|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: supergice
3.3.2010 21:20:59   
suzi26
hvala punce za odgovore.
nekak se nagibam bolj k supergam nike,sam me zanima kje v lj imajo trgovino s temi supergami.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.3.2010 21:31:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: suzi26

v Outletu so 30 EUR. kar je cist OK cena.

Kje pa je ta Outlet,je to v BTC-ju?

Na Rudniku zraven BC.

Sama izbiram čevlje predvsem v massu od superfit in če kje naletim na kakšne dobre in poceni. Po eni strani imajo prav tiste, ki pravijo, da je škoda enega hudo dragega čevlja sam za pošvedrat, ampak za otrokove nogice je le pomembno, da imajo kvalitetne čevlje. Tako da kvaliteta je na prvem mestu. Čim bolj mehke.

(odgovor članu suzi26)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.3.2010 7:36:37   
barni
Jst jih kupim kar preko superge.si

Tam lahko po telefonu tut prasa, kje jih lahko vidis v zivo, da bi jih sla probat. Drugac so to trgovine Tomas sport. Tut prek neta sem ze narocila iz tujine, vcasih se bolj spaca, sploh ce tukaj nimajo vseh barv.

Tukaj imas Nike za stevilko 21. Po mojem je bols da vzames mal vecje, tele tuje cifre so precej manjse od nasih.

http://www.superge.si/iskanje1.cgi?iskanjeoddelek=0&iskanjeznamka=347&iskanjenamen=0&iskanjestevilka=664&iskanjeposebnost=0&x=36&y=18

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.3.2010 10:41:16   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: suzi26

hvala punce za odgovore.
nekak se nagibam bolj k supergam nike,sam me zanima kje v lj imajo trgovino s temi supergami.

Nike sensory motion, te ta mehke, sem videla v Deichmanu.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu suzi26)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.3.2010 23:23:12   
suzi26
IZVIRNO SPOROČILO: barni

Jst jih kupim kar preko superge.si

Tam lahko po telefonu tut prasa, kje jih lahko vidis v zivo, da bi jih sla probat. Drugac so to trgovine Tomas sport. Tut prek neta sem ze narocila iz tujine, vcasih se bolj spaca, sploh ce tukaj nimajo vseh barv.

Tukaj imas Nike za stevilko 21. Po mojem je bols da vzames mal vecje, tele tuje cifre so precej manjse od nasih.

http://www.superge.si/iskanje1.cgi?iskanjeoddelek=0&iskanjeznamka=347&iskanjenamen=0&iskanjestevilka=664&iskanjeposebnost=0&x=36&y=18

hvala,Barni

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.3.2010 22:39:41   
suzi26
Zdravo punce!!

Sam da vam sporočim,da sem se odločila in mojmu sinčku kupila geox supergice v outletu na rudniku za 30% cenej,polna cena je 65 evrov,zdej so ble pa znižane na 45 evrovuser posted image
Res je da sem rekla da so drage,ampak so pa res kvalitetne.Kako se bodo pa obnesle vam pa sporočimuser posted image
Pa hvala za priporočilauser posted image

(odgovor članu suzi26)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?