|
RE: Kdaj so vasi dojeli, da so ocetje? ... 1.3.2010 14:00:48
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita + kreativnost, ki se je ne da doseči s kupomigračk..... seveda se da. moj dela iz igrač, pohištva in ostalih gospodinjskih potrebščin čudeže. kreativne čudeže. ti bom enega na mail poslala....da se boš nehala sekirat, če sta noter.....samo je pa res ogromno dela potem..... pač pozimi noče ven poleti pa ne noter. Po moje se ne da. Kar pa deca naredi iz kupa igračk, mi je pa seveda jasno, ker seveda tudi mi to prakticiramo, tako da fotk mi ni treba pošiljat, mi je kristalno jasno... ampak držati v roki avtomobilček Lego ali maskoto Frančka, pa se nekaj igrati, je po mojem povsem nekaj drugega, kot da v vodo meče paličke in jih ima za tovolne ali potniske ladje, jim daje imena... celo zgodbo sestavi,... No, zame je to bolj kreativno in kakovostno igranje, kot pa 'kreativni set' doma iz igračk, priopomočkov, itd... O bog sveti, a ni dovolj, da se imata fajn, ne glede nato, kaj počneta, pa tud če se vozita po mestu in gledata hiše al avtomobile. Pomembno je da si z otrokom in v vsakem trenutku se nekaj novega nauči. A mora res vsak trenutek bit kakovosten po tvojem mnenju in ne moževem? Pa pustite jim dihat z otroci po svoje, zakaj morajo po vaše? Nisem napisala, da to počnemo cele dneve, ampak čimvečkrat. Kot sem pa že rekla, se najino (s partnerjem) mnenje pač razlikuje o tem, kaj je kakovsten čas. Če je nekomu to čepenje za računalnikom, ali TV, ok, ampak jaz tega pač ne dovolim veliko, ker že v vrtcu ves dan vidijo na ralčunalniku....?
|
|
|