cmokec -> RE: supergice (1.3.2010 18:51:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja Miselnost, da je itak vseeno, kaj obuje, ker bo čevlje nosil in jih uničil v kratkem obdobju, ni najbol primerna za razvoj nogice in za pravilno hojo in držo telesa. Jah potem je najbolje, da je otrok celo leto bos... Meni pa ni všeč miselnost, da moram kupiti drage čevlje, da kupim kvaliteto. Supergice pač kupim po občutku, ko jih vidim, kako so narejeni. Nazadnje sem kupila Nike, pa ne po pretirani ceni (okoli 25€), super stvar, prej so imele neke leve (ene so bile smotane, ker so drsele!). Superge pri 18m otrok delno uniči, potem od dveh, treh let naprej pa to zna bit zelo potrošna roba in če jih otrok uniči pri divjanju, bo uničil drage in poceni v dveh mesecih. Tako, da takrat velio staršev pogleda na ceno. Če pa otrok ne uniči čevljev, potem ti ni škoda dat 30€ ali več, ker jih bo nosil, dokler mu ne bodo premajhni. To, da noga manj švica v dragih čevljih ni nujno res (moj mož kupi dobre čevlje, pa nič ne pomaga), pa tudi narejeni niso vsi poceni čevlji slabo. Če je to letelo name, naj povem, da nikjer nisem omenila drage čevlje, ampak podčrtala kvalitetne čevlje.
|
|
|
|