|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
10.4.2010 9:19:53   
hektorina
Jutro. Moja "fanta" sta šla na sprehod. Pravzaprav sem ju odgnala z namenom, da pospravim našo krtino. Pa se mi tak ne da. Imam pa kakovostno izdelan plan kako se bom lotila pospravljanja. V nulo dodelan. Zdaj bi bilo odlično, če bi našla koga da ga realizira. pod mojim vodstvom seveda.

Za nagrado (seveda ko se bo vse svetilo) grem en giro po mestu, pa k labodom, pa k vevericam, skratka obiskat vse okoliško, kar nosi perje ali je kosmato (ima vsaj 2000 dlak na kvadratnem centimetru kože, pa repuser posted image ).

No, ta stavek že pišem z rito v luftu, tak da sem na dobri poti da se spravim starn od računalnika.user posted image

Lep dan ... saj semše kaj pozabila. sigurno. Pridem v čik pavzi povedatuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.4.2010 9:25:55   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

vsaj 2000 dlak na kvadratnem centimetru

Sem zdaj komaj videla...ko da grem k Jetiju na obisk... Lahko je žival tud manjkosmatauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
10.4.2010 10:22:18   
viroza
Jutro.Otroka peljala v šolo,menjala gume,špeža narjena.Zdej se moam spravt še kosilo kuhat,pa pol po tamalga....
Muco-prepusti domišliji prosto pot......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2253
10.4.2010 10:31:05   
gita10
Jutro - toliko, da sporočim, da z otročičkom ne bo nič - smo se prehiteli- miška nisi nekaj dobro na vodi čutili, sicer če je pa mene zmedlo , je lahko tudi tebe.
Napada me živčnost, bruham še vedno poleg vsega še dežuje- cel teden gledam v službi sonček danes pa takšno vreme, da je za ****.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
10.4.2010 10:39:22   
hektorina
Gita, kolikor sem razbrala, vidim, da si otročka želiš. In tudi, da imaš že enega fejst fantka, ki bo (verjami meni, sem čist pravi naslov!) dobil bratca in sestrico. Garantiram. Mi je pa žal, da ne bo že zdaj... Pa bo, ko bo čas. Jaz sem na svojega "mladička" čakala 15 let in očitno res pridejo, ko sami tako odločijo! Drži se punca!

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.4.2010 11:09:16   
gita10
Želja za drugim otrokom je bila nekaj let kar precej prisotna v našem življenju- naj povem, da nikoli nisem uporabljala kontracepcije - in v vseh teh .... poskusih je uspelo samo enkrat in imam enega prekrasnega fanta. Sedaj ko je Rok star že skoraj 8 let pa sva se z možem kar sprijaznila, da ne bomo imeli več.  Toda sedaj ko so se znaki pojavili skoraj od nikogar me je spet prevzela želja - sicer pa bomo videli kaj življenje prinese.

Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.4.2010 11:14:18   
hektorina
Bravo Gita, tako se razmišlja. Tudi sama sem (ko sem bila že sprijaznjena s tem, da pač nikoli ne bom mama) razmišljala tako. Ker ti druga ne ostane. In potem gre življenje pač naprej. In vedno znova presenečauser posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.4.2010 11:21:37   
viroza
Gita kup user posted image user posted image .Sej bo,ko boš najman pričakovala.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
10.4.2010 11:25:30   
Kerensa*
DobRRo jutro. user posted image

Vse mRRhe in mRRhovinarji - daj se pRRitipkajte na mRRhe-foRRum - tam tudi čvekamo. user posted image

Nujno moRRate izvedeti, kaj je včeRRaj ušpičila Madela
. user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
10.4.2010 11:27:25   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Nujno moRRate izvedeti, kaj je včeRRaj ušpičila Madela[/color]. user posted image

Kaj pa?? Daj gremo malo ogovarjat user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
10.4.2010 11:28:21   
Kerensa*
Ne morem tebe opravljat', če si pa tukaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
10.4.2010 19:42:31   
noranate
mRRhe, hellou, kje se skrivate. Sem crknjena do amena user posted image . Upam da ste ve kaj boljš? Kje čvekate, pred blokom, na vrtu, po telefonu....  Vglavnem vreme ste zrihtale, je začel deževat user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
10.4.2010 20:11:07   
Arwenko
hello, jaz sem delovna, crkjena, zdaj moram še za službo nardit par stvari, pomoje jih bom jutri zvečer. Cel dan smo doma kitali in šmirglali, zdaj je moj začel strop barvat.

Kam se moramo pripeljat, na kateri forum...jaz sem nekaj zgrešila očitno...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
10.4.2010 20:37:50   
viroza
No kaj je pa stabo,da si tako žalostna?
Zdaj točim polno banjo vode da se grem malo relaksirat in filat baterije za jutri.Delamo tamalmu malo presenečenja,ga peljeva v arburetum gledat dinozavre.Zrolalo se mu bo od veselja.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
10.4.2010 20:40:29   
*miska.mcc*
http://mrrhe.mojforum.si/mrrhe-about2-0-asc-210.html

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
10.4.2010 20:41:57   
zvesta
ah, ste pobegnile... :( . brala sme vas, samo čvekat pa mi en znese z vašim tempom :(

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
10.4.2010 21:57:20   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ne morem tebe opravljat', če si pa tukaj. user posted image user posted image user posted image

Ja,v družbi mrrh se govori na glas user posted image
In kje ste metorej opravljali,da si vsaj preberem user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
10.4.2010 21:58:03   
madela
Aja,pa dober večer user posted image

Gita,vse naj,naj pa kakorkoli že bo user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
10.4.2010 21:59:57   
hektorina
Čer. Evo mene enkrat v "nočnih" urah tu gor. Nihče ni nikogar opravljal. Mam vse pod nadzoromuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
10.4.2010 22:06:03   
madela

Čer. Evo mene enkrat v "nočnih" urah tu gor. Nihče ni nikogar opravljal. Mam vse pod nadzoromuser posted image

Jej,a maš nočno dežurstvo na rr user posted image No,no dober,da maš vse pod nadzorom user posted image
Jaz grem pa zdaj pred tv spat user posted image
Lahko nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
10.4.2010 22:06:14   
muco
dober večer bejbe user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2271
10.4.2010 22:07:37   
hektorina
Saj semvedela...zdaj grejo pa spat. Opa, nekdo je pa le tu! Čer, muc!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
10.4.2010 22:10:17   
muco

Saj semvedela...zdaj grejo pa spat. Opa, nekdo je pa le tu! Čer, muc!

o zdravo , madela namest da bi se šla k svojmu stisnt gre pa pred tv spatuser posted image čudnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2273
10.4.2010 22:12:23   
Colt
Helou user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
10.4.2010 22:12:32   
hektorina
Verjetno njen že pred tv aja. Pa je zato šla tja. Na toplo. pri nas bi rekli "pod letanco"user posted image . Mi je prav smešno, da sem ob taki uri tu gor, ker sem drugače že ob devetih "koma"

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?