Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (8.3.2010 11:53:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura če smem vprašati zakaj si si spremenila ime Smeš. [sm=smiley36.gif] Ime, katerega imam sedaj, bi morala jaz dobiti že ob rojstvu, saj je moja mama želela, da bi mi bilo tako ime, ampak so jo oboji starši (njeni in od mojega očeta) prepričali, da se spodobi, da je prvemu otroku ime po očetu. Priimek sem seveda tudi dobila po biološkem očetu, vendar človek, ki v 31-ih letih zame ni skrbel niti en dan (z mojo mamo sta se ločila, ko sem bila stara 2 leti, ker jo je varal), prav tako pa zame tudi nikoli ne plačeval preživnine (pravzaprav sploh nisva imela kontaktov, takorekoč), zame sploh ni oče, temveč samo semenodajalec, zato na njegov priimek nimam nobene čustvene navezanosti. Priimek, ki ga imam sedaj, je pa dekliški priimek moje mame (oz. priimek, ki ga je dobila ob rojstvu - ob posvojitvi so ji ga namreč spremenili). In tako sem zdaj tisto, kar bi morala biti že pred 31-imi leti. [sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko To pomeni, da imaš danes nekako drugi rojstni dan... Ja, neke vrste pa res. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|