škorpijonček_
|
Ellou punce, no pa sem 4 ure sama, pa se mi zdi, da ga že celo večnost ni ...ki je še ponedeljek zjutraj. Tudi kuža ga full pogreša, je tko žalosten, jst pa tud ne morem it z njim fejst divjat, ko pa ni tko lahek, pa me lahko potegne. Jst sem imela pa danes tak čuden izcedek, pa full mal ga je bilo, sam me je vseeno full prestrašlo. Sem začela z Vagisan svečkami, ker mi jih je dala za uravnavanje mlečne kisline, če bi se pojavili spet izcedki. Pa sem rekla, da bom nardila to kuro s 7 svečkami, pa ne vem, če se nisem s tem ranila. Al pa, da bi bli to živčki . Vsekakor bom pozorna in če bo še jutri kaj, pokličem in grem G. Drugače mali brca vsake tolk časa in mora bit vse ok. Mi že tud imamo ime izbrano, pa mi je čist vseeno kaj si drugi mislijo o njem, važn, da je nama všeč. Je pa fajn, da je eno tako ime, da če gre otrok enkrat ven iz Slovenije, da je tud bolj mednarodno, no to je vsaj moje mnenje. Iz zizkov še nič ne teče, pa kar naj še nekaj časa tak ostane . Cuker test grem delat naslednji teden, pa upam, da ne bo previsok. Previjalne torbe pa tud midva nisva v kompletu naročila, se nama je zdela kar draga in študirava, da bi raje kak priročen rukzak uporabila...no bova videla. Dobrodošla nova in čestitke! Aja, jst si tud želim rodit na rok ali pa prej...nikakor pa ne bi čakala nič dlje, sem že itak dovolj okrogla, pa kaj še pride. Mi je danes rekla v lekarni, ko sem šla pa Tifol, ja vi pa drgač ne rabte več Tifola , sicer ne vem kaj mi je hotla s tem povedat...da sem že za v horizontalo v porodni sobi ali se pač vidi, da je buši več kot tretji mesec, pa sem samo vljudno odgovorila, da je pač rekla G, da naj kar do konca jemljem in je rekla, ja sej...se pač preprečuje anemičnost, škodit nima kaj. No, očitn bo vedn več komentarjev in se moram pripravit...tudi poštar mi je včeraj rekel (pa sem skoz v sedečem položaju in trebuh pod mizo), če odhajam na daljši dopust . Nč nosečke, grem pesota na sprehod peljat, pa se morda še oglasm, drgač pa počas pod tuš in proti pojstl s kako knjigo.
|