih se počutim kot da sem gobava Pa eno , za veliko zdravja. poznam to....sam sem nekak uspela premagat to srbenje in izpuščaje...koža zdaj ko pri dojenčku :) zaupaj recept prosim
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?