|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srbeča koža
6.7.2005 16:50:52   
makica
Živjo,

Pred časom sem na forumu zasledila o problemih s srbečo kožo po telesu. No odgovori so bili različni od zamenjave mila, krem pa do nevarnosti povečanih jetrnih testov. Pišem zato, ker se je slednje res meni zgodilo. Koža v predelu rok in gležnjev me je rahlo srbela, čeprav ni bilo neznosno, kot so nekateri opisovali. Za ziher sem šla k zdravniku, ki me je dal testirat na jetrne teste in na presenečenje vseh so bili res povišani. Drugače sem se celo nosečnost počutila odlično. Sledila je napotnica v porodnišnico, kjer so me skoraj že dali rodit. Ker je bil UZ v redu sem imela kontrolo čez 4 dni in pri nadalnjem povišanju bi sledil sprožitev poroda. Naj omenim da sem bila v tistem trenutku skoraj v 36 tednu.

Ker pa je mati narava sama poskrbela sem imela spontan porod na dan kontrole in tako sem rodila zdravo punčko. Tle lahko pohvalim babco Beti, ki je bila perfektna in mi je zelo olajšala porod in tudi celomu osebju C oddelka v 3. nadstropju Lj. porodnišnice, ki so bili res zelo prijazni.

Torej vsem s težavami kot je srbeča koža svetujem, naj gredo preverit stanje jetrnih encimov, kajti lahko je to zelo nevarno za plod.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Srbeča koža
6.7.2005 16:57:19   
Tiamo
:rozica::rozica::rozica:

čestitke :rozica::rozica::rozica:

Hvala za opozorilo...sem v 35 t, pa me koža nič ne srbi. Kdaj je tebe srbelo, skoz celo nosečnost ali na koncu?

lp Tia74

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Srbeča koža
6.7.2005 17:17:38   
vesna fž
jst mam glih sedaj ful srbečo kožo pa sem skor v 35 tedenu.,imam pa tu izpuščaje ki zgledajo kot da so me opekle koprive zdaj če se ne čoham je kr ok sicer se vidijo ampak ni sile,če se pa slučajno počoham sem pa obupna.A si ti tudi imela take izpuščaje? Prosim povej da lahko jst juter kr pokličem zdravnika in da se pogovorima za naprej.Zdej me pa kr mal skrbi:zmeden:.
Hvala za informacijo

lp vesna

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Srbeča koža
6.7.2005 17:40:49   
makica
Po rokah in dekolteju sem imela zelo drobne rdeče pikice (vsaj zdravnik je tako rekel) čeprav so bile res drobne. Mene drugače vse življenje že srbi koža predvsem zaradi alergij in suh kože , ki jih imam na razne kreme. Zato sem bila še tok presenečena, da imam res povečane jetrne encime, ker sem srbečico prepisala alergiji. Po porodu pa me je povsem nehalo srbeti.
Ne bi rada zagnala paniko, vendar en dodaten test res ni velik strošek za naše zdravstvo. Jst sem šla kr osebnemu zdravniku in ne ginekologinji, ker mi je bilo bližje.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Srbeča koža
6.7.2005 17:54:05   
vesna fž
hvala makica bom jutri poklicala svojega zdravnika in vprašala pa sporočila

hvala

lp vesna

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?