KIKI****
|
Jaz nisem bila prav orng bolana najmanj 7 let. Antibiotika od takrat nisem imela, sem se pa posluževala Nalgesina S v res primerih da me je zelo močno bolela glava, ali pa vzela lekadol, če Nalgesina ni bilo pri roki - cca 5-6 tablet letno. Razne septolete ne jemljem kot neko strašno zdravilo,ker jih ližen 1x na 2 leti, ko me malo peče po grlu, drugače sem pa en čas jemala B kompleks in Magnezij šumeče tablete zaradi stresa, ker so mi precej nagajale oči. Zdaj je dost boljše. Aja, pa poleti jemljem claritine ker imam alergijo na sonce, ki se mi prestavi ponavadi na oči. Otroc imajo po potrebi antibiotik, po novem še samo 1x letno (HB), calpol, če imata vročino nad 38,5, hčera je podedovala od mene to presneto alergijo, tko da tud sirup claritine jemlje poleti. Možek pa občasno vzame rupurut, 1x letno ga ponavad tko razjezimo da ga boli glava, vzame nalgesin, bolan tud že dolgo ni bil, je pa zarad hrbtenice (obraba 3 vretenc), pred 2 letoma pojedel tolk tablet da sem resnično mislila da ga bo pobralo. Zdravniki so ga ob prvem letu bolečin poslali na pregled- po krvnem testu g. ima hepatitis C in borelioza (antibiotik, 2 vrsti), čez 1 mesec kontrola odvzem krvi, rekli da ne gre za boreliozo in hepatitis, ampak za jcirozo jeter, spet antibiotik. pol jaz mal popizdim, ker samo na podlagi krvne slike določajo diagnozo, in so mu naredili še UZ trebuha, ciroza ni ... mislim adijo. Potem sem pa mojga nagnala do zdravnika in mu rekla da naj ga hudiča slikajo za hrbtenico, če ga tam boli, in šele po 2 mescih basanja z zdrabili je dobil diagnozo,ki se ne zdravi s tableti, se sploh ne, ... No tkole je blo pr nam,...
|