Gina -> gorenje - razočarana (6.7.2005 13:22:52)
|
Jaz imam tudi Gorenjev pralni in sušilni, pa hladilnik tudi. Zaenkrat trkam, pralni in sušilni delata. Hladilnik mi je pa čisto na začetku lepega dne crknil. Sem klicala servis in glej ga zlomka, so mi hoteli naprtiti krivdo zato, ker je crknil. Menda nisem imela dovolj! zračnikov na omari. Pa so bili zgoraj in spodaj, ampak oni najdejo vse sorte, samo da bi ti zaračunali. Serviser pa siten ko da bi limono pojedel, pa še par dni sem ga morala čakat, ker pač nisem iz Lj., če je pa kaj v garanciji, pa ne pridejo iz dsomačega kraja, ker mora to njihov strokovnjak precenit, če je res napaka Gorenja. Potem sva se prepričevala vse sorte, na koncu vendarle nisem nič plačala, ampak zamerili so se mi pa ful. Zračnike imam še vedno iste, vendar hladilnik po menjavi tistega dela prav lepo dela. Jaz pa od Gorenja ne mislim več kaj dosti kupovat, ne glede na to, da sem do tistega dogodka zagovarjala nakup domače proizvodnje. No, če bosta druga dva stroja še dolgo delala, se morda vmes premislim, ne vem.
|
|
|
|