makica -> Srbeča koža (6.7.2005 16:50:52)
|
Živjo, Pred časom sem na forumu zasledila o problemih s srbečo kožo po telesu. No odgovori so bili različni od zamenjave mila, krem pa do nevarnosti povečanih jetrnih testov. Pišem zato, ker se je slednje res meni zgodilo. Koža v predelu rok in gležnjev me je rahlo srbela, čeprav ni bilo neznosno, kot so nekateri opisovali. Za ziher sem šla k zdravniku, ki me je dal testirat na jetrne teste in na presenečenje vseh so bili res povišani. Drugače sem se celo nosečnost počutila odlično. Sledila je napotnica v porodnišnico, kjer so me skoraj že dali rodit. Ker je bil UZ v redu sem imela kontrolo čez 4 dni in pri nadalnjem povišanju bi sledil sprožitev poroda. Naj omenim da sem bila v tistem trenutku skoraj v 36 tednu. Ker pa je mati narava sama poskrbela sem imela spontan porod na dan kontrole in tako sem rodila zdravo punčko. Tle lahko pohvalim babco Beti, ki je bila perfektna in mi je zelo olajšala porod in tudi celomu osebju C oddelka v 3. nadstropju Lj. porodnišnice, ki so bili res zelo prijazni. Torej vsem s težavami kot je srbeča koža svetujem, naj gredo preverit stanje jetrnih encimov, kajti lahko je to zelo nevarno za plod.
|
|
|
|