Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (1.4.2010 6:56:41)
|
Dobro jutro. [sm=kava.gif] Spet en tak dan, ko imamo kup praznikov: - Dan norcev (le glejte, da ne pozabite napisati, če in kako boste koga zafrknile [sm=smiley36.gif]) - Fun day (jaz upam, da bo res, glede na prejšnjo alineo [sm=smiley36.gif]) - "Fun at work" day (zaposlenim mRRham in mRRhovinarjem želim, da bi bil res [sm=smiley36.gif]) - "Poetry and the creative mind" day (jaz in poezija pa ne greva skupaj, razen, če šteje pop glasba [sm=smiley36.gif]) - U.S. Air Force Academy day (to je pa praznik zate, Colt [sm=smiley36.gif]) - One cent day (dajte si en cent v žep ali torbico, da Vam bo prinašal srečo [sm=smiley1.gif]) - Velikonočni četrtek (a boste že danes barvale pirhe oz. kupovale že pobarvane, kakor jaz? [sm=smiley36.gif]) Dopoldan bom doma. E-maili, nekaj telefonskih klicev, en zoprn izračun obresti, malce TV-ja in seveda kava [sm=smiley1.gif], popoldan pa moram po recept za Pubertetnika (Ritalin so mu zamenjali s Concerto) in na sestanek v Nogometni klub, ampak tja bom najbrž poslala kar g. Moža, saj jaz nimam pojma o nogometu [sm=smiley36.gif]. Preizkusiti moram kozmetiko od Fleur de Sante (včeraj sem dobila paket), pa pospravljanje pisarniškega kotička tudi ne bi škodovalo. Poleg tega pa veliiiko počitka, kajti jutri je peeeteeek in "Franci na balanci" vabi. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|