|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
23.3.2010 9:05:18   
suzi74
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Zdravo punce!

Se me še spomnite. Medtem, ko sem čakala na opravljanje testa po ET-ju enega zarodka me nekaj časa  ni bilo na forumu. Sporočam, da sem včeraj zvečer zagledala lep plus na cb-ju! Prvič v življenju. Ful sem srečna, sploh ne dojamem in kar ne morem verjeti, da nama je v prvo uspelo.
Vas bom še nekaj časa spremljala, čeprav se istočasno selim k nosečnicam, želim pa vam čimveč pluskov!!!!

Čestitam! Lepo uživaj v nosečnosti in se tudi jaz veselim s teboj

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
23.3.2010 9:11:22   
spominčica
Suzi 74 - kakšen postopek imaš pa ti in kako daleč si že?

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
23.3.2010 9:28:34   
suzi74
jona klara - mislim nate in držim pesti za zmagovalne celice!!!

Baguska - kako si?

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
23.3.2010 9:35:21   
suzi74
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

špikat sem se začela 2. dan menstruacije in sem se špikala 11 dni, potem pa še stopka-čez 36 ur punkcija in drugi dan ET - kako se reče temu postopkupa ne vem-mi lahko katera pove?

test imam 25. marca-v četrtek-še dvakrat spat pa bom videla pri čem sem

kako si ti-koliko špikic si že dala? kakšen potopek imaš pa ti?

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
23.3.2010 9:37:58   
mateja33
jutro al pa dan odvisn kok za kirouser posted image

evo še mal pa šiban na uz,komi čakam,mejte se fino fajn se slišmo,ko pridem z novičkam upam da dobrimiuser posted image user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
23.3.2010 9:41:32   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

špikat sem se začela 2. dan menstruacije in sem se špikala 11 dni, potem pa še stopka-čez 36 ur punkcija in drugi dan ET - kako se reče temu postopkupa ne vem-mi lahko katera pove?

test imam 25. marca-v četrtek-še dvakrat spat pa bom videla pri čem sem

kako si ti-koliko špikic si že dala? kakšen potopek imaš pa ti?

Jest sm se začela špikat 22.dan po zadnji user posted image . Danes bo padla 6. špikula in čakam da tečka pride. 1.aprila imam pa prvi UZ, potem bomo pa vidli kaj bodo 1.aprila rekli, upam da ne bo šalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Za 25. pa držim pesti. Prejšnjič sem se testu doma odpovedala, ker nisem hotla bit razočarana in sem počakala na krvnega. Madona je blo težko čakat.user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
23.3.2010 9:41:38   
Buska
suzi74: drzim pesti, da bos imela belino in 25. zagledala +

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
23.3.2010 9:43:33   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

evo še mal pa šiban na uz,komi čakam,mejte se fino fajn se slišmo,ko pridem z novičkam upam da dobrimiuser posted image user posted image

Potem pa hitro domov poročatuser posted image user posted image . Novice bodo pa super. Itak.

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
23.3.2010 9:49:32   
suzi74
spominčica buska- iz vajinih ust v Božja ušesa-hvala

mateja33-pol pa res hitro domov in nam poročat lepe novičke

mateja-goljev - fajn odpravi na razgovoru-držim pesti za najboljše

Neposredna povezava do sporočila: 1634
23.3.2010 10:03:57   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
23.3.2010 10:54:59   
Anonimen
urshy, jaz sem ok. Malo si polnim baterije za naslednji postopek, spremenila sem prehrano.. Štartala bom pa konec aprila ali pa konec maja, še ne vem točno. Najprej sem mislila aprila, sedaj pa ne vem. Bomo videli kako bo. user posted image Pa ti? Kako se počutiš?

daisy, sem brala na drugi temi.. user posted image user posted image user posted image Verjamem, da nimaš motivacije. user posted image

(odgovor članu šopka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
23.3.2010 11:03:13   
S*

Zdravo punce!

Se me še spomnite. Medtem, ko sem čakala na opravljanje testa po ET-ju enega zarodka me nekaj časa  ni bilo na forumu. Sporočam, da sem včeraj zvečer zagledala lep plus na cb-ju! Prvič v življenju. Ful sem srečna, sploh ne dojamem in kar ne morem verjeti, da nama je v prvo uspelo.
Vas bom še nekaj časa spremljala, čeprav se istočasno selim k nosečnicam, želim pa vam čimveč pluskov!!!!

Čestitke še tukaj user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
23.3.2010 12:33:05   
mojškra
MATEJA33-komaj čakam na novicouser posted image user posted image
Baguška -kako si?
Jona Klara-upam da je bila punkcija čimmanj boleča
BEBIII- jutri imaš razgovor, čimbolje ga opravi. Povej mi samo kje imaš razgovor?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
23.3.2010 12:41:36   
jona klara
spominčica, upanje, mojškra, suzi74, špica,teta m, urshy,buska....

in vse ostale hvala vam za vso podporo in spodbudo, veliko pomeniuser posted image user posted image user posted image sporočam vam, da je bilo na punkciji res super, malo že speče, sicer nič hudega, nič bolečega, prof. Tomaževič res lepo in hitro opravil, sem mu full hvaležnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pridelali smo 5 celic, upam, da so med njimi vsaj 2, 3 zmagovalne, hvala vam in dr. ju, ker me je bilo res strah, še gužva na cesti je bila takpšna, da sem že mislila,. da bom zamudila

et imam v nedeljo 28. 03, navijajte še naprej, jaz pa enako navijam za vsako od vas....

suzi 74-
držim pesti zate v petek, da se rešiš dvomov, ker itak bo +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
23.3.2010 12:44:19   
jona klara
špica-škoda za -, ampak vsaj veš na čem si, verjetno je to posledica osihe, zdaj ko si naredila test jo pa boš dobila, boš vidla, še malo pa bo uz pri tebi, že držim pesti

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
23.3.2010 12:45:26   
Urshy78
jona klara, še enkrat čestitke za 5 celic user posted image user posted image že držim pesti, da se jih čimveč oplodi user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1641
23.3.2010 12:47:04   
jona klara

Zdravo punce!

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image da bi se še meni to zgodilo

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
23.3.2010 12:48:58   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jona klara, še enkrat čestitke za 5 celic user posted image user posted image že držim pesti, da se jih čimveč oplodi user posted image user posted image

hvala urshy,kako si tiuser posted image , srečka, počakaj še malo, da se ti pridružim!!nekaj bi te še prosila a utrogestan se pa jemklje vaginalno ne, da ne bom zabluzila kajuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
23.3.2010 12:54:08   
mojškra
jona klara- super za 5 celic user posted image user posted image , zdaj pa naprej navijam da se jih čimveč oplodiuser posted image user posted image  in potem da nalulaš plusekuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1644
23.3.2010 12:54:57   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

hvala urshy,kako si tiuser posted image , srečka, počakaj še malo, da se ti pridružim!!nekaj bi te še prosila a utrogestan se pa jemklje vaginalno ne, da ne bom zabluzila kajuser posted image

jaz sem danes odlično, kot rožica user posted image želodec me ne boli več (zaenkrat), tako da se glede počutja ne morem pritoževati.
utrogestan pa jemlješ dva dni oralno, potem vaginalno, zjutraj ko boš imela ET ga ne vzameš, potem pa nadaljuješ z njim, saj ti bodo sestre povedale. pa poslušaj jih, da ne boš delala po svoje tako kot jaz user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 23.3.2010 13:08:51 >

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1645
23.3.2010 13:01:26   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

spominčica, upanje, mojškra, suzi74, špica,teta m, urshy,buska....

in vse ostale hvala vam za vso podporo in spodbudo, veliko pomeniuser posted image user posted image user posted image sporočam vam, da je bilo na punkciji res super, malo že speče, sicer nič hudega, nič bolečega, prof. Tomaževič res lepo in hitro opravil, sem mu full hvaležnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pridelali smo 5 celic, upam, da so med njimi vsaj 2, 3 zmagovalne, hvala vam in dr. ju, ker me je bilo res strah, še gužva na cesti je bila takpšna, da sem že mislila,. da bom zamudila

et imam v nedeljo 28. 03, navijajte še naprej, jaz pa enako navijam za vsako od vas....

suzi 74-
držim pesti zate v petek, da se rešiš dvomov, ker itak bo +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dan postaja vse lepši!!!!!!!!!!! Navijam še naprej, zgleda da pomagauser posted image user posted image . V nedeljo bom pa še posebej močno tiščala pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1646
23.3.2010 13:09:51   
baguSka
jona klara - cestitke za pridelane celice!!! drzim pesti, da se do nedelje maximalno lepo razvijejo!!!user posted image

DOasy - cestitke za debeli + in pikico, ki se je obdrzala in naj ostane kjer je do nadaljnega!!!user posted image user posted image

tud jaz sem danes ze full boljse... vceri je bla sicer kaj ornk kriza... me je tok zvilo, da me je moz hotu ze na urgenco pelat... pa nism hotela in je blo potem res boljse... sem pa vsaj ugotovila da je kriv Prometrium - povzroca mi namrec take vetrove oz me taaakoooo zelo napihuje, da imam zaradi tega prave mucne bolecine v trebuhu... vceri so se krci razlezli ze v noge... user posted image ampak danes moram rect, da zaenkrat ni hudega... sicer spuscam vetrove tukile, ampak sem itak sama... user posted image no, tok zaenkrat od mene..

bodite v cvetju!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1647
23.3.2010 13:22:51   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

jona klara - cestitke za pridelane celice!!! drzim pesti, da se do nedelje maximalno lepo razvijejo!!!user posted image

DOasy - cestitke za debeli + in pikico, ki se je obdrzala in naj ostane kjer je do nadaljnega!!!user posted image user posted image

tud jaz sem danes ze full boljse... vceri je bla sicer kaj ornk kriza... me je tok zvilo, da me je moz hotu ze na urgenco pelat... pa nism hotela in je blo potem res boljse... sem pa vsaj ugotovila da je kriv Prometrium - povzroca mi namrec take vetrove oz me taaakoooo zelo napihuje, da imam zaradi tega prave mucne bolecine v trebuhu... vceri so se krci razlezli ze v noge... user posted image ampak danes moram rect, da zaenkrat ni hudega... sicer spuscam vetrove tukile, ampak sem itak sama... user posted image no, tok zaenkrat od mene..

bodite v cvetju!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BAGUŠKA- ti se ena smotkauser posted image user posted image user posted image , ti samo spuščaj vetrove, to je zdravo PRVO ZDRAVJE POTLEJ KULTURA user posted image user posted image user posted image . No fajn da se počutiš boljše, drugič pa kar moža raje ubogaj.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
23.3.2010 13:28:02   
baguSka
ja mojskra... sej se trudim, da bi cimbl prdela, ampak kaj ko ne gre in pol tisci... user posted image sicer se pa moj dragi kuza zraven mene nic ne pritozuje... celo tukmejeva med sabo, kdo jih bo vec spustu... user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
23.3.2010 13:29:41   
baguSka
je pa danes moj 4.dan po ET-ju... in se kar lezim in pocivam... joj joj, kot bi pred enim mescem zacela gret svoja 2 srcka... user posted image kje je sele 14-ti dan!!user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......