pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83 Pozdravljene! En dan nisem bila nič tu gori in ste ogromno napisale in veliko zanimivega , sem zdaj kar en čas brala. Pridne . Vsem, ki greste na morje, uživajte in vsem osstalim tudi :) Kako paše malo hladnega svežega zraka Sem ravno en kapučino si privoščila, pašeee. Zanima me, če ima katera na nohtih gel? Baje, da ga pri porodu ne smeš imeti ne? Če ste že imele temo poročni prstan, me zanima kako poroko si želite,.... Jaz sem za čim bolj enostavno varianto z čim manj kompliciranja, enostavna obleka, ki pade po telesu,... Glavno, da sma midva pol skup. Drugače pa še nisem zaročena pa nič. Včasih mi moj omeni, da bi se poročila, pa če bo finančno možno se bova res enkrat. nejka: ja poznam te bolečine, grem takrat malo počivat, ker še me začnejo podplati pečt zraven, tako, da komaj hodim, pol pa je malo boljše,... Pa zdaj me je začela zgaga pečt, uf,...., sem pila zala life vodo, pa mislim, da je od tega. One bakterije E.coli, pa mislim, da nisem staknila, ker je vse videti vredu. Pa sploh ne vem kako dolgo bo voda oporečna,.... Pa brcike postajajo močnejše , moj mali je pravi mali divjak . O kilogramih pa jaz raje ne bi, ker kile tako gor letijo, da me bo G. ziher kregala,..., joj, če pa sem nonstop lačna,... Lepo mi bodite in uživajte v teh svežih dneh Vseemmmm Probaj navadno vodo, ker ta voda je ful sladka, dela zgago in obenem redi.....