RE: *mRRhe2010* (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 9:44:53)

Resničnosrečna [sm=bravo.gif] za tvojo punčko. Upam, da ostanete vsi zdravi. V naprej. In da se "taščica" pozdravi.

Javi takoj resničnosrečna, ko izveš za službo! Nujno. Ne pozabi. O.k. par minut po tistem, ko izveš ti dam "fore"[sm=smiley1.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:20:32)

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
Pa ti pride kakšna druga oblika rekreacije na misel? Resno sprašujem.

Na misel mi že pride, ja, ampak spraviti se od bvesed (misli) k dejanjem... to je pa umetnost, ko je rekreacija v igri. [sm=zmeden.gif]

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:28:04)

Kerensa, si na dobri poti, vsaj miselno rekreacijo prakticiraš. Pred nosečnostjo sem bila po 4x na teden (čez zimo) na aerobiki, pilatesu. Zdaj nič več, ampak vozičkam po 10 km na dan, pa rolam, zdaj hodiva plavat. Pa verjamite, da mi, ko pridem iz službe za nič... Pol pa ko se zalaufam... In preverjeno se pol počutiš mnogo bolje. Tak da, Kerensa moja...migni malo, no[sm=smiley1.gif]. Lahko tud šah... al pa kak giro na kolesu.[sm=smiley2.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:30:27)

vsaj miselno rekreacijo prakticiraš.

O, to pa jo, vsakodnevno. Že rodoslovje mi pošteno razmiga možgančke.
giro na kolesu

Nimam kolesa.

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:33:21)

Ti si trma na kvadrat[sm=smiley36.gif]. O.k. možgančki so zaposleni. To je dobro. Zdaj pa greva na nogice... Kaj če bi jih vključila v raziskovanje svojega porekla in bi recimo pri raziskovanju krajevnih uradov uporabljala pešaka!? Al pa bi šla z gospodičem Najstnikom žogo nabijat?[sm=smiley17.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:37:04)

Zdaj pa greva na nogice... Kaj če bi jih vključila v raziskovanje svojega porekla in bi recimo pri raziskovanju krajevnih uradov uporabljala pešaka!?

A ni bistveno, da so "mišice zaposlene"? Saj mi g. Mož cca. 2x na teden zmasira noge zvečer, pred spanjem. Bolijo me od sedenja, veš? [sm=smiley1.gif]
Al pa bi šla z gospodičem Najstnikom žogo nabijat?[sm=smiley17.gif]

Ne bi, hvala. Jaz in nogomet greva skupaj edino preko TV-ja. V bistvu je prav danes čudovita tekma - Dinamo:Hajduk. To bomo pa absolutno vsi gledali.

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:39:35)

Trma, trmasta[sm=smiley13.gif]. O.k. se predam. Nič ne bo, pa tak sem se trudila. No, vsaj g. Mož se rekreira ob masažah[sm=smiley36.gif]. In ja, tud sex je rekreacija Kerensa[sm=smiley1.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:41:41)

In ja, tud sex je rekreacija Kerensa[sm=smiley1.gif]

No, a vidiš, da se na koncu vedno strinjava? [sm=smiley36.gif]

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:47:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

No, a vidiš, da se na koncu vedno strinjava? [sm=smiley36.gif]

Ja, ko pa me potisneš ob zid... tak nimam več kam, razen v luknjo, rep med node in ti dat prav...[sm=smiley36.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:51:04)

Ah, jaz te nisem nikamor pritisnila... samo na vprašanja sem ti odgovorila. [sm=smiley1.gif]

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:52:51)

Še zdaj mam hrbet "počohan" tak si me v steno zabila. Pa trdiš, da se ne rekreiraš![sm=jezicek.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:54:12)

Za besedno rekreacijo načeloma ni problema. Najbrž bi jaz prav uživala v kakšnem besednem dvoboju z npr. Jelinčičem. Midva bi se fajn skregala okrog Hrvatov. [sm=jezicek.gif]

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:57:15)

To bi bilo super videt! Verjamem, da bi ti uspelo nemogoče. Namreč pripraviti ga do tega, da bi utihnil, ko govori sogovornik (v tem primeru ti). Jaz bi ga pa po potrebi lahko držala, da ne bi "spi...dil" ko bi mu ratala sila[sm=smiley36.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 10:59:14)

Jaz obožujem dobre sogovornike. Take, ki vedo, o čem govorijo. Ki imajo konkretno podkrepljene argumente, brez poskusov žalitev in poniževanja. Take, katerim se vidi, da je dobra debata užitek, ne glede na tematiko.

Čeprav se pa z Jelinčičem absolutno strinjava okrog Ciganov
. [sm=jezicek.gif]

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 11:03:41)

Vse naštete kvalitete imam rada pri svojih sogovornikih tudi sama...ampak kaj, ko pa so tako redki. Al pa sem jaz tak "težka" in jih zato ne poznam več. No, ti si mi super, predvsem iz tega naslova, ker je ni zadeve na katero se ne boš potrudila najti odgovora. Se mi zdi da si tudi v realnem življenju ena taka zagnana [sm=smiley1.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 11:07:33)

Pa nisem tako zelo zagnana, veš? Marsikatera stvar me hitro začne zanimati, ampak ko jo poskusim, ugotovim, da to ni zame in me potem še hitreje neha zanimati. So pa določene stvari, kjer grem pa z glavo skozi zid, če je treba (al' pa, če ni), ker me tako zelo zanimajo, čeprav konkretno nimam nič od njih.

En zanimiv primer glede slednjega... ko sem bila stara 17 let, sem nek večer hodila po Ljubljani in zagledala en avtomobilček. Fičkota. Modre barve. Tako luškan je bil, da sem si živo predstavljala, kaj vse bi jaz naredila iz njega (kako bi ga našminkala). Ampak nisem imela pojma, kdo je lastnik, še manj pa seveda, če bi ga sploh prodal in za kakšen denar (nisem ravno sedela na denarju).

Ampak fičko je bil čez en teden na mojem parkirišču. Naknadno je dobil Abarthovo mašino, dodatne hladilnike in spojlerje, pa lastnoročno sem ga pobarvala na srebrno.
[sm=smiley1.gif]

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 11:13:52)

Pa nisem tako zelo zagnana, veš? Marsikatera stvar me hitro začne zanimati, ampak ko jo poskusim, ugotovim, da to ni zame in me potem še hitreje neha zanimati.

Tudi v iskanju novih stvari v življenju se kaže zagnanost. Da si pripravljena vedno znova poiskusit kaj novega.

Vidiš, jaz pa ravno kontra. Moje srednje ime je "vztrajna". Dokazala ničkolikokrat
.

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 11:19:55)

Da si pripravljena vedno znova poiskusit kaj novega.

O, ja, to pa sem. Vedno. Pa za kozlarije sem tudi vedno.

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 11:21:07)

O, ja, to pa sem. Vedno. Pa za kozlarije sem tudi vedno.

Evo, to je formula za "večno" mladost. Pozabi rekreacijo![sm=jezicek.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 11:22:14)

Evo, to je formula za "večno" mladost. Pozabi rekreacijo![sm=jezicek.gif]

No, pa sem se spomnila še ene rekreacije, ki jo prakticiram - petkove in sobotne noči v "Franciju". [sm=jezicek.gif]

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 11:25:30)

No, pa sem se spomnila še ene rekreacije, ki jo prakticiram - petkove in sobotne noči v "Franciju". [sm=jezicek.gif]

E viš, to vrstne kondicije pa jaz nimam. Več. Sem pa bila pred leti v tej disciplini predlagana za olimpijsko moštvo[sm=jezicek.gif]. Je pa (noben problem!) einfoht nazaj "not past"![sm=smiley1.gif]

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 11:28:02)

Saj če se primerjam s Shorty, ki je par let mlajša od mene, tudi vidim, da nisem več v ta pravi formi. Kakšna vodka sicer pripomore, da se rekreiram kakšno urico dlje, ampak ob 3h ponoči sem v vsakem primeru že napol mrtva. [sm=smiley1.gif]

hektorina -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 11:32:03)

Če bi jaz zdržala do treh, bi brez popite kapljice alkohola škilila od utrujenosti. Mi je zadnje leto in pol vrhunec predrznega obnašanja, če si upam ogledat kak film po deseti uri zvečer[sm=smiley36.gif].

Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 11:33:02)

Če bi jaz zdržala do treh, bi brez popite kapljice alkohola škilila od utrujenosti.

Ja saj tako nekako je pri meni. [sm=smiley36.gif]

mojamura -> RE: *mRRhe2010* (7.4.2010 11:34:08)

dan mrrrrrrhe

Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>