resnično srečna -> RE: *mRRhe2010* (8.3.2010 12:43:55)
|
ok... kako tašča ne ve?... sva imela noro poroko...najprej sva hotela biti sama in samo priči ( meni moja sestra, njemu sestrin fant)...a glej ga zlomka...sestra pove mojim starim staršem in me dedek kliče: ljubica jaz še nisem bil na Gradu z vzpenjačo...(ima skoraj 88 let)...ok pa pridita z babi pogledat...potem pokliče mama: ej jaz sem te rodila ti pa takole...dedi ja, jaz pa ne...ok uletita...pa potem še moj brat...in evo tudi on je prišel na moje kimanje... moj svojim staršem ni hotel pocvedati...ker si kao ne zaslužita...in tako sem tisto soboto vstala šele okrog poldne...je bil tak turoben dan...postelja pa topla in sva se crkljala...potem pa počasi on k sebi domov uredi, jaz pod tuš pa frizuro malo spedenat...potem je mene odložil v cvetličarni...pa sem svoj šopek prevzela, naročila enega za taščo in rožice za vse moje punce (mami, babi, sestra, bratova žena, ex tašča...)...pa sva dvignila pri ex tašči našega 16-letnika in v mesto parkirat... ob 15ih je bila poroka...matičarki sva povedala, da ni prstanov, ker nisva golobčka, da bi se rinkala...naju veže "neka tanka nit od srca do srca"... in ko smo prišli ven je sijalo sonce...padal riž...šli smo na eno pijačko in sedeli ter se smejali...vse zelo spontano...brez nervoze, pompa... mi smo potem s pričama in sinom odšli na večerjico...potem pa sine z njima malo žurat...mi2 pa domov...je tako pasalo...ležanje v postelji, sladkanje z nebeško dobrom babičinim "bankirskim pecivom", poslušanje muzike in brcike najine hčerkice v trebuščku... just the way that we both want... no ja preden sva šla domov je moj že mož mami odnesel šopek...še danes misli, da ga je dobila za 8. marec od njega...pa je bil v bistvu globji pomen... tast je med tem umrl...in preden je smo pred enim kosilom imeli debato o naši pupiki da je pankrt...pa je moj rekel, da to pa nikakor ni he he...pa jima ni potegnilo... moja ex tašča je sicer prišla na idejo, da bi sedanji tašči rekli, da kako ji pa njen mož ni povedal, da sva poročena...ampak potem bi se uboga reva spraševala kaj vse ji še ni povedal... tako da...njen sin ji ne pove...jaz se pišem z obema priimkoma pa ji ne potegne...eh mogoče pa sluti pa noče glasno si priznati...saj veste, kar boli je bolje da ne veš kao... v glavnem 8. marec je za mojega moža dan žene he he... kakorkoli že...pa sva imela noro lepo poroko...še matičar je jokal...in ko sva zadnjič nekaj urejala na UE je rekla matičarka: Ooooo vaju sem pa jaz poročala...he he...res je... redko doživiš po mojem to, da so vsi v kavbojkah, vsi nasmejani, vsi neobremenjeni...in večina objokanih...od sreče... akcije v postelji ne bo...tako, da se ne ogrevam...je prišla na obisk tista rdečka tečka... v sredo imam pa razgovor za službo...v eni res odštekani firmi in upam, da mi uspe...ker je to tisto kar iščem...dinamično delo, dober kolektiv, odštekana scena...denar pa...eh toliko da sem motivirana, pa da plačam položnice in kupim kako cotko sebi in otrokom...več niti ne potrebujem...za sproti...nisem tip, ki bi moral imeti prestiž...ne uživam v tem...definitivno pa me mikajo potovanja nekoč, ko bo mala miš toliko velika, da me ne bo strah, da faše kako čudno zadevo... Karensa...no pa imaš svojo identiteto...čestitke... noranate...pozdravi se...je pa res ledenica danes...sva z malo skoraj pimrznili na poti do cvetličarne in vrtca... madela...he he tole s tabletko je pa hudo...no moj je pa ravno danes rekel: "Hvala bogu sem vzel zjutraj tableto za pritisk!"...mu je njegova ex spet prala možgane in skrbela za dviganje pritiska...jaz ne vem ženske al sem samo jaz tko neobremenjena z ex možem...da se še vedno razumem z ex tastom in taščo in z bivšim nimam problemov...ampak mi imamo konstantno vsako pomlad težave, ko moževo ex ženo goni feder...ma sej ne vem...male ne da v vrtec, ker je imela v soboto drisko...ker je že prejšnji vikend, ko je bila pri nas potem v ponedeljek zbolela in smo poslušali vse mogoče verzije zakaj sem mojemu predlagala, da ji ta vikend pošlje sms...da ima mala drisko, da je že v petek bila bolj boga (just in case, da ne bo spet kao niste nič povedali)...in je bila potem po Linexu čisto ok včeraj...ni imela nekega blaznega apetita...ampak razpoloženje pa na višku...a glej ga zlomka...danes ni šla v vrtec ker je kao načeta (z zdravjem???)...in ju3 bo še videla ali pride mala k nam ali ne... mojemu se počasi trga potrpljenje...je že zadnjič ostal brez 2 popoldnevov, ker kao ni še dobra (po telefonu pa je povedala mala, da je bila zunaj)...tako da...kaj lahko človek sploh stori???... evo napisala cel roman...grem delat naprej, da ne bo kasneje panike he he... uživajte...
|
|
|
|