|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bivši in njegove ........
26.2.2010 9:02:52   
pridna_janja
Da vidite tole zdej,moj bivši mamin sinko mi je reku včeraj po telefonuno večkrat mi je to govoril samo včeraj mi je dopizdilo  naj se vrnem k bivšim ,tist ko je bil pred njem ker pač pašemo skupaj in ne vem kaj še,pa ful ljubosumen je začel bit hujš ko takrat ko sma skupaj hodla user posted image .Je pa res da sma ostala prijatelja s tistim pred njemu zelo dobra prijatelja vedno mi je stal ob strani,vedno mi je pomagal,nikol ni bil ljubosumen in nikol mi ni ničesar očital,sma šla narazen zaradi tega ker je veliko pil in jaz to ne podpiram ker nikol nisem pila alkohol in nikol ne bom in tudi ne mislim nazaj it tam ko sem šla sigurno da ne 100%.Mamin sinko mi bo živce pil.Kaj mislite vi glede tega ?Naj mu začnem nagajat na velko da bo še bol ljubosumen ali naj ga pustim pri mir ?Sma končala vezo on pa mene še kar neki je.....be na suho haloooo 

< Sporočilo je popravil pridna_janja -- 26.2.2010 9:03:43 >

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bivši in njegove ........
26.2.2010 9:07:55   
špelin@
Pusti ga pri miru, ignoriraj njegove poskuse vmešavanja v tvoje življenje in - kar je najbolj pomembno: ne oglašaj se mu na telefon!

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2010 9:10:35   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pusti ga pri miru, ignoriraj njegove poskuse vmešavanja v tvoje življenje in - kar je najbolj pomembno: ne oglašaj se mu na telefon!

hvala ker to je noro nisem vsega pisala samo ima že sive lase zaradi njega.Zakaj dela to misliš da mu fali kak kolešček ?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2010 9:12:27   
roberta
zakaj pa kontaktiraš z njim, če ti gre tako na živce? 

pač ga izključi iz vseh vidikov svojega življenja pa je. razen, če ti njegova pozornost ne ustreza bolj kot si to priznaš. potem pa imaš problem tudi ti in ne samo on.

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2010 9:14:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

hvala ker to je noro nisem vsega pisala samo ima že sive lase zaradi njega.Zakaj dela to misliš da mu fali kak kolešček ?

To dela, ker mu ti dovoliš. Ko mu boš jasno dala vedet, da nima kaj brcat, bo sčasoma odnehal. Samo ne mu nenehno dajat povoda, da s svojim početjem nadaljuje.
Točno vem, o čem govorim, ker je ravno na tak način izgledalo slovo od mojega prvega fanta - tudi tipičnega maminega sinka. Na srečo mobitelov takrat še ni bilo, je pa cele noči sedel v avtu na našem parkingu in me čakal, me zasledoval. Na koncu je šlo celo tako daleč, da je obljubljal vse živo, nato pa grozil s samomorom. Brrrrr, še dobro, da sem mu rekla adijo in se tega držala.

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2010 9:21:39   
pridna_janja
je pa cele noči sedel v avtu na našem parkingu in me čakal, me zasledoval.

upam da tega ne bo delu ker ve kaj ga čaka gnile jajce ali pa lepilo za miš na prvo sipo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2010 9:21:42   
rija
janja, mislim, da ti njegova pozornost godi in dviguje ego.

sicer pa je moja mami lepo rekla: bolj kopaš po dreku, bolj smrdi.

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2010 9:23:26   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Bravo riji in njeni mami! (se vidi na koga je rijauser posted image )

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2010 9:25:03   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: roberta

pač ga izključi iz vseh vidikov svojega življenja pa je. razen, če ti njegova pozornost ne ustreza bolj kot si to priznaš. potem pa imaš problem tudi ti in ne samo on.

jaz sem vedno bla prijazna in z oni drugim pred njem še vedno sma prijatelja ko sma prekinila 5 letno vezo in sem mislila da s tem mamin sincko tudi bom pač prijateljca samo vidim da tega res ne bo dobro.Itak mi vedno reče cimprej si išči enga da te pozabim prav me sili v to da si enga najdem čeprav ne morem se navezat na nobenga za enkrat ker prav strah me je da dobim takega kot je bil on

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2010 9:27:12   
špelin@

Aha, so true... user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2010 9:27:47   
pridna_janja
preveč se ne sekiram preveč samo mi postaja jasno marsikaj in ne morem verjet kaj me je srbel da sem v taki vezi bla res nevem 

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2010 9:29:13   
Felicita
točno to, pustiš se mu, tut to da te spravi ob živce je za njega zmaga. jest mu tut telefona ne bi dvignla.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2010 9:34:11   
pridna_janja
jaz sem taka oseba da cist vsakem in vsaki zenski pomagam resno mislim hudo mi je za ljudje ko trpijo in ko rabijo pomoč se obrnejo name,če bi mene poznale ali pa zelite me spoznat lahko se dobimo pa boste vidle zelo rada pomagam in mi je po eni strani hudo za njega po drugi pa je tak čuden da bi ga najraje .........ob meni je marsikaj pozabil in marsikaj sem ga naučila čeprav še vedno nezna poskrbet zase sam,je pa res da neznam pisat dobro ker pač nisem dolgo tukaj samo nekatere me razumejo,govorim pa zelo dobro ker me noben ne pogrunta razen to ker hitro govorim (veste ko govorijo italijani)kok krat sem pomagala sovrazniku in niti hvala lepa nisem imela od tega samo kaj češ tak je zato ker si dober zajebeš vedno.Samo jaz grem na to foro če zelis dobro sebi naredi dobro drugim in zato večkrat nastradam 

Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2010 9:45:29   
urška

evo podpis. če se ti ne bi dalo ukvarjat z njim se ne bi oglašala na telefon in to je to.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.2.2010 9:51:56   
diana 28
Se strinjam z rijo.... Če bi ti ta mamin sinko šel res tako na živce ne bi več dvigovala telefona in ga nebi poslušala.... pa tudi, če si ne vem kaka mati tereza  user posted image ...

Ti že paše, da te še vedno ''lovi''....

Neposredna povezava do sporočila: 15
26.2.2010 10:08:43   
baguSka
Naj mu začnem nagajat na velko da bo še bol ljubosumen ali naj ga pustim pri mir ?Sma končala vezo on pa mene še kar neki je....

In zakaj bi karkol?? Vec kot ocitno je, da uzivas v tem!? Ce bos karkoli nardila, bo on nehu!!! Torej uzivaj se naprej.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
26.2.2010 10:10:11   
baguSka
mislim, da ti njegova pozornost godi in dviguje ego

tocno tako!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2010 10:11:40   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: roberta

jaz sem vedno bla prijazna in z oni drugim pred njem še vedno sma prijatelja ko sma prekinila 5 letno vezo in sem mislila da s tem mamin sincko tudi bom pač prijateljca samo vidim da tega res ne bo dobro.Itak mi vedno reče cimprej si išči enga da te pozabim prav me sili v to da si enga najdem čeprav ne morem se navezat na nobenga za enkrat ker prav strah me je da dobim takega kot je bil on

janja sori, ampak mislim da si ti tista ki zase potrebujes mal pomoci, da se spravis v red.. pa ne mislim slabo namerno, ampak cist dobro namerno!! zate bi blo boljse!pa za tvoje bivse tud!!! sebi pusti it naprej!! odtrgaj se od svoje preteklosti in pusti naprej zivet sebi in drugim!!!

< Sporočilo je popravil baguSka -- 26.2.2010 10:12:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 18
26.2.2010 10:15:16   
baguSka
jaz sem taka oseba da cist vsakem in vsaki zenski pomagam resno mislim hudo mi je za ljudje ko trpijo in ko rabijo pomoč se obrnejo name,če bi mene poznale ali pa zelite me spoznat lahko se dobimo pa boste vidle zelo rada pomagam in mi je po eni strani hudo za njega po drugi pa je tak čuden da bi ga najraje .......

mislim janja... ne mores vsakemu pomagat na tak nacin kot ti zelis... vcasih je VEELIKOOO boljse in veliko BOLJ pomagas, ce cloveku pustis, da zivi svoje zivljenje in se ne vtikas!!! verjemi da bo on ob tvoji rami samo se tezje prebolel da te nima - NIC ne nardis s tem ko mu stojis ob strani!!! STRAN pejt - CIMPREJ!! za oba bo boljse!!

Neposredna povezava do sporočila: 19
26.2.2010 10:17:03   
pridna_janja
anja sori, ampak mislim da si ti tista ki zase potrebujes mal pomoci, da se spravis v red..

to je pa res veliki problem ampak probam na vse načine da pozabim in da se ne javim pa ne morem bit taka preveč popustim zato rata to kar rata.Kako naj neham stem če pa nevem kako vse probavam

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.2.2010 10:17:23   
diana 28
Kaj mislite vi glede tega ?Naj mu začnem nagajat na velko da bo še bol ljubosumen ali naj ga pustim pri mir ?Sma končala vezo on pa mene še kar neki je.....be na suho haloooo

Prav neumno se mi zdi, da se sploh sprašuješ ali naj mu še nagajaš in ga delaš ljubosumnega..... S tem ga samo še podžigaš, prizadeneš (čeprav bye the way praviš, da ti je hudo za ljudi, ki trpijo) in nadaljuješ gonijo z njim...

Edino kar lahko narediš je to, da prekineš vse stike z njim, se ne oglašaš na telefon in ga pustiš pri miru.... Če si to seveda želiš....Kar je drugi problem....

Neposredna povezava do sporočila: 21
26.2.2010 10:18:09   
baguSka
kok krat sem pomagala sovrazniku in niti hvala lepa nisem imela od tega

nauci se ze enkrat koncno zivet zase!!! kot sem rekla, vcasih veckrat pomagas s tem, da sploh ne pomagas!! in zelo lepo je, da zelis drugim dobro, ampak ce bos razmisljala tako kot razmisljas, potem bos vecno nastradala... in s tem tud drugim ne bos nic dobrega nardila. nauci se kdaj ja pametno nekomu pomagat in kdaj ne!!

a te lahko vprasam kok si sploh stara ti!? nism nikjer zasledila se.. ne vem ce si kdaj ze omenila in ce sploh zelis povedat.. me pac firbec, ker mislim da si se mlada.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
26.2.2010 10:18:19   
pridna_janja
Vec kot ocitno je, da uzivas v tem

res je da uživam v tem da ga delam ljubosumnega ker preveč mee je psihi uničil tak da vse za nazaj mu vrnem

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.2.2010 10:21:22   
baguSka

anja sori, ampak mislim da si ti tista ki zase potrebujes mal pomoci, da se spravis v red..

to je pa res veliki problem ampak probam na vse načine da pozabim in da se ne javim pa ne morem bit taka preveč popustim zato rata to kar rata.Kako naj neham stem če pa nevem kako vse probavam

Janja - prej kot bos pretrgala vez z njim, prej bo konec te 'nocne more'. Na zacetku boli in ti bo nenavadno, ker bos to mogoce storila prvic, ampak bo kmalu boljse!!! Samo ne smes se vdat!! Probaj - stestiraj samo sebe in bos vidla da zmores!!! Na tak nacin da se javljas, pa mislis da je lazje, v resnici pa samo podaljsujes vse tole.... presekaj in naredi koncno konec temu!!! Kot sem rekla, na zacetku te zna bolet, ampak ne vdaj se!! To je edini nacin in tud dobra sola za naprej... ker bo se velikokrat v zivljenju tako, da bos mogla storit kej pdb, ce bos zelela kam prit.

Neposredna povezava do sporočila: 24
26.2.2010 10:22:02   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

kok krat sem pomagala sovrazniku in niti hvala lepa nisem imela od tega

nauci se ze enkrat koncno zivet zase!!! kot sem rekla, vcasih veckrat pomagas s tem, da sploh ne pomagas!! in zelo lepo je, da zelis drugim dobro, ampak ce bos razmisljala tako kot razmisljas, potem bos vecno nastradala... in s tem tud drugim ne bos nic dobrega nardila. nauci se kdaj ja pametno nekomu pomagat in kdaj ne!!

a te lahko vprasam kok si sploh stara ti!? nism nikjer zasledila se.. ne vem ce si kdaj ze omenila in ce sploh zelis povedat.. me pac firbec, ker mislim da si se mlada.. user posted image

25.pri meni je problem ker nevem kdaj in komu pomagat in zato nastradam priznam ker jaz nisem zaprta oseba in nisem faušna in vsem pomagam čeprav so mi še kaj hudega naredili sem še vedno cez kak mesec pozabla in pomagala pa še to da ne pozabim (sem ful verna)in molim vedno zase in za vse

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Sokovi
Pixicom

Kateri sadni sok najraje pije vaš otrok?

Otroški sokovi Dana (18%)

Pingo (55%)

Rauch (18%)

Capri-Sonne (0%)

Maraska (0%)

Lumpi (9%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!