|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
22.4.2010 14:11:52   
coach
Ja, včasih res ni fajn vsega prebrati, ker se ti zdi, da imaš potem iste simptome... user posted image
Drugače pa mene občasno srbijo bradavičke, a je mine. Ploskih pa nimam, kar strumno gledajo v svet... user posted image
Sem pa ful vesela, ker so se mi prsi povečale! user posted image

Verjetno ste že vse našle ta link, a ga vseeno objavljam:
www.novorojencek.com
glede izbire user posted image za pomoč pri user posted image . Ene ste rekle, da boste raje vzele denar, vendar je mogoče bolje vzeti paket, ker so izdelki v zavitku kupljeni po nabavnih cenah in ne vsebujejo trgovske marže,zato za ta znesek dobite veliko več v paketku kot v trgovini...

lp,

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
22.4.2010 14:14:57   
risa
Punce, hvala za odgovore. G mi je na podlagi ultrazvoka rekla 7 teden. Danes pa sem zopet v skrbeh, ker imam rahlo rjavkast izcedek-znoriš. A je možno da je dvakrat zaporedoma nekaj narobe?

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
22.4.2010 14:17:03   
Soncchhek
user posted image sem se zdaj nasmejala....ampak res.....saj ni čudno da imamo podobne znake....če smo v enakih obdobjih .....
srbeče bradavičke? mene ne.....so pa ful ful občutljive....ni šans da se ji kdo dotakne....še ko se obrišem po tuširanju z brisačo me zaboli...itaq me ful bolijo prsa... jaz jih pa vsak dan milo prosim, naj se ne večajo...
modrci pa bombaž bombaž je zakon!!!! pa kost je out. udobje je pri meni na prvem mestu !

trebuh levo desno...ma zdaj se grem prav pogledat.....am....moj bauhi šlauhi je dobro nacentriran nekje v sredino...
joj kaj bomo še vse opazile.
aja, meni se zdi, da mi ful hitro rastejo dlake ( podpazduha, noge ipd.).....komaj utegnem brit....bom rabila letno pri kozmetičarki.....če se mi sami ne bo več dalo user posted image user posted image user posted image

Risa daj povprašaj svojo ginekologinjo glede izcedka.

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 22.4.2010 14:18:23 >

(odgovor članu coach)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
22.4.2010 14:24:32   
aleunam
Majabar, packa, kaj maš pa to v avatarju? user posted image  Nisem nora na torte in peciva, ampak tole izgleda user posted imageuser posted image

(odgovor članu coach)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
22.4.2010 14:33:17   
aleunam

user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.5.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- nejka000, NP 11.5.10
- orto2, NS 13.4.10
- novemberska, NP 19.4.10
- poona, 2user posted image , 1user posted image
- risa

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 14.5.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NS 14.4.10, NP 4.5.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, NS 26.4.10, Dolenjskauser posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.5.10 , NS 22.4.10, Domžale user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, NS 23.4.10 Štajerskauser posted image

4.11.10
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 11.5.10, Maribor
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 3.5.10, NS 22.4.10 user posted image   

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 17.5.10, NS 23.4.10user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, NS 29.4.10, Štajerska user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, NS 23.4.10, Maribor user posted image  

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NS 26.4.10, Ljubljana user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NS 29.4.10, Mariboruser posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP 12.5.10, NS 4.5.10, Gorenjskauser posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Ljubljana
- nejka,  25, 2user posted image  , 1user posted image , okolica Sl.Konjicuser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 30.4.10, NS 26.4.10, Ljubljana user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP- 30.03.10, NS 29.04.10, Štajerska

11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 6.5.10, NS 28.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, NS 29.4.10 Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.5.10, Zasavje user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 20.4.10, NS 3.5.10 user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , NP in NS 2.5.10, Kranj
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NS 4.5.10, Ljubljanauser posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, NS 29.4.10 user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 11.5.10, NS 11.5.10user posted image
- Norvežanka
- sunday, NP 17.5.10, NS 5.5.10
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.5.10, NS 11.5.10, okolica Ljubljane user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, NS 12.5.10, Ljubljana z okolicouser posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Notranjskauser posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, NS 13.5.10, Celje user posted image
- ajne1, 3user posted image , 2user posted image

20.11.10
- nov2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, NS 5.5.10, Gorenjskauser posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, NS 13.5.10, Gorenjskauser posted image
- soncchhek, NP 1.6.10, NS 5.5.10

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.5.10, Okolica Celjauser posted image

25.11.10
- pildek, 33, 3user posted image , 2user posted image , NP 21.4.10 user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.5.10

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NS 20.5.10user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 56

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
22.4.2010 14:41:08   
phelps
Soncchhek, trebuh je bil na desno zjutraj, takoj po spanju (spala sem na desnem boku) user posted image

Tiste paketke sem tudi jaz že pregledala in verjetno se bom tudi osločila za previjalno mizo.

Danes sem še malo brskala po netu in našla tole http://www.jupoljunior.si/products.php
V tem trenutku imam v mislih nežno pastelno rumeno barvo do nekje 70-80 cm višine stene, potem bi sledila bordura z ovčicami (druga na sliki) in bela barva. Omara bo bukove barve, posteljica bi bila tudi bukev, previjalna pa kombinacija bela-bukev. Ampak do jeseni je še dolga in samo vprašanje časa je, kaj mi bo takrat všeč user posted image   Ni to fino? user posted image
Sem mojemu pravkar poslala sms, če mi dovoli barvaste stene in borduro, jaz njemu dovolim sod v kuhinji (imava tretjino stanovanja pobarvano rdeče in ker je ta barva zelo občutljiva, je trenutno zelo alergičen na barve) user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 22.4.2010 14:45:01 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
22.4.2010 14:52:04   
Soncchhek
ooo že razmišljate o opremi....sobicah....
ja saj jaz sem tudi, ker zankrat bomo vsi trije skupaj v sobi....sicer veliki.....
pa bi tudi treba osvežit barve ipd.....
danes pa tako mrzlo zunaj brrrrrrrrrrrrrr....sem se pobrala v hišo po 3 minutah nazaj....

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 15:00:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
22.4.2010 19:09:41   
lottyka
Evo mene končno doma. Včeraj sem bila tok zmatrana, da sem šla direkt spat in se mi ni dal nič pisat.
Ena me je spraševala zakaj mi je G odsvetovala user posted image - pravi da v prvi vrsti da se ognem kakšni okužbi, zato če bova lahko samo s "pokrovčkom", dobila sem tudi preventivno tablete, ki jih bom jemala skozi vso nosečnost, da ja nič ne dobim, poleg tega pravi da kasneje pa bom imela čist prepovedano, ker naj bi če ti grozi še pospeševalo prezgodnji porod, sploh orgazem user posted image . Kaj več nisem spraševala, ker sem zadovoljna da sem dobila dovoljenje vsaj za občasno user posted image .

strippy mal bolj u izi pa bo user posted image , verjetno je bilo samo površinsko. Se je tudi meni že 2x zgodilo da sem mal zakrvavela potem če je bilo predivje, pa nisem bila noseča, sedaj je pa po moje še malo bolj prekrvavljeno se pa še prej zgodi.

Oprema - pri nama bo zaenkrat v najini sobi. Morava še širiti stanovanje, pa to leto ne bo zneslo, bo pa v roku 2-3 let. Do takrat bo posteljca v spalnici.

BOSTINA jaz bom imela naslednji pregled verjetno tud tak, kot je bil tvoj. Škoda res, da nam ni obvezen  vsakič UZ.

Drugače pa sem jaz A-. Zdej ne vem, a to da je tu - že pomeni da si negativen al to še kaj poleg testirajo? Ker meni ni nič omenila kakšnih inekcij. A ni da testirajo na ta protitelesa in če  jih imaš dobiš inekcijo al vsaka to dobi user posted image ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
22.4.2010 19:45:34   
Janci F
[/quote]

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Pozdravljene,

najprej se opravičujem, ker vdiram v vašo temo.

Sem junijka 2009 in imam eno prošnjo, prosila bi vas, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete in uživajte v nosečnosti.
Jaz jo že kar malo pogrešam.user posted image
[/quote]

Vsem, ki ste izpolnile anketo se iskreno zahvaljujem.

Uživajte v nosečnosti in pridno božajte svoje trebuščke.

P.S. Če katera še želi rešiti anketo je še vedno aktivna na zgornjem linku.

< Sporočilo je popravil Janci F -- 22.4.2010 19:46:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
22.4.2010 20:58:48   
pikizenc
Punce, sem že pred časom gledala te pakete ob rojstvu otroka, ker se mi je zdel, da majo nekateri paketi pa res kaj ugodnega notri. Pa sem potem šla na ta link http://www.recinko.si/dojencke-otroke-c-791.php od trgovine, ki je dobavitelj, pa se mi zdi, da je mogoče bolje vzeti denar, potem pa posamezno vzeti določene stvari. Recimo isofix podstavek je cenejši kot drugod, kjer sem ga videla.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
22.4.2010 22:14:37   
Valentina85
Za Recinko sem slišala od kolegice, da se da določene stvari ugodno nabavit, imajo "tovarniško" trgovino in je dokaj ugodno. 

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
23.4.2010 1:39:35   
majabar
Kako bom zdaj sladko zaspala po tako lepem videopogovoru z mojimuser posted image . Vsakič mi na koncu pošlje 2 poljubčka, zame in za dojenčka. user posted image
aleunam, tudi jaz nisem nora na torte, ampak sem si to naredila za rojstni dan prejšnji mesec in je bila odlična! Tudi okrasitev se mi je zdela zelo lepa, okrog kisla smetana s kokosovo moko, na vrhu na sladka smetana s temno čokolado. Joj, sem pa danes pojedla za 3 dni skupaj in mi je zdaj tako slabo:(. Ampak ne nosečniško slabo, samo preveč hrane. SVa šla z očetom na pizzo, ki je bila res odlična!!! Za zajtrk sem pojedla še zadnjo gratinirano palačinko s skuto, zvečer pri bratu spet palačinke in piškoti, v glavnem res preveč. Jutri se bom potrudila, da pojem več sadja in kakšno solato. So mi prav prsti na rokah zatekli, verjetno od preveč soli v pizzi (je bil gor pršut, sem prosila, da ga zapečejo skupaj s pizzo). No, zdaj pa spat:). Je že pozno. Kar pa je še pomembnejše, danes je 1. dan mojega 4 mesecauser posted image !

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
23.4.2010 7:55:06   
simonmojca
najprej EN LEP PREČUDOVIT DOBRO JUTRO - jupi vikend in nato do 03.05 frej user posted image

Hm glede prsi bradavic-kolobarjev me občasno srbijo, večji problem je ker koža popoka - zelo suha (si je treba kar mazat s kremo, da je bolje)
Mi je pa moj reku, da so kolobarji-bradavičke bistveno večji kot so bili prej.

nadinne glede vdrte bradavičke - jaz ji rečem, da je defektna user posted image .
Imam problem samo z levo, desna je pa ok-normalna user posted image , vendar odkar imam na polno probleme z bradavicami-kolobarji (srbečica, povečanje...) se je tudi ta bradavička vdala in prihaja v normalno stanje - jo še vedno kdaj pa kdaj nekaj zmoti in rata ploska - ampak upam, da se ne bo vdala in se bo borila user posted image , da bo postala normalna user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
23.4.2010 9:39:42   
malajka84
Jutro punce.
Glede -  meni je rekla, da je pač nekaj malega žensk z -faktorjem in da pač je nevarnost za zlatenico otročka ob rojstvu in prav zato te cepijo v 28.tednu, potem pa še po rojstvu zaradi nadaljnih nosečnosti. Tak mi je nakratko rekla...tko d ane vem, rekla je pa naj se ne sekiram, tak da se ne mislim. Bobolše...

NAročila sem se na nuhalno v Litijo in grem 4.5. mam pa ob 19.ih tak da bom verjetno zadnja in upam, da si bo vsaj ona vzela več časa zame kot včeraj moja G. Si bom kar seznam vprašanj napisala:) JE pa rekla naj sabo kar USB kluček prinesem..:)

Komaj pa čakam jutri gremo z dvema kolegoma na 2dnevni izletek malo u Italijo najprej potem pa na slo obalo, upam, da bo vreme:)--_Pa tud če ne..se je fajn mal umaknit od določenih ljudi.:)

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
23.4.2010 10:07:45   
aleunam
Dan... Jaz sem danes nekam slabo spala, sem imela previsok vzglavnik (oz. kar dva), pa me še vedno boli glava. Upam, da me voda spravi k sebi. Sicer pa mam tudi "pretirano" prebavo - predvidevam, da zaradi kamiličnega čaja, ki sem ga spila več kot pol litra na dan + vodo. Danes ga definitivno ne bom. user posted image  Kilogrami še vedno stojijo (trkam). user posted image

Jaz pa grem danes ponovno na pomerjanje obleke in tokrat jo rezerviram. Še vabila bo treba naročiti, pa tudi glede ostalih zadev se moram zmeniti. Potem pa na kavo s sošolko in sošolcem iz višje šole, jutri pa komaj čakam, da greva s sošolko iz srednje šole na pico in pijačko. Se že dolgo nismo srečali. user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
23.4.2010 11:02:11   
Marimax
Ola čveke ! Sem imela tako gužvo v službi, da ni bilo časa za naše nosečniške razgovore.
Bom nadoknadila, obljubimuser posted image . Pri meni se je stanje občutno izboljšalo. Slabosti sploh ni, pa tudi utrujenosti ne več toliko. Vsem, ki vas slabosti še dajejo, en objem z moje strani. Vem kako je to :) V bistvu se sedaj počutim kot da ne bi bila noseča, le trebušček je vedno večji. Nekaj ste omenjele, da raste trebušček pod popkom. Ma kaj pod popkom...jaz ga imam čisto ta pravega, tudi okoli in nad popkomuser posted image . Kot da bi bila v 4 mesecu ali še več. Pravi trebušon je že, ne trebušček. Imamo pa v teh dnevih mojstre v stanovanju. Urejava zgornje nadstropje tako da imam čisti teksas doma. Upam, da čimprej končajo da počistim za njimi.

Coach: nadure si bom dala vse kar izplačati. Mi bodo eurčki prav prišli.

Majabar: si predstavljam kako se veseliš vsakega pogovora, stika s tvojim. Moj je bil pred 14 dnevi 5 dni na službeni poti, pa sem ga tako pogrešala. Še mali je proti koncu vsakih 10 minut spraševal po njem.

Je šla katere gledati dinozavre v Arboretum ? Se splača ?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
23.4.2010 11:08:31   
Soncchhek
majabar jaz še vedno z veseljem prebiram tvoje poste in tvoj apetit ! upam da se tudi meni kmalu povrne!
jaz pa ne prenesem nič sladkega, že tako immam cel čas sladek okus v ustih.....in včeraj moj dečko je čokolado...potem da lubčka meni.....meni se samo gor dvigne in šc bruhat.....bošček !!!! no...saj jaz tudi bošček.....user posted image

Sadje trenutno jem lahko samo banane.....ostalo pa sem si kupila frutek kašice ....pa mi kar teknejo.user posted image Pa suhe slive....pa mogoče še kakšna solata...ostalo se pač prisilim da jem....
Mene pa nekaj prebava ne uboga....prej sem šla 2krat na dan najmanj....odkar sem nosečka pa en dan kakcam, drug dan ne.....ipd.
Moram pa čez teden dni na pregled glukoze v bolniceo....na tešče sem imela ok....potem ko sem pa tist sladkor spila pa povečano...
Jaz pa slabo spim ponoči zaradi bolečih prsi....

Včeraj sem se pa začela mazat z Vichyjevo kremco proti strijam.....skoraj nima vonja, prijetna za msažo pa še hitro se vpije in kožo sem imela maksimalno gladko !

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
23.4.2010 11:40:33   
novemberska
Živjo souser posted image

Evo za mano je zelo naporen teden...po eni strani zelo lep, po drugi pa ena sama živa groza. V pondeljek sem imela prvi pregleduser posted image Moram reč da tako lepega občutka kot je ta, ko zagledaš tisto svojo malo pikico, kako miga z rokami in nogami, kako ji bije user posted image že dolgo nisem doživela. So mi kar solzice pritekle. Res je to nepopisna sreča ko vidiš da je vse ok. Skratka pikica je velika 35 mm tko da sem v 10 tednu... Evo še podatke za seznamček: PDP 13.11, NP: 5.5, NS: 12.5...drugače pa 1user posted image , 0user posted image .

No pa da vam povem še nekaj manj prijetnega...danes ponoči sem se zbudila ker sem začutila da mi nekaj teče tam spodaj. Grem na wc in me skoraj kap. Pižama čist krvava...ne morem vam povedat kako grozen občutek...sva z mojim takoj odhitela na urgenco, krvavitev se je hvala bogu ustavila še preden sva prišla tja. G me je prgledala, in hvala bogu je z mojo pikico vse ok...je rekla da je otrok še zmeraj lepo vitalen, pa tudi user posted image še zmeraj bije. Kakšno olajšanje sem občutila ko sem zagledala user posted image si lahko samo predstavljate. Me pa malo skrbi ker je rekla da se 50% takih primerov slabo konča....ampak moram mislit pozitivno in upat da sem jaz v tisti drugi poloviciuser posted image Zdaj moram dva tedna strogo mirovat, potem mam pa prgled in če bo vse uredu grem lahko spet delat.

No želim vam lep vikend...pa pridne bote

(odgovor članu coach)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
23.4.2010 11:46:37   
majabar
novemberska, držim pesti!! Ti kar počivaj, čeprav Pušenjak pravi, da to nima nobenega vpliva. Se boš pa zagotovo boljše počutila, ko boš vedela, da si naredila vse, kar je v tvoji moči.user posted image
Joj, soncchhek, jaz si pa ne želim takega apetita, nekaj normalnega bi bilo ravno prav. Danes sem vstopila v 4. mesec in ravno danes je tehtnica 1. pokazala več kot na dan, ko sem naredita nosečniški test. Zdaj pa malo kontrole...
Da povem še to, sem bila na centru za socialno delo. Ker zadnje 4 mesece pred nastopom 'porodniške' ne bom zaposlena in sem bila v zadnjih 3 letih zaposlena 12 mesecev, mi pripadaa tisti paket ob rojstvu (dobrih 270EUR) in starševsko nadomestilo. Sem vprašala, koliko približno bo to zneslo in je rekla, da približno 450EUR. Ni veliko, a za naju bo super, saj je minimalna plača v Kolumbiji cca 300USD. Tako da sem zadovoljna:).

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
23.4.2010 11:50:05   
aleunam
Glede user posted image ... Po novem se zelo hitro vzburim, zgleda, da je prekrvavljenost res dobra user posted image .

Bostina, 4.5. bo hitro tukaj. In potem se boš nagledala svoje pikice. Pa še na USB ti bodo posneli. user posted image  Jaz sem dobila "samo" dve slikici, ampak sem bila presrečna, da sva plodek gledala skoraj eno uro. Aja, meni je rekla, da imam zelo občutljivo maternico - ko se je je dotaknila, se je takoj krčila. Kar sicer za otroka ni nevarno.

Kako pa so kaj bodoči očki? Moj je čist "nor" na otročka. Ga poljublja, se pogovarja z njim/njo, boža... user posted image  Lepo, res lepo ga videti takega.user posted image  Pa kliče jo/ga po imenu. user posted image

Glede tiste napravice za poslušanje srčka pa je meni G rekla, da sem ravno v tednih, ko se še ne sliši, bo pa kmalu. user posted image

Novemberska, držim pesti, da bo vse v redu! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 23.4.2010 11:51:56 >

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
23.4.2010 13:15:33   
Renesme**
pozdravček še od mene

za mano je pregled NS, ki ga je morala narediti vaginalno, ker je moj bejbi še zelo spodaj, maternica pa zadaj v križu- no pa smo izvedeli zakaj me že cel teden križ boliuser posted image
Vse je ok, bilo je ful lepo, vse nama je pokazala, spol se ni videl, tveganje pa je cca 1:6000, velikost NS pa 1 mm, veliki smo 52mm in datum ostaja 5.11. Mal je še na 4D preklopila in je bilo res lepo, kot en mali vesoljček je tale bebauser posted image

novembrska- ti kar počivaj in se bo umirilo, glavno da nimaš krčev zraven, vem pa da ni prijetno, meni se še zdaj sanja da krvavim....

Zakaj so vam pa že delali test za cuker?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
23.4.2010 13:24:51   
Soncchhek
meni so delali test za cuker, ker imamo v družini te težave......

novemberka vse bo ok !!!! ti  počivaj počivaj in se razvajaj !!!!!
aleunam ja moj je tudi čist out že...kaj šele bo.....se bom morala umaknit iz sobe da se z dojenčkom kaj pomenita.....user posted image

meni pa danes spet in še vedno slabo....sem pojedla kosilo in se šc umaknila na zrak..in sam zadržujem bruhec....ne me spraševat kako

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
23.4.2010 14:15:56   
aleunam
Tudi jaz sem danes taka user posted image . Sicer mi ne gre na bruhanje, me pa prebava muči... user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
23.4.2010 14:32:31   
nadinne
Živjo.

No da se še jaz javim za danes...zjutraj sem imela pregled...vse je ok! Veliki smo 3cm, srček lepo bije...kakšna razlika če primerjam s pregledom izpred 14 dni, ko se je na UZ videl nekakšen fižolček...sedaj je pa že pravi človeček z glavico, nogicami in rokicami...še sedaj se mi smeji user posted image Moje cistice na jajčniku skoraj ni več, tako da ni za skrbet...uf sem si oddahnila. Spet sem dobila 2 slikici, tako da imam že 4 user posted image Danes so me tudi dali na vago in hvala bogu se nisem še nič zredila user posted image Pritisk sem imela seveda previsok...kot vedno pri zdravniku...me je malo "okarala", ampak če bo naslednjič tudi visok, si ga bom merila doma...to nameravam že sedaj. Naslednji pregled imam 1.6. popoldne, in takrat moram spet dati vodo. Vsi izvidi iz laboratorija so drugače vredu. Hvala bogu mi ni bilo treba na test glukoze...ne še user posted image

Tako da sedaj je pa tudi zame napočil čas da veselo novico delim še s starši in taščo/tastom. Predvsem zadnjega me je kar strah, ker ne vem kake bodo reakcije...s taščo se namreč nimava najraje user posted image in moj je odlašal do zadnjega da poveva, ker se boji kako bo njeno obnašanje stresno vplivalo name...no v naslednjih dneh se odločiva kdaj bova povedala...mojim staršem pa novico sporočiva v nedeljo na skupnem kosilu...že vidim očeta kake oči bo naredil user posted image

Nič sedaj grem pa na en špancir do moje sestre...dobre 3km hoje...upam da me ne bo preveč cvetni prah zdelal user posted image

novemberska držim pesti da bo vse ok...samo pozitivno razmišljaj in bo ok user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.