jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81 Jona klara, o ti si že blizu punkcije, bom držala pesti. A si prvič v postopku? Glede na kaj pa se je pri tebi odločil za mildi postopek? Se strinja s tabo, da je treba prof. zaupat, saj tudi mu, sam tokrat sva se vse tako na hitro pomenila, da sem ga pol stvari pozabila vprašat. Kakšen postopek pa bosta imela vidva IVF, ICSI? upanje 81- ja punkcija bo kmalu, komaj čakam, da bo mimo, v postopku sem prvič in sicer imam ivf-et-mild, jaz prof. full zaupam, upam, da se bo to upanje obrestovalo, zato se želim z njim zmeniti, da mi vse opravi on in punkcijo in et, če bo le možno, pri meni se je odločil za mild, ker je ocenil, da nisem tako hud primer pač za njega in glede na moje težave, kakšne narave so, naj bi bila le neprehodnost težava, on mi napoveduje, da bo to itak uspelo, upajmo in verjemimo mu saj to je največ kar lahko storiš zase in svoje dobro, seveda se pa moramo zavedati kaj je lahko v najslabšem primeru, nič se ne obremenjuj., če ga nisi vsega vprašala, ker ion rabi vedeti le par zadev, to je kakšne so tvoje težave, diagnoze, ter kaj je bilo v prejšnem poistopku, katere hormone si imela kak postopek in kakšne težave, on se hitro odloči, ni pa vedno vse odvisno od njega in njegovih rok, ter res tudi od narave in našega psihofizičnega stanja, saj bo , jaz sem se že full sekirala, sedaj pa sem nekako se prelevila v nek optimizem, katerega se skušam oklepati, to nas drži gor, se pa seveda bojim, da ne bi že jutri čist dol padla, kar se nikoli ne ve, nismo ravno v lahkem položaju, ne vem mogoče sedaj hormoni kaj vplivajo name,bomo vidli, srečno tebi in le zaupaj!