|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bivši in njegove ........
26.2.2010 10:22:10   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

Vec kot ocitno je, da uzivas v tem

res je da uživam v tem da ga delam ljubosumnega ker preveč mee je psihi uničil tak da vse za nazaj mu vrnem

Ah sej se sama ne ves kaj bi in kaj hoces... po eni strani pravis da mu zelis pomagat in da mu zelis vse dobro, pol pa da mu privoscis trpljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.2.2010 10:28:02   
diana 28

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

kok krat sem pomagala sovrazniku in niti hvala lepa nisem imela od tega

nauci se ze enkrat koncno zivet zase!!! kot sem rekla, vcasih veckrat pomagas s tem, da sploh ne pomagas!! in zelo lepo je, da zelis drugim dobro, ampak ce bos razmisljala tako kot razmisljas, potem bos vecno nastradala... in s tem tud drugim ne bos nic dobrega nardila. nauci se kdaj ja pametno nekomu pomagat in kdaj ne!!

a te lahko vprasam kok si sploh stara ti!? nism nikjer zasledila se.. ne vem ce si kdaj ze omenila in ce sploh zelis povedat.. me pac firbec, ker mislim da si se mlada.. user posted image

25.pri meni je problem ker nevem kdaj in komu pomagat in zato nastradam priznam ker jaz nisem zaprta oseba in nisem faušna in vsem pomagam čeprav so mi še kaj hudega naredili sem še vedno cez kak mesec pozabla in pomagala pa še to da ne pozabim (sem ful verna)in molim vedno zase in za vse

A nisi enkrat napisala, da jih imaš 31 let... user posted image   Takrat sem se namreč malo začudila zato mi je ostalo v spominu.......  Sicer pa ni moj problem-samo malo čudno se mi zdi.

Neposredna povezava do sporočila: 27
26.2.2010 10:28:20   
pridna_janja
Janja - prej kot bos pretrgala vez z njim, prej bo konec te 'nocne more'. Na zacetku boli in ti bo nenavadno, ker bos to mogoce storila prvic, ampak bo kmalu boljse!!! Samo ne smes se vdat!! Probaj - stestiraj samo sebe in bos vidla da zmores!!! Na tak nacin da se javljas, pa mislis da je lazje, v resnici pa samo podaljsujes vse tole.... presekaj in naredi koncno konec temu!

bom probala če sem nehala kadit bom še to premagala da prekinem vse stike z njem in danes ko bo tole bral bo imel spet veliko (1uro)na telefonu kaj povedat in sinfat

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.2.2010 10:31:19   
baguSka
25

no ja.. sej sem tud sama bla v tvojih letih priblizno tok naivna kot ti... da sem vsem verjela vse... pa da sem vsakmu hotla pomagat na vsak nacin... in da se nobenmu nism hotela zamerit... ampak leta prinesejo svoje - po svoji zivjlenjski poti pa itak stopamo skozi lastne izkusnje... zelim ti, da si jih cimprej naberes, da te zivljenje ne bo vec tok teplo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 29
26.2.2010 10:31:28   
pridna_janja

A nisi enkrat napisala, da jih imaš 31 let...
lahko da sem se zmotla 25 sem 

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.2.2010 10:33:33   
baguSka

Janja - prej kot bos pretrgala vez z njim, prej bo konec te 'nocne more'. Na zacetku boli in ti bo nenavadno, ker bos to mogoce storila prvic, ampak bo kmalu boljse!!! Samo ne smes se vdat!! Probaj - stestiraj samo sebe in bos vidla da zmores!!! Na tak nacin da se javljas, pa mislis da je lazje, v resnici pa samo podaljsujes vse tole.... presekaj in naredi koncno konec temu!

bom probala če sem nehala kadit bom še to premagala da prekinem vse stike z njem in danes ko bo tole bral bo imel spet veliko (1uro)na telefonu kaj povedat in sinfat

hahaha.. ja zakaj pa bi imel veliko za povedat, ce se mu itak ne bos oglasila, ker bos pretrgala vse stike z njim user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 31
26.2.2010 10:33:50   
pridna_janja
Ah sej se sama ne ves kaj bi in kaj hoces... po eni strani pravis da mu zelis pomagat in da mu zelis vse dobro, pol pa da mu privoscis trpljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

točno tako to je ta problem ker preveč me je psihično uničil z njegovim očitanjem in ljubosumnje in še druge stvari in zdej ko nisva skupaj gospod bi samo seksal pa samo seks mu gre po glavi in vsaka druga beseda je seks

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.2.2010 10:35:01   
baguSka
ja in!? naj sexa... kaj mas ti s tem!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 33
26.2.2010 10:35:06   
hektorina

user posted image , jaz pa sem se tud zmotla...nisem štirideset, mam tli leta pa pol

Neposredna povezava do sporočila: 34
26.2.2010 10:37:52   
pridna_janja

hahaha.. ja zakaj pa bi imel veliko za povedat, ce se mu itak ne bos oglasila, ker bos pretrgala vse stike z njim

bo pa sms napisal in toliko bo napisal da ga bom klicala da ga kregam ali se bom kar do njega peljala in mu navijam ušese

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.2.2010 10:38:30   
pridna_janja

ja in!? naj sexa... kaj mas ti s tem!?user posted image

hoče da mu ja dam

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.2.2010 10:39:31   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

jaz sem pa mislila da vse so starejše tukaj in sem napisala da sem jaz tudi 31 da bi me vzele resno ker problem je bil resen

user posted image , jaz pa sem se tud zmotla...nisem štirideset, mam tli leta pa pol

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.2.2010 10:40:01   
uškinamama
Janja, kateri je tvoj "materin" jezik? Te ne hecam, me zanima.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 38
26.2.2010 10:41:55   
diana 28

hahaha.. ja zakaj pa bi imel veliko za povedat, ce se mu itak ne bos oglasila, ker bos pretrgala vse stike z njim user posted image user posted image user posted image

Očitno boš dvignila telefon a.... user posted image user posted image user posted image    Malo smešno in dvomljivo je že vse skupaj... Vsaj meni no...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.2.2010 10:43:43   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Janja, kateri je tvoj "materin" jezik? Te ne hecam, me zanima.
Italiana di Linguauser posted image sej nima veze

< Sporočilo je popravil pridna_janja -- 26.2.2010 10:44:19 >

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.2.2010 10:44:00   
hektorina
Nočem bit žleht, ampak neka jaka razlika (vsaj v tvojem primeru) ni če si stara 25 al pa 31 let. Pusti bivšemu prostor v njegovem zabluženem svetu, bejž stran in meni se ne zdi fora, da ga želiš delat ljubosumnega, če ti dol visi. Pa tud iz maščevanja za vse kar ti je storil slabega. Maščuj se stem, da zaživiš neobremenjena naprej. Brez ene odvečne misli nanj!

Neposredna povezava do sporočila: 41
26.2.2010 10:45:17   
pridna_janja

Nočem bit žleht, ampak neka jaka razlika (vsaj v tvojem primeru) ni če si stara 25 al pa 31 let. Pusti bivšemu prostor v njegovem zabluženem svetu, bejž stran in meni se ne zdi fora, da ga želiš delat ljubosumnega, če ti dol visi. Pa tud iz maščevanja za vse kar ti je storil slabega. Maščuj se stem, da zaživiš neobremenjena naprej. Brez ene odvečne misli nanj!

hvala bom upoštevala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 42
26.2.2010 10:46:17   
pridna_janja

Očitno boš dvignila telefon a.... user posted image user posted image user posted image Malo smešno in dvomljivo je že vse skupaj... Vsaj meni no...

če bo kaj takega napisal veeš da ga bom klicala nazaj in ga nadrem ali pa grem do njega jaz hočem imet cisto veest in da stvari dokoncam tako ko se spodobi.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 43
26.2.2010 10:47:39   
hektorina
Ej tega ne jemlji kot nalogo. To je le nasvet, oz edini način da se ga rešiš. Super punca (včasih malo žleht, kar moraš bit)user posted image , pa ja ne bo imela več opravka s takim kret...om. Raje onega, ko si ga zaparkirala pokliči!

Neposredna povezava do sporočila: 44
26.2.2010 10:49:42   
benika
Oprosti janja, ampak meni deluješ kot eno zelo otročje bitje in tvoje obnašanje sigurno ni na ravni 25-letnice ampak ene zelo otročje mladoletnice.

Če se pa delaš norca je pa to za zjokat in ne za smejat se. Žalostno, resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 45
26.2.2010 10:54:02   
diana 28
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Oprosti janja, ampak meni deluješ kot eno zelo otročje bitje in tvoje obnašanje sigurno ni na ravni 25-letnice ampak ene zelo otročje mladoletnice.

Če se pa delaš norca je pa to za zjokat in ne za smejat se. Žalostno, resuser posted image

Se kar podpišem pod beniko..... user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.2.2010 10:54:25   
ronja
zelo rada pomagam in mi je po eni strani hudo za njega po drugi pa je tak čuden da bi ga najraje .........ob meni je marsikaj pozabil in marsikaj sem ga naučila čeprav še vedno nezna poskrbet zase sam,

Najbolj mu boš pomagala, če mu ne boš pustila stika s teboj, tako te bo 100% najhitreje prebolel. Verjemi, "takes one to know one"user posted image . Povej mu v naslednjem pogovoru, da se ti zdi najboljše, da prekineta stike in se potem ne javljaj več na telefon, ne pošiljaj nazaj smsov, reci živjo in potem takoj pojdi naprej mimo njega, če ga srečaš... Saj bo skapiral, še vsi souser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 47
26.2.2010 10:58:02   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Se strinjam.
Saj zato sem na eni drugi temi vprašala, koliko je stara. Moram reči, da sem zelo presenečena, ker jih ima "že" 25, saj piše in razmišlja na ravni 16 letnice. user posted image user posted image user posted image

Ko bo tvoj bivši eno bejbo zahaklal, te ne bo več kontaktiral. Takrat te bo pa verjetno začelo fejst jezit. Bog si ga vedi, kaj si pripravljena takrat narediti za pozornost.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.2.2010 11:10:23   
Klemy82

user posted image user posted image se mi je zdelo, hektorina!

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 49
26.2.2010 11:12:39   
pridna_janja
Ko bo tvoj bivši eno bejbo zahaklal, te ne bo več kontaktiral. Takrat te bo pa verjetno začelo fejst jezit. Bog si ga vedi, kaj si pripravljena takrat narediti za pozornost.

če je samo 2 imel in so samo 2 meseca drzale znjem in jo toliko star pa ne bi verjela da bo še s kako več kot 2 meseca ker takoj ga pogruntajo samo jaz pač nisem ga

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Najpogostejše podarjena darila
Porodne zgodbe

Kaj najpogosteje podarjate svojim bližnjim in najbližnjim?

Predmete za osebno nego in kozmetiko. (24%)

Reči za dom in gospodinjske zadeve. (13%)

Romantična darila. (1%)

Nenavadna in izvirna darila. (12%)

Bone za razne dogodke, doživetja. (41%)

Drugo. (KAJ?) (9%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!