willma -> gorenje - razočarana (6.7.2005 11:13:57)
|
Pred 2,5 leti sva z možem kupovala pralni stroj. In ker sva ga hotela kupit za 10 let sva se odločila za Gorenje, saj imajo kvalitetne. Odštela sva nekaj čez 100.000:ups: In potem, čez leto in pol se je začelo, najprej pobarvana ena majca, druga srajca, potem razbarvana tretja mikica,.... Pa menjam en prašek in drugi prašek, pa mehčalec,... Nič, se moram sprijaznit, da je kriv stroj:zmeden::(:grrr::hudicek: Da sem to ugotovila, je trajalo eno leto, saj mi je uničil perilo samo na vsake toliko časa. Zdaj je stroj star 2,5 let, pol leta prepozno, da bi koristila garancijo:(( in to zato, ker ko sem prvič videla kaj se dogaja niti pomislila nisem, da bo kriv stroj, za kateraga sem pred 1,5 let odštela 100.000. :((:grrr::((:grrr::((:((:(( In jim pred enim tednom napišem mail, v katerem jim razložim kako in kaj (poslala sem na reklamacije), odgovora nikjer:grrr::hudicek::((:((:(( Saj ne morem verjet, da me ignorirajo:(( Punce svetujte, kaj naj naredim? ps:mogoče na kratko in bolj jasno: pred 2,5 let kupila stroj, po 1,5leta (torej 1leto nazaj) opazim prve težave, eno leto menajvam praške in mehčalce, težava še vedno tu->kriv je stroj
|
|
|
|