phelps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonjah IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc kopalke - aleunam, nisi povedala, a je bila pripomba tvojega v smislu "o groza" al "o hudo ". Men joške še kr rastejo mož je navdušen Bi rabila nove kopalke, pa mi je škoda denarja Ups mislna sem rečt phelps Aleunam sem pa hotla buši pohvali. Ampak za 20t je še manjši, sem vidla že tud kakšne z večjimi. Luškan u glavnem Ja, vem. To boš mogla pa preslišat in reči- jaz imam pri sebi pošlihtano in čisto vest, za druge me pa ne briga. Lahko pa dolgo traja- pri meni je skoraj 4 leta, da je tip videl, da mi "dol visi"zanj- Verjemi, da je vse to iz enega edinega razloga- ne prenese, da nisi več "njegova" in da si srečna. Bo uvidel, da nima kaj praskat in upam, da bosta lahko začela normalno komunicirati . Zaradi sina upam, da bo to čimprej! To je bilo namenjeno meni . Hmmm, noja. Se ne strinjam čisto. Nama nikakor "dol ne visi" kar se tiče odnosa eden do drugega, moje mnenje je, da se takrat vse konča. Bolj spoštujem iskrenost (tudi če boli), kot pa laži (samo, da bom srečna) in obratno seveda. Zame je najin odnos odličen, seveda pridejo trenja kot pri vseh ostalih, a to nama da povod, da se pošteno pogovoriva in takrat vedno čutim, da se najin odnos poglobi. In to je zame nekaj najlepšega. Kar se pa tiče ljubosumnosti na dojenčka... Ja je. Sva skupaj brala eno dobro knjigo Vse o dojenčku in je v enem poglavju zelo dobro pisalo o tem, da tudi če je bodoči očka še tako razumen človek, čuti, da ni več na prvem mestu. Midva sva se odkrito pogovorila o tem in mi je priznal, da je tako. In ga razumem. vraževernost - jaz ne verjamem v te stvari. Je pa moja mami malo vraževerna Je rekla, da mi raje kupi voziček avgusta... Ker se ne mudi, mi to ustreza. Glede ostalega moram pa priznati, da sem se kar malo prenajedla že s tem, ko sem iskala primeren voziček (in v zadnjem hipu ugotovila, da ne bo ok, zaradi tistih adapterjev)... Pa še ta vročina... Vsega je preveč trenutno.