|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
10.4.2010 23:03:57   
Colt
Hehe Muco...tolk enega govoričenja, sedaj pa boš pustil Hektorino samo? c c c c c....hehe....

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.4.2010 23:12:19   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Hehe Muco...tolk enega govoričenja, sedaj pa boš pustil Hektorino samo? c c c c c....hehe....

Colt, zgodba mojega življenjauser posted image . Lepo sanjaj, ti, ki si vztrajal z mano. Iz ozadja sicer, simi pa vsaj moralna popora v težkih urah, ko od utujenosti (beri:letuser posted image ) še komaj gledam. Nočko!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
10.4.2010 23:22:07   
Colt
Hek, Konoooch user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
11.4.2010 13:00:54   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Misliš mlatenja prazne slame?user posted image user posted image No hektorino ne bi nikoli pustil same ,ker pa sem vedel,da si ti v zaledju...user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
11.4.2010 20:01:14   
viroza
user posted image user posted image Preživela čudovito nedeljo med dinozavri user posted image ,pol še fino kosilo,pa malo namakanja v bazenu.
Kaj čem lepšga.

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
11.4.2010 20:03:32   
Kerensa*
Pridi na ta nov forum, Viroza. Dobiš link na ZS.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
12.4.2010 9:20:27   
noranate
Jutro user posted image . Ne morem verjet, da sem prvauser posted image Pa kaj ste vse izumrle al kaj?! Pokonci punce, gremo, ena, dve.... 

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
12.4.2010 9:21:38   
Kerensa*
Na ta novem forumu smo. Pridi že tja, no. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.4.2010 9:29:33   
noranate
Ja saj ste me nekam pripeljale, mislim na ZS sem ti neki napisala, al neuser posted image Daj pogled, pa kak pameten link mi pošlji, ki dela, se moram registrirat al kaj..... Jooooj ste me čist ....user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
13.4.2010 7:03:07   
viroza
JJJUUUTTTRRROOOO.Kaj ni nobene več tukaj ????

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
13.4.2010 9:20:23   
noranate
Viroza sem tukaj, sam kam si pa ti ušla user posted image Evo ti mal user posted image , mogoče ti zadiši. Sem mela noro noč, nisem naspana, (da ne bo pomote, ni sex kriv)user posted image .

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
13.4.2010 9:21:43   
hektorina
Jaz tud malo pogrešam družbo tu! Jaz sem tud tu!!!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
13.4.2010 9:29:26   
zvesta
jaz sem tudi tu...

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
13.4.2010 9:31:39   
*miska.mcc*
jaz tudi

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
13.4.2010 9:35:47   
noranate
Evo feštaaaaa.

mah ne morem feštat, mislim na Shorty in na mojga očka user posted image in sem jezna na te preklete bolezni in na ves svet.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
13.4.2010 9:38:33   
*miska.mcc*
user posted image
meni je tudi psiho zbilo do dnauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
13.4.2010 9:39:32   
noranate
Dan več no more bit slabši. Pokvari ga lahk edin še kakšen poračun user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
13.4.2010 9:41:11   
hektorina
Zakaj mora biti življenje tako minljivo... Res je izguba starša boleča. Se je tebi Noranate tudi kdaj zdelo da fizično občutiš bolečino ob smrti svojega atijauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.4.2010 9:44:03   
*miska.mcc*
prav fizicno????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.4.2010 9:45:33   
noranate
Ja Hektorina. Agonija oz. ta prekleta bolezen se je vlekla, pa ne tako zelo, saj je umrl v enem letu. Sam vsak dan je bila na njem vidna drastična sprememba in mene je to dotolklo. Nisem mogla mislit, sem bila bolj boga kot on, ki je bil zares bolan. Potem me je v nulo spravlo vedenje moje mami, ki je bila navzven močna kot bik (dobesedno), je dajala moč vsem nam, čeprav sem vedela, da zeloooo trpi. In potem, ko je oči odšel, po dveh tednih se je popolnoma sesula. In to vse preživet, pa zraven še otrokom razlagat, zakaj je tako,.... Ne vem kako bi še zmogla kaj takega. 

Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.4.2010 9:47:51   
noranate
Miška, ne morem ti povedat. Sam jaz sem mela hude glavobole v tistem zadnjem obdubju, nekakšne vročine. pa mrzel pot me je oblival. Na začetku sem že mislila, da bom v meni user posted image . Potem pa sem se morala prav upirat depresiji, pa je oči k men prišel skor vsak dan na obisk in sem se mučila in trudila, da sem imela nasmeh na ustih. Prav glavo sem razbijala, kaj bom povedala, ko pride, da bo kaj smešnega. Prav slabo mi je bilo od hudega, da o bolečem želodcu ne govorim.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.4.2010 9:48:23   
madela
Shorty,moje iskreno sožalje user posted image

Ta teden je že to druga smrt v krogu ljudi,ki jih poznam. Sicer nisem poznala očeta od Shorty,s poznam pa njo...prijetno,mlado punco,ki je tako kmalu ostala brez očeta. user posted image user posted image

Ne znam se spoprijemat s smrtjo,nimam besed...user posted image user posted image
Z mislimi sem s tabo in tvojo družino! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2322
13.4.2010 9:52:37   
hektorina
Najhuje je, ko se trudiš sprejemati izgubo. Pa vse tiste formalnosti okrog pokopa. Pa to, da je človek, ki je bil tvoj vzor, mentor ali kakorkoli želite, shiran od bolezni...In mu želiš da ozdravi, čeprav čutiš, da bo umrl. Da si nenazadnje to želi tudi sam. In to bolečino ob sprejemanju teh grozot občutiš fizično... Boli...In nikoli ne neha popolnoma...

Naj počivajo v miru, vsi, ki smo jih izgubili.

< Sporočilo je popravil hektorina -- 13.4.2010 9:53:10 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.4.2010 9:53:18   
noranate
Shorty user posted image .

in tudi vsem, ki trpite in se poskušate sprijaznit z boleznijo svojih bližnjih. Ne obupajte, bodite močni njim v njim v oporo in pomoč.user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
13.4.2010 9:57:37   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Ne obupajte, bodite močni njim v njim v oporo in pomoč.user posted image user posted image

Dejansko te občudujem Noranate, ker si bila v času, ko ti je umrl oče že sama mama... Jaz to še nisem bila in ne znam si predstavljati, kako je težko... Je pa resnična tvoja misel... Vsi okrog nas rabijo našo pomoč in oporo... Tako bolni, kot zdravi...Nikoli jim ne smemo pozabiti pokazati, da jih ljubimo...

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?