resnično srečna -> RE: *mRRhe2010* (31.3.2010 11:42:01)
|
Spet bo kmalu prisel tisti pomladni dan, ko treba dat bo zimske gate stran, si treba bo nadeti tangice in lepe pisane rozaste spangice. A kaj se cudo cudno tu godi, tangice premajhne so za stevilke tri! Le kako se je to zgodilo, da telesce se je tako poredilo? Je bilo predolgo zimsko spanje, zdaj pa je porazno tole stanje. Nic ne pomaga jok in stok, treba bo v nov naskok! Zdaj sta na vrsti regrat in solata, da bo spet manjsa zadnja plata, pa treba stopit bo na planine, da lepse bodo te obline. Saj zdaj je konec dolge zime, fantje ze cedijo sline, zato le pazi draga punca, da se speh okrog ne gunca... IN TAKO SEM ODGOVORILA .... Pri meni se vseskozi gunca, tud' kmet ma rajs debel'ga junca, airbag je tud' priporocljiv, ce hoces biti manj ranljiv. In pa: vemó, da suhe babe so prepogosto volje slabe, nataknjene in neprijazne in mlahave kot vrece prazne. Poskusi sam in videl bos, kako lahko gre vse na noz, ce moras dan za dnevom biti sestradan in z vrvico v riti. tole za štos...ste verjetno že vse brale ampak je za 1x na leto fletna barvamo s barvami...letos bomo gor lepili riž pa polento, da bodo malo kosmati...lepi pridejo tudi kuhani v vinu...drugače imam pa en mail, kjer so napisane naravne metode barvanja...lahko prilepim če želite...oz. bom dala na Shrani.si...pa link sem... kuhanje danes: nimam ideje...res ne...že dolgo nismo kake rižotke udarili...al bodo pa polpeti in pečen krompir pa solata...ma vedno naredim kosilo ampak nikoli ne kompliciram preveč s tem... bom pa v soboto pripravila lov na jajčka...jih bom skrila po vrtu pa da vidim naš naraščaj kdo bo boljši...ker zabava pa mora bit... parket...ufff tudi pri nas je bogi...ga naš peso lepo uničuje s svojimi krempeljci...ampak bomo še kako leto počakali...da še mala miss zraste...pa potem uredimo...ker tako kritično pa spet ni... glede peke pa...eh jaz pa potica...ne vem no...mogoče se pa celo spravim kaj spackat skupaj...je pa drugače taščina v zmrzovalniku...
|
|
|
|