lottyka
|
Dobro jutro, Evo mene spet pri jutranjem ritualu, brez kavice . likanje - jaz likam samo kar je res potrebno, torej majice, hlače in podobno. Ostalo nič. kik - A da ima Mengeš boljšo izbiro? jaz v kika niti ne hodim, ampak se bom pa zapeljala mogoče še danes tja če imajo kaj pametnega, če ne pa mal pofirbcat. Mi je Mengeš blizu tko da sem hitro tam in nazaj. kile - jaz sem že na +14kg, tako da sem prav . Ampak kaj čem sedaj. To je posledica dobrega apetita in pa prepovedi gibanja, pa smo tam. Pa nimam občutka, da jem kaj več kot ponavadi. Je pa tudi malo predispozicije, ker sem kar nagnjena k tem da se hitro razširim, ampak drugače to nekako uravnavam z aktivnostjo, če mi jo pa prepovejo smo pa tu. Še ni bilo bolniške, da ne bi pridelala kaj odvečne teže, zdej ko je daljša bo pa tok več. Jaz polagam upe na vozičkanje, pa tudi sem si že ogledala par zadev, kjer je bebika zraven, kot je npr. plavanje z dojenčki meni zelo potegne in pa tudi pilates je kjer bebiko lahko vzameš sabo medtem ko telovadiš. Pa tudi mojmu sem že napovedala in se strinja, da bo kasneje 2-3x na teden imel popoldne bebiko, da grem jaz nazaj na aerobiko. Tko da jaz računam da bo spravit za dol ene 10-12 kg. Sta le še 2 meseca do konca in baje da greš zadnje mesece največ gor. Tako da moj plan je, začeti z vozičkanjem, nadaljevati kasneje s pilatesom in/ali plavanjem in po koncu dojenja nazaj na aerobiko. Upam da lahko plavaš če dojiš , drugače bo pa samo pilates. Drugače pa komaj čakam da se lahko začnem nazaj rekreirat, ker prav pogrešam. Sprehodi le niso to to, so vseeno premalo, manjka mi da se malo prepotiš. nov2010 - kok lepa slikica, me veseli da ste imeli tako lep pregled. gibi - moja bebika je bolj med umirjenimi ali pa se tako zdi samo meni , nimam nobene primerjave. Ampak jaz sem pričakovala tko da te veliko brca in se premika. Moja beba je pa pri miru po več ur skupaj, včasih tudi pol dneva. rojevanje septemberk - Jaz sem ravno zadnjič premišljevala, namreč jaz občasno berem tudi te ki so pred nami in se spomnim kako sem brala še Aprilčice, Majčice,... Zdej so pa samo še Septemberke in Oktoberke. Avgustovke so že večinoma vse rodile. Tako da bliža se. še malo pa bomo me na vrsti. Drugače pa sem danes malo slabe volje. Namreč ne bo nama uspelo iti za cel teden na morje , ampak bova pa šla dva podaljšana vikenda. Naslednjega in potem čez 14 dni še enkrat, ta vikend grem pa s kolegicami mal rit v morje namočit. Moj je dobil zelo dobro ponudbo od prejšnjega delodojalca če pride nazaj k njemu delat in se res ne splača zavrnit, je razlika v plači in delovnih pogojih očitna. Tako da bo menjal službo in sedaj mora tu dokončati zadeve in enostavno ne more da bi si lahko vzel cel teden dopusta . Sva se pa zedinila potem na dva podaljšana vikenda. Tako da skupaj bo vseeno isto dni ampak pač po delih. Tako da sedaj tudi odpade tudi da bi bil še en teden več po porodu doma (skupaj 3 tedne), bo koristil samo očetovskega. Čeprav vem, da bi mu dovolili it, da bi si lahko pridobil dopust ampak moj je tak, da noče takoj po menjavi bit pol tok doma. Kao ne zgleda. No ja tud 2 tedna je boljše kot nič. Zdej pa bo počasi kosilo, danes mami kuha , goveji zrezki v omaki in pire pa solatka, pol pa res mal do Kika skočim, pa na en sprehod. Lepo se imejte.
|