Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (8.4.2010 6:47:09)
|
Dobro jutro. [sm=kava.gif] Štirje prazniki: - Dan Romov (nimam namena praznovati [sm=smiley36.gif]) - Buddha day (Dalajlama je pa ravno šel, no! [sm=smiley36.gif]) - "All is ours" day (japajade [sm=smiley36.gif]) - "Draw a picture of a bird" day (ne znam risat' [sm=smiley36.gif]) Glede na to, da danes torej nimam česa praznovati (včeraj sem, Hajduku na čast, ruknila en rum, ko so dali gol in zmagali [sm=smiley36.gif]), bom kar v miru spila tole kavo. Moj g. Mož se je po 10-ih dnevih končno spakiral v službo (no, vmes je bil 1x tam za 8 ur) in tako sem danes prvič po tolikem času spet vstala ob 6-ih zjutraj. Nečloveško. Bogu (ali nekomu pač) hvala za FLN (kabelski program), kjer bo čez 10 minut "Karibska telovadba" (da se malo razmigam). Popoldan pa sestanek v vrtcu - se moramo zmenit glede vsega za 21. april, ko gredo naši Mladiči v "Vrtec v naravi". Pišuka, mi tega sploh nismo imeli - prva "Šola v naravi" je bila v 4. ali 5. razredu OŠ (saj se ne spomnim več točno) in smo šli za 5 dni na morje, zdaj gredo pa 4-letniki za 3 dni na turistično kmetijo na Gorenjsko. Cena 85€ se mi pa ne zdi prehuda, glede na to, da je všteto vse, vključno z zavarovanjem. Zvečer je pa koncert "Riblje čorbe" v "Cvetličarni". Je*enti, kako me muči, da bi šla. Sicer sem bankrot do srede, ampak pomanjkanje denarja pa ja ne sme biti razlog za pomanjkanje dobrega žura, a ne? [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|