Renesme**
|
evo tudi mene s pregleda in spet na bolniški....tudi jaz si ne predstavljam več, da bi delala, pomoje bi kar pod nujo po parih dneh morala v boniško, ker mi trebuh že zdaj, ko sem doma, kar otrdeva... Drugače pa sem kar malo razočarana, pa ne nad pregledom, ampak nad tem, da imam naslednji UZ šele 16.9. to bo že polnih 33 tednov, tj. 2 tedna kasneje kot v 1. . Pa še so sestre nekaj ugotavljale zakaj bi UZ- hm, kontrola rasti, otrok je medenično....babe Drugače sem imela pa prejšnji teden, ko sem šla po zdravila k nadomestni g., pa mi je še pregled naredila...SF=26cm, danes mi je pa moja namerila 29cm, sicer je una zadnjič res sam nekaj nahitro meter dala na trebuh in ni nič kaj dosti tipala ....drugače pa dete je živahno, je rekla kdaj brca- ponoči in je rekla, da bom imela kar dela, da mu spremenimo ritem po rojstvu- ja vem, super , edini problem so moje kile, sem že na +12kg, pa mi spet ni nič pridigala, ker ve da se že sama sekiram, jaz se sekiram samo kdo bo hujšal po porodu....ampak apetit v tej nosečnosti imam pa nenormalen...upam, da tud mali kej dobi od tega ne samo jaz! Jok- joj, jaz sem 4 mesece bila skoz pokonci, če je že kakšno noč slučajno pol ure dalj spala pa jaz nisem, ker sem hodila gledat, če še diha Pol je šel pa moj v tujino za 3 mesece in sva bili sami, jaz kronično neprespana in utrujena in eno noč, ko je jokala, nisem bila sposobna vstati, sva jokali vsaka v svoji postelji...no v treh mesecih sem jo potem navadila, da je spala vsaj od 23-3h v kosu, ker prej se je zbujala še ob 1:00 vmes....pa potem spet ob 6ih, potem je bilo pa najine noči konec....potem je tam od nekje 8-9meseca spala v kosu od 20-23-jedla-23-4-jedla in do 6,7ih zjutraj....potem je tisto uro ob 4ih prestavila na 5:00, pa potem pri 15ih mesecih smo se spet bližali 4:00, potem je pa meni dokončno prekipelo, 1 teden je jokcala, potem pa spala do 6ih (od 20-6ih) in še zdaj je približno tako. Prva noč doma- sem šla prav pogledat....prvič se je zbudila ob 22:30, potem ob 1:00, ob 2:00, ob 5:00 in ob 6:30....zelo podobno je bilo tudi potem naprej...pa to ne pomeni, da ko se je ob 2:00 zbudila, da smo ob 2:30 že spali, ne, ne, do ene 4ih je gledala ko čuk, pa zaspala in spet....potem od 6ih naprej pa tud spat ni več hotla Tolk da veste, fouš sem vsem tistim, ki jim otroci spijo!!!
|