|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zakaj?
27.2.2010 15:06:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Anja, ne sekiraj se toliko, kaj ti on reče, saj veš da ti reče samo zato, da njemu ne bi bilo treba nekaj narediti, pa da te malo čustveno izsiljuje, ampak čist dobre volje vztrajaj pri tistem, kar želiš doseči. NI važno kaj se vmes zgodi, važen je cilj. In če imaš ti za cilj, da on spravi otroka spat, ga postavi pred dejstvo. Uleži se, če si bolna ali pojdi za pc, če imaš kaj za naredit, še prej mu povej, kaj želiš da nareid, ker ti danes ne boš in zapri vrata za sabo, da ne boš poslušala jamranja. Saj je vseeno če jamra. To mu pač pomaga, da se boljše počuti ob dejstvu, da mora nekaj naredit, za kar mu ni. Bo že zrihtal. Dejanja poganjajo svet, ne besede. Ne pregovarjaj se z deci ali z otroki nikdar. Postavi jih pred dejstvo in se umakni. Po tem ko vse končajo, jih pa poljubi in se imej lepo z njimi - tudi če so vmes bentili. Tako ta svet deluje, kaj češ.


Danes zjutraj sem se ulegla nazaj v posteljo. Rezultat? Večjega otroka je peljal dol k tašči in odšel delat. Brez besed, brez pojasnil. To zame ni rešitev. Tašča namreč. Jasno sem ga šla iskat in ga odpeljala nazaj domov.

Ko se je vrnil je pojedel kosilo (ki sem ga koza nora spet pripravila) in odšel.

Blesavo se mi zdi prositi za pomoč (ki ni pomoč, le njegov del obveznosti) ali razumevanje, resnično. Pa še kar vztrajam. On pa hladen kot špricer. Kot da mu ni mar.
Ta moment bi lahko spokala otroke in šla. Pa ne morem, potem bo še bolj komplicirano.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Zakaj?
27.2.2010 16:14:33   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Zakaj?
27.2.2010 16:30:59   
viroza
Veš ti kar verjamem da ti je hudo in da bi najraje spokala.Vedi pa eno stvar.Imaš tako močne živčke in toliko potrplenja da tega neboš nardila.Verjemi. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Zakaj?
27.2.2010 17:17:06   
poli*
Kar pogumno. So vzponi in padci v vsakem razmerju, tako da le pogumno. Bodo pa potrebne neke spremembe v vajinem odnosu, ker tako na dolgi rok ne bo šlo. Skušaj mu "predstaviti", kako si ti predstavljaš vajino funkcioniranje in njegovo vlogo moža- očeta (z vsemi pravicami in dolžnostmi).
Če te ne bo poslušal stopita raje do kakega terapevta.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Zakaj?
27.2.2010 17:31:22   
Gina
POglej, anja, mogoče se ti bo zdel moj odgovor čuden, ampak meni se zdi, da enostavno ne razumeš, d asmo si ženske in moški v svojih bistvih res zelo različni. To kar je tvoj naredil, bi naredilo pol decev. IN po drugi strani boš težko našla žensko, ki te ne bi razumela. Ženske smo tako narejene, da imamo v sebi tisto odgovornost, poskrbet za čisto vse aspekte in hudo resno jemljemo naše odgovornosti. Nam ni dovolj, d a poskrbimo za otrokove osnovne potrebe, ampak hočemo biti v tem popolne, ker ni dovolj da če smo bolne, našega otroka čuva tašča, ampak mora biti zanj popolno poskrbljeno, če ima v hiši fotra. Katera ženska te ne bi razumela? Skoraj vse bi te. Take smo. Po drugi strani ima večina decev v sebi program, ki pravi, poskrbi za nujne reči (za svojo familijo), sicer pa najprej poskrbi zase  ker če ne boš poskrbel dobro zase, ga ni, ki bi to storil namesto sebe. Iz tega razloga jaz napišem včasih, da so deci mnogo bolj ego. Ampak taki so - po naravi, ne samo zato, ker bi bili tako vzgojeni. Tudi tvoj te enostavno ne bo razumel, kako ti ni dovolj, da je zrihtal varstvo. On je poskrbel za otroka. IN v resnici je. Ne tako, kot bi ti, ampak otroku ni bilo hudega, ti bi pa lahko ležala. Jasno je, da si se ti ob tem krivo počutila, ker si ženska, ker imaš to v sebi, da te odgovornost ne zapusti niti če si na smrt bolna ne. In čist jasno je, da če bi bil v postelji tvoj, da bi mirne vesti ležal naprej brez kančka slabe vesti. Zakaj? Ker ima v sebi vgrajeno spoznanje, d a mora poskrbet zase. In on se ne bi nič sekiral, ker je otrok v dobrih rokah, ne pa v najboljših, tudi če bi ti medtem šla delat. On bi počival. Hočem ti povedat, da je vse v glavi. Če se sekiraš, je to v glavi.

Problem rata, kako zdaj ta dva različna svetova skup spravit. Ti s svojim, čisto ženskim videnjem sveta in on s čisto moškim. Po moje moramo ženske postat malo manj občutljive in bolj ego in moramo posledično dece pred dejstvo postavit in se ne sekirat, če je rešitev malo manj idealna od pričakovane. To res ful deluje. POglej, ti si dosegla svoje, poskrbel je za otroka. Samo rešitev ni bila idealna - otrok je šel k tašči. Ampak bila je pa zadostna rešitev in v okviru tega, da mora on poskrbet za otroka. In na tvojem mestu jaz ne bi delala kosila. Pustila bi otroka jest pri tašči, jaz bi jedla nekaj iz vrečke ali bi naročila da mi pripeljejo pico na dom in bi veselo počivala. Omogočil ti je to, zakaj delaš cirkus iz tega, naredi iz njegovega kujanja nekaj zase. Nehaj mlet v sebi, kako je to grozno, v resnici razumsko gledano ni. Otroku v resnici ne bi bilo nič hudega, tvoj pa bi spoznal, da se ti ne sekiraš ob tem, pa da bo naslednjič moral ravno tako poskrbet za otroka, četudi bo šel delat - zdaj te pa čustveno izsiljuje in ti padaš na finto. Jaz ne bi bila tečna, prav prijazna bi bila z njim, rekla bi mu, d aje lepo,d a mi je dal cel dan časa, da k sebi pridem, vednar bi zahtevala par odgovorov. Vsekakor najmanj to, da mi pove, kje je. In verjemi mi, če ne bi naletel na odpor, ampak na dobro voljo, bi naslednjič sporočil, kod hodi.

Naredi si iz neprijetnih reči, ki so del čustvenega izsiljevanja ali pa ga vsaj ti tako občutiš, dan ki je tebi v prid. Vzemi si čas zase, uživaj, namesto da trpiš, ap še več odgovornosti si nakoplješ. Nikdar ne popusti, kadar izvaja take reči. Ne padaj na finte. Pusti še naprej njemu odgovornost. Zdaj si mu jo naložila, pa naslednji hip spet vzela proč. A boš otroku, ki ne bo takoj naredil vsega točno tako, kot si ti pričakovala, tudi odgovornost kar vzela, pa namesto njega naredila? Najbrž ne. Ampak z vsemi ljudmi v lajfu je skor isto. Če jim odgovonrnosti ne pustiš, ker sitnarijo, brcajo ali naredijo na pol, se nikdar ne naučijo odgovornost sploh prevzemat.  

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Zakaj?
27.2.2010 17:34:32   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Danes zjutraj sem se ulegla nazaj v posteljo. Rezultat? Večjega otroka je peljal dol k tašči in odšel delat. Brez besed, brez pojasnil.


In kaj bi ti rada, da bi naredil v tem primeru?

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Zakaj?
27.2.2010 18:34:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Rezultat? Večjega otroka je peljal dol k tašči in odšel delat. Brez besed, brez pojasnil. To zame ni rešitev. Tašča namreč. Jasno sem ga šla iskat in ga odpeljala nazaj domov.


On je samo še tvoja marioneta in temu primerno se tudi obnaša. Če bi otroka pazil na svoj način,bi spet našla nekaj,kar bi ne sodilov tvoj kalup pričakovanega obnašanja.
Posli so straight,zakon in družina in odnosi niso, mogoče na kratek rok,ko upravljaš z drugimi po svojih željah, na dolgi se ljudje izmuznejo.
Tvoje sposobnosti so super v poslu,kjer vodiš druge (nekje predpostavljam,lahko se tudi motim),drugi delajo po tvojih navodilih in zasledujejo cilj. V družini se je to obrnilo proti tebi in še  bolj se bo,če ne spremeniš. Sebe in to močno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Zakaj?
27.2.2010 19:46:58   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: picola1


Še en komentar liliani...Mogoče je to kdaj res, kar pišeš o branju knjig...samo poznam konkreto kar precej ljudi, ki jim je branje knjig pomagalo pri tem, da so včasih popolnoma spremenili svoje življenje, večinoma pa so ga vsaj toliko izboljšali, da se je iz neznosnega spremenilo v znosno...pa mogoče bo še boljše čez leta...
Pa tut sama (kot si najbrž že opazla) imam neverjetno pozitivne izkušnje z knjigami...meni res dajo ogromno v življenju in nekatere so bile res odgovorne za resnično velike spremembe...Je pa res to, da ti mora taprava knjiga pridet v roke ob tapravem času...
Se pa strinjam tut s tem, da je na trgu tut eno malo morje enih knjig, ki samo medejo ljudi...sploh knjig za samopomoč, ki ničesar konkretnega ne povejo.
Me pa ful zanima, zakaj imaš takšno mnenje o branju (že večkrat sem namreč zasledila, da pač nisi ravno fan).
Res me ful zanima, ker imam sama tolk drugačne izkušnje in me matra firbec, zakaj pa ti razmišljaš tako kot pač razmišljaš. Tnx.user posted image





picola1.....nisem fan branja teh knjih, ki samo medejo ljudi kot si napisala......user posted image

Ne strinjam se pač s tem, da bi bilo potrebno otroke vzgajati po nekih navodilih iz knjig, prav tako ne prebiram knjig o neki samopomoči, o knjigah, ki nas učijo na tak ali drugačen način ljubiti, ne prebiram nekih t.i. psihoanalitskih priročnikov......se mi pač zdi, da take knjige "ubijajo" človekovo samozavest, ker ti vedno postrežejo z nečim, da delaš vse ali pa vsaj nekaj narobe....in na koncu človek več ne zaupa sam v svoje občutke, ker v priročnikih piše, da bi moral delati in čutiti drugače.....samo to je.....

če pa nekomu branje takih in drugačnih priročnikov pomaga rešiti vezo, pomaga pri vzgoji otroka.....super....samo sama imam pač tako mnenje, da taki priročniki ljudi samo delajo zmedene in pomagajo ne kaj dosti......

Drugače pa prebiram in sem prebrala ogromno knjig.....pred rojstvom hčerke 2 do 3 na teden....sedaj mogoče 2 do 3 na mesec....res pa ne posegam po zgoraj omenjenih priročnikih in po znanstveni fantastiki.....drugo pa vse z veseljem prebiram.....user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Zakaj?
27.2.2010 19:49:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Zakaj mi lahko mož reče, da mi služba več pomeni kot otroci, ko bi bilo treba uspavati hči zvečer (ko delam na projektu) in bi moral to slučajno narediti on (sicer čez dan skrbim za otroke in vse ostalo sama)?

Ko pa zbolim (vročina, boleče grlo) in ga vprašam če bi ostal doma en dan, pa vehementno odgovori "Ne!", pa nisem tako podla, da bi mu rekla isto nazaj (da mu služba več pomeni kot družina).

Razmišljam, da bi tudi jaz začela govoriti "Ne!". Sploh kar se tiče mojih financ. Resnično mi gre na jetra da sem provider in še sluga. J*benti!


Nisem brala vsega. Ampak spomnim se ene Anje, ki je imela "rahle" težave pred poroko ali po poroki!? Si to ti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Zakaj?
27.2.2010 20:08:54   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

POglej, anja, mogoče se ti bo zdel moj odgovor čuden, ampak meni se zdi, da enostavno ne razumeš, d asmo si ženske in moški v svojih bistvih res zelo različni. To kar je tvoj naredil, bi naredilo pol decev. IN po drugi strani boš težko našla žensko, ki te ne bi razumela. Ženske smo tako narejene, da imamo v sebi tisto odgovornost, poskrbet za čisto vse aspekte in hudo resno jemljemo naše odgovornosti. Nam ni dovolj, d a poskrbimo za otrokove osnovne potrebe, ampak hočemo biti v tem popolne, ker ni dovolj da če smo bolne, našega otroka čuva tašča, ampak mora biti zanj popolno poskrbljeno, če ima v hiši fotra. Katera ženska te ne bi razumela? Skoraj vse bi te. Take smo. Po drugi strani ima večina decev v sebi program, ki pravi, poskrbi za nujne reči (za svojo familijo), sicer pa najprej poskrbi zase  ker če ne boš poskrbel dobro zase, ga ni, ki bi to storil namesto sebe. Iz tega razloga jaz napišem včasih, da so deci mnogo bolj ego. Ampak taki so - po naravi, ne samo zato, ker bi bili tako vzgojeni. Tudi tvoj te enostavno ne bo razumel, kako ti ni dovolj, da je zrihtal varstvo. On je poskrbel za otroka. IN v resnici je. Ne tako, kot bi ti, ampak otroku ni bilo hudega, ti bi pa lahko ležala. Jasno je, da si se ti ob tem krivo počutila, ker si ženska, ker imaš to v sebi, da te odgovornost ne zapusti niti če si na smrt bolna ne. In čist jasno je, da če bi bil v postelji tvoj, da bi mirne vesti ležal naprej brez kančka slabe vesti. Zakaj? Ker ima v sebi vgrajeno spoznanje, d a mora poskrbet zase. In on se ne bi nič sekiral, ker je otrok v dobrih rokah, ne pa v najboljših, tudi če bi ti medtem šla delat. On bi počival. Hočem ti povedat, da je vse v glavi. Če se sekiraš, je to v glavi.

Problem rata, kako zdaj ta dva različna svetova skup spravit. Ti s svojim, čisto ženskim videnjem sveta in on s čisto moškim. Po moje moramo ženske postat malo manj občutljive in bolj ego in moramo posledično dece pred dejstvo postavit in se ne sekirat, če je rešitev malo manj idealna od pričakovane. To res ful deluje. POglej, ti si dosegla svoje, poskrbel je za otroka. Samo rešitev ni bila idealna - otrok je šel k tašči. Ampak bila je pa zadostna rešitev in v okviru tega, da mora on poskrbet za otroka. In na tvojem mestu jaz ne bi delala kosila. Pustila bi otroka jest pri tašči, jaz bi jedla nekaj iz vrečke ali bi naročila da mi pripeljejo pico na dom in bi veselo počivala. Omogočil ti je to, zakaj delaš cirkus iz tega, naredi iz njegovega kujanja nekaj zase. Nehaj mlet v sebi, kako je to grozno, v resnici razumsko gledano ni. Otroku v resnici ne bi bilo nič hudega, tvoj pa bi spoznal, da se ti ne sekiraš ob tem, pa da bo naslednjič moral ravno tako poskrbet za otroka, četudi bo šel delat - zdaj te pa čustveno izsiljuje in ti padaš na finto. Jaz ne bi bila tečna, prav prijazna bi bila z njim, rekla bi mu, d aje lepo,d a mi je dal cel dan časa, da k sebi pridem, vednar bi zahtevala par odgovorov. Vsekakor najmanj to, da mi pove, kje je. In verjemi mi, če ne bi naletel na odpor, ampak na dobro voljo, bi naslednjič sporočil, kod hodi.

Naredi si iz neprijetnih reči, ki so del čustvenega izsiljevanja ali pa ga vsaj ti tako občutiš, dan ki je tebi v prid. Vzemi si čas zase, uživaj, namesto da trpiš, ap še več odgovornosti si nakoplješ. Nikdar ne popusti, kadar izvaja take reči. Ne padaj na finte. Pusti še naprej njemu odgovornost. Zdaj si mu jo naložila, pa naslednji hip spet vzela proč. A boš otroku, ki ne bo takoj naredil vsega točno tako, kot si ti pričakovala, tudi odgovornost kar vzela, pa namesto njega naredila? Najbrž ne. Ampak z vsemi ljudmi v lajfu je skor isto. Če jim odgovonrnosti ne pustiš, ker sitnarijo, brcajo ali naredijo na pol, se nikdar ne naučijo odgovornost sploh prevzemat.  


Gina, kako si to fajn in resnično napisala. Vsaka čast user posted image

Dokler nisem imela otrok, sem se vedno spraševala, kaj za vraga vse moje prijateljice, znanke težijo toliko svojim partnerjem za brezvezne stvari. Sedaj ko imam otroke, se velikokrat ujamem, da mojemu utrujam za malenkosti in mu očitam, da sem za vse sama, čeprav on naredi dosti oz. veliko iz moškega aspekta. Pač moja pričakovanja so se povečala, njemu pa občutek "dolžnosti" ne.
Problem nastane, ker mu jaz mojih pričakovanj ne povem, ampak si mislim, pa saj to mu mora bit logično, ker pač meni je logično.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Zakaj?
28.2.2010 8:21:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majra


Problem nastane, ker mu jaz mojih pričakovanj ne povem, ampak si mislim, pa saj to mu mora bit logično, ker pač meni je logično.



Še kako res je to user posted image  Nam se zdi logično, da vidijo stvari, ki jih je treba narediti, saj je vendar očitno. Napaka. Velika napaka.

Po drugi strani, pa se mi ob denimo stalnem opominjanju kaj naj še naredi začne dozdevati, da imam še tretjega otroka oz. da postajam baba zoprna.

Gina, izjemno dobro si zadela psihološki profil. Prav imaš. Da povem kako je danes - gospod leži v dnevni na kavču in smrči (ker je včeraj zvečer revež kašljal), sin je bil pokakan od nevemkdaj (bil je pri njem v dnevni), jasno ni bil mali deležen nobenega zajtrka (dobro, naredil mu je benko), pomivalni stroj je v kuhinji neutrudljivo piskal, da je program končan, pa se tudi zganil ni.

Torej, danes grem sama z otroci k mami na kosilo, vrnili se bomo zvečer, me prav zanima kako bo reagiral ko mu povem, da naj kar lepo počiva, da gremo sami.

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Zakaj?
28.2.2010 8:22:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva***

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Zakaj mi lahko mož reče, da mi služba več pomeni kot otroci, ko bi bilo treba uspavati hči zvečer (ko delam na projektu) in bi moral to slučajno narediti on (sicer čez dan skrbim za otroke in vse ostalo sama)?

Ko pa zbolim (vročina, boleče grlo) in ga vprašam če bi ostal doma en dan, pa vehementno odgovori "Ne!", pa nisem tako podla, da bi mu rekla isto nazaj (da mu služba več pomeni kot družina).

Razmišljam, da bi tudi jaz začela govoriti "Ne!". Sploh kar se tiče mojih financ. Resnično mi gre na jetra da sem provider in še sluga. J*benti!


Nisem brala vsega. Ampak spomnim se ene Anje, ki je imela "rahle" težave pred poroko ali po poroki!? Si to ti?


Ni neposredne korelacije med situacijama.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Zakaj?
28.2.2010 8:25:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Rezultat? Večjega otroka je peljal dol k tašči in odšel delat. Brez besed, brez pojasnil. To zame ni rešitev. Tašča namreč. Jasno sem ga šla iskat in ga odpeljala nazaj domov.


On je samo še tvoja marioneta in temu primerno se tudi obnaša. Če bi otroka pazil na svoj način,bi spet našla nekaj,kar bi ne sodilov tvoj kalup pričakovanega obnašanja.
Posli so straight,zakon in družina in odnosi niso, mogoče na kratek rok,ko upravljaš z drugimi po svojih željah, na dolgi se ljudje izmuznejo.
Tvoje sposobnosti so super v poslu,kjer vodiš druge (nekje predpostavljam,lahko se tudi motim),drugi delajo po tvojih navodilih in zasledujejo cilj. V družini se je to obrnilo proti tebi in še  bolj se bo,če ne spremeniš. Sebe in to močno.


Res je. To šele sedaj vidim, da sem tudi doma gestapo in se mi zdi nezaslišano, da ne naredijo vsi tako kot si jaz zamislim user posted image  Idiot. Družina ni biznis.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Zakaj?
28.2.2010 16:06:25   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Po drugi strani, pa se mi ob denimo stalnem opominjanju kaj naj še naredi začne dozdevati, da imam še tretjega otroka oz. da postajam baba zoprna.



Nehaj zahtevat pa sitnarit. Postavi ga pred dejstvo. Danes si mu spet odvzela odgovornost, pa jo prenesla nase. Kako naj se nauči, da mora dat otroku zajtrk, kosilo, ga previt, če nima dovolj izkušenj? Če žal sam ni tak, da bi to naredil, ga postavi pred dejstvo. Recimo takole: Skloniš se k njemu, mu daš lupčka in rečeš - srce moje, po moje si se zdaj spočil in naspal in se počutiš boljše, jaz sem pa tolk fertik, da bom težko kuhala kosilo, grem k mami. Tukaj sta otroka, prosim nafutraj ju. Se vidiva zvečer. Bi ga še enkrat objela, mu dala še enega lupčka...in bi šla.

Jaz bi namesto da sitnariš in vse narediš namesto njega, spremenila taktiko v nisem sitna, ampak sem prijazna, pa poskrbim zase ( beri-večine reči ne naredim namesto njega).  Ti očitno ne razumeš, da moški besede enostavno preslišijo. Njim tvoje teženje ne pomeni kaj dosti, vsekakor pa ni tako moteče, kot vstat in zložit iz stroja. Moškim je treba pokazat z dejanji. Tisto definitivno razumejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   [Brisano sporočilo]
28.2.2010 16:18:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Zakaj?
28.2.2010 22:47:12   
mika
Anja diktatorkauser posted image ....tako je kot piše Gina.

Sama poskušam moža razumet in ga ne najedat. Poskrbi za družino kot sem pričakovala, s tem da sem mu povedala kaj pričakujem. In vedno je bil prijeten pogovor (z izjemo po rojstvu hčerke, ko se mi je od utrujenosti scufalo), brez očitkov, brez metanja pod nos, kaj sem JAZ naredila. Tudi kadar mu kaj naročim, vedno uporabim besedo prosim (to mi je itak nekaj samoumevnega, pa ne samo pri njem, tud pri drugih ljudeh).

Tudi to kar piše Gina, da moški morajo najprej svoje želje  zadovoljit, je res. Moj sicer ne postavlja naju s hčerko na drugo mesto, ampak če ne more nečesa, kar si je zamislil, mi bi požrl mozeg. In ker se meni reeeeees ni za kregat, ga pomirim, da vse bo, samo počakat mora zaradi tega in onega. in je potem ok, samo, da dobi časovno predstavo, kdaj se bo uresničilouser posted image .
Če me pa predolgo najeda, ker včasih tudi pozabi, kaj sva se pogovarjala, pol pa popizdim, ampak to je zelo zelo redko.

Mogoče bi morala pokazat interes za njegovo podjetje, mu pomagat najt rešitev ali pa ga samo vzpodbudit, da je sposoben speljat iz krize itd. Midva se pogovarjava tudi o službi. včasih prideš v takšno situacijo, ko je fajn slišat mnenje nekoga, ki ni neposredno vpleten v situacijo. Mogoče tvoj to potrebuje. Glede nato, da tebi laufa, on pa malo zaostaja za tabo, se ne počuti dobro, sploh če ne dobi od tebe podpore. Povej mu, da itak delata za skupno dobro, dobro družine in sedaj ti več zaslužiš, kasneje bo mogoče on več ipd. delata za vas in ne vsak za sebe....to mora vedet.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Zakaj?
1.3.2010 9:00:55   
Anonimen
Squaw made peace user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Zakaj?
1.3.2010 9:02:00   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Squaw made peace user posted image


Bravo punca, bravo mož user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?