supergice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

suzi26 -> supergice (26.2.2010 22:29:55)

kje bi jst za mojga 18 mesečnega sinčka kupila kakšne dobre supergice za spomlad,bi pa rabila 20 do 21 številko?
hvala punce za vsak odgovor,pa mogoče če mi kakšen link prpopate[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Naja31 -> RE: supergice (26.2.2010 22:38:35)

Poglej na www.superge.si

Imajo kar velik izbor supergic.

anitka7 -> RE: supergice (26.2.2010 23:50:08)

jaz našmu vedno kupim Nike superge...so mehke,niso drage ( v primerjavi s cicibanom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ) cena je tm okol 20-30 eurov pa tud luštni modeli so.

TRIŠ -> RE: supergice (27.2.2010 7:27:09)

Priporočan Geox[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ledenaa -> RE: supergice (27.2.2010 8:00:07)

Na superge.si imajo tuid akcije in dobiš nikice tudi za 15 e

josephine27 -> RE: supergice (27.2.2010 12:31:14)

živjo punce. vidim da velik kupujete prek spleta. kakšne so št. najkic v primerjavi s cicibanom. če naprimer nosi ciciban 24 ali naj mu tud nike naročim 24 al je kaj razlike.

endrina -> RE: supergice (27.2.2010 12:50:47)

meni so zdaleč najboljši športni copati geox. se da podplat ven vzet pa takoj vidiš če so mu prav al ne. so res cenovno mal višje, ampak se splača, naš mali nima v njih nikoli zašvicanih mokrih nogic.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.2.2010 14:03:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

hubi -> RE: supergice (27.2.2010 17:41:35)

Mi prisegamo na Adidas.

rija -> RE: supergice (27.2.2010 17:46:45)

geox. od št 22 naprej imamo vedno doma vsaj ene po številki.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mayci -> RE: supergice (27.2.2010 18:42:40)

Mi vsako sezono kupimo Nike superge.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

suzi26 -> RE: supergice (27.2.2010 22:51:16)

pa kaj vam ni za geox supege dat škoda denarja,če pa jih ima za zuni in jih uniči??
Mal so drage te geox.
Jst bi ene take kupila čist obične,da bi imel jih za zunej noret.

polma -> RE: supergice (27.2.2010 23:19:00)

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=90

Perfektna supergica!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.2.2010 8:38:10)

jakaracman -> RE: supergice (28.2.2010 8:50:52)

IZVIRNO SPOROČILO: suzi26

pa kaj vam ni za geox supege dat škoda denarja,če pa jih ima za zuni in jih uniči??
Mal so drage te geox.

Ne naša vse čevlje nosi zunaj in jih preraste in znosi.In ni mi škoda denarja.

rija -> RE: supergice (28.2.2010 9:04:17)

IZVIRNO SPOROČILO: suzi26

Mal so drage te geox.

ne.

otroški čevlji so pač potrošna roba.

in jaz jih čisto vedno kupim na znižanju za ca. 30 -35 eur....ker pri njih ne morem faliti številke....potem pa je to čisto ok cena.

cmokec -> RE: supergice (28.2.2010 9:56:09)

Meni je ljubše razmišljanje, da ima otrok kvalitetno obutev za tistih par mesecev.

Miselnost, da je itak vseeno, kaj obuje, ker bo čevlje nosil in jih uničil v kratkem obdobju, ni najbol primerna za razvoj nogice in za pravilno hojo in držo telesa.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.2.2010 10:04:02)

cmokec -> RE: supergice (28.2.2010 21:47:56)

V outlet store imajo različne znamke, tudi Geox

nananaja -> RE: supergice (1.3.2010 9:31:44)

Miselnost, da je itak vseeno, kaj obuje, ker bo čevlje nosil in jih uničil v kratkem obdobju, ni najbol primerna za razvoj nogice in za pravilno hojo in držo telesa.

Jah potem je najbolje, da je otrok celo leto bos...

Meni pa ni všeč miselnost, da moram kupiti drage čevlje, da kupim kvaliteto. Supergice pač kupim po občutku, ko jih vidim, kako so narejeni. Nazadnje sem kupila Nike, pa ne po pretirani ceni (okoli 25€), super stvar, prej so imele neke leve  (ene so bile smotane, ker so drsele!).
Superge pri 18m otrok delno uniči, potem od dveh, treh let naprej pa to zna bit zelo potrošna roba in če jih otrok uniči pri divjanju, bo uničil drage in poceni v dveh mesecih. Tako, da takrat velio staršev pogleda na ceno. Če pa otrok ne uniči čevljev, potem ti ni škoda dat 30€ ali več, ker jih bo nosil, dokler mu ne bodo premajhni.
To, da noga manj švica v dragih čevljih ni nujno res (moj mož kupi dobre čevlje, pa nič ne pomaga), pa tudi narejeni niso vsi poceni čevlji slabo.

ZmajTolovaj -> RE: supergice (1.3.2010 11:47:11)

Mi imamo nike. 

ČebelicaMaja -> RE: supergice (1.3.2010 16:03:15)

geox so res dobre- ampak tudi ne vse- tiste z lučkami so se meni zdele zelo trde, je pač treba pogledat, super so tudi od Super fit  in od Elephanten - jaz jima itak drugega sploh ne kupim- ima pa ta večja tudi dvoje Nike superge, pa me niso tako zelo prepričale.
Aja občasno dobre čeveljčke/supergice dobim tudi v Chicco-tu (seveda na razprodaji-ker so drugače čist predrage).
Predvsem pa so mi všeč tiste GEox supergice, ki so cele usnjene- v njih se nogica precej manj poti. Pri nas so se res obnesle.

cmokec -> RE: supergice (1.3.2010 18:51:23)

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

Jah potem je najbolje, da je otrok celo leto bos...

Meni pa ni všeč miselnost, da moram kupiti drage čevlje, da kupim kvaliteto. Supergice pač kupim po občutku, ko jih vidim, kako so narejeni. Nazadnje sem kupila Nike, pa ne po pretirani ceni (okoli 25€), super stvar, prej so imele neke leve  (ene so bile smotane, ker so drsele!).
Superge pri 18m otrok delno uniči, potem od dveh, treh let naprej pa to zna bit zelo potrošna roba in če jih otrok uniči pri divjanju, bo uničil drage in poceni v dveh mesecih. Tako, da takrat velio staršev pogleda na ceno. Če pa otrok ne uniči čevljev, potem ti ni škoda dat 30€ ali več, ker jih bo nosil, dokler mu ne bodo premajhni.
To, da noga manj švica v dragih čevljih ni nujno res (moj mož kupi dobre čevlje, pa nič ne pomaga), pa tudi narejeni niso vsi poceni čevlji slabo.

Če je to letelo name, naj povem, da nikjer nisem omenila drage čevlje, ampak podčrtala kvalitetne čevlje.

barni -> RE: supergice (2.3.2010 8:52:56)

Jaz sem in bom kupila NIKE in to sesory motion, ker je podplat izredno mehek in cel cevelj je zracen in mehek. Nasa bo imela zdaj ze tretje (samo stevilka bo vecja) in sploh ne razmisljam da bi kupila kaj drugega.

Meni Geox, superfit in ecco ne potegnejo, ker so tako cudni modeli. Za puncke vse neki roza in miljon enih blescic in dodatkov...verjamem pa da so kvalitetne, ker imamo od superfit za zimo.

Drgac sem gledala tudi Adidaske. Vprasanje je tudi ali isces tako malo bolj kompaktne superge ali take bolj platnene.

Jst sm ji ze veckrat kupila na superrge.si, pa stevilke moras imeti v mislih, da ima NIKE manjse kot obicajno. Tudi tiste tabele so malo varljive. Tko da je fajn probat.

Meni je predvsem pomembno, da je bolj mehek cevelj. Aja ene smo pa kupili v MAssu ful poceni, k jih je imela za na poganjalcka. Na tej masini se pa cevlji nenormalno hitro unicijo!

suzi26 -> RE: supergice (3.3.2010 21:10:27)

v Outletu so 30 EUR. kar je cist OK cena.
[/quote]

Kje pa je ta Outlet,je to v BTC-ju?

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>