Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: mlusko Se pravi, jaz rečem sodelavcu, daj odpelji mojega otroka k bivši (k materi otroka), ker jaz zdaj ne morem al pa grem na en pir in to je za vas normalno? 1. Ona ima (očitno) stalnega partnerja. 2. Ona v času, ko ste domenjeni za stike z otrokom, otroka ne more pripeljat sama. 3. Ne vozi ga "sodelavec", "sosed", "branjevka na tržnici", ampak oseba, ki otroka dobro pozna (očim ali babica) in s katero otrok verjetno tudi živi oz. je v rednih stikih. 4. Normalno je, da nov partner sprejme otroka iz prejšnjega zakona in se vključi v družinsko življenje partnerice z otrokom. 5. Normalno je, da nov partner pomaga tvoji bivši ženi, pa tudi, če ji pomaga pri delu, vzgoji in življenju z otrokom iz prejšnjega zakona. Kako si ti predstavljaš, da bi onadva npr. imela skupnega otroka? Da njen partner in ona skrbita za "skupnega", za "vajinega" pa samo ona al kako? Da samo ona svojega vozi v šolo itd., ker lahko CSD dela probleme? Kaj bi ti rad? Da je ona sama zase, ji nihče ne pomaga, niti mama niti partner in da obžaluje razvezo, ker je prej vse bilo tako ajnfoh in simpl? Meni se zdi, da je vse, kar gre tebi v nos, njen novi tip in njegov odnos s tvojim otrokom. Podpis Podpis še od mene - zelo dobro povedano. Kolikor vidim, ti gre samo za to, da bi delal probleme, četudi jih ni, in bivši zatežil. Če bi ti omejevala stike, bi razumela, tako pa res ne vem, v čem je problem. Verjetno si je bivša lepo uredila novo življenje, ti pa ne, zato ti gre to v nos, pa bi rad malo nagajal in ker nimaš pametnega razloga, pa prideš z nekimi čisto za lase privlečenimi problemi. Še podpis številka štiri. Da ne boš samo ti težačil
|