Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 20:54:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nazaj Končno ena živa!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 20:58:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nazaj Končno ena živa! jap...migam malo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:01:15
|
|
|
|
matcar
|
Kak si,Saraya? Šola laufa?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:02:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak si,Saraya? Šola laufa? jap hvala..... ma utrujeno do amena...po dvakrat dnevno sem v šoli.....še fajn da imam ta tedn mojega doma,mi full olajša vse skupaj... drugače pa super..ja....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:03:04
|
|
|
|
arabela*
|
in ti? delaš..?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:04:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak si,Saraya? Šola laufa? jap hvala..... ma utrujeno do amena...po dvakrat dnevno sem v šoli.....še fajn da imam ta tedn mojega doma,mi full olajša vse skupaj... drugače pa super..ja.... HB,saj bo kmalu mimo vse.Samo da laufa.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:05:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya in ti? delaš..? Ma,samo vikende al pa kaki dan med tedno.Pa sem rekla I,da me naj čimveč piše.Ju3 pa moram na firmo,mater ej,mi je kuj groza,ko samo pomislim.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:06:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 pa moram na firmo,mater ej,mi je kuj groza,ko samo pomislim. ojoj...saj bo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:06:59
|
|
|
|
tasa_m
|
čer, kako? Jaz glih izpod tuša. Sem laufala in sem se žgala, dobesedno.Sem mislila da bo mi obraz se vžgal Drugače pa sem glih kar prebrala premo maila, da sem dobila razgovor za Lidl po pošti pa sem dobila še en drug razgovor..v sredo. To mi je idealna služba,tak da močno upam na tole ta drugo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:07:32
|
|
|
|
arabela*
|
joj...voziček se mi je nekaj uničil......od M .....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:07:51
|
|
|
|
tasa_m
|
saraya dans sem te vidla, ko si šibala proti šoli ali pa domu. Ne vem Pri Florjanu al kak se reče kafiču?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:08:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saraya dans sem te vidla, ko si šibala proti šoli ali pa domu. Ne vem Pri Florjanu al kak se reče kafiču? ki te florjan je
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:08:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 pa moram na firmo,mater ej,mi je kuj groza,ko samo pomislim. vem kako ti je. Kaj greš po knjigo ali kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:09:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saraya dans sem te vidla, ko si šibala proti šoli ali pa domu. Ne vem Pri Florjanu al kak se reče kafiču? ki te florjan je pa tam ko majo take dobre tunine sendviče. KRUH PECIVO je prej blo al še je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:10:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saraya dans sem te vidla, ko si šibala proti šoli ali pa domu. Ne vem Pri Florjanu al kak se reče kafiču? ki te florjan je pa tam ko majo take dobre tunine sendviče. KRUH PECIVO je prej blo al še je blizu česa približno?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:11:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer, kako? Jaz glih izpod tuša. Sem laufala in sem se žgala, dobesedno.Sem mislila da bo mi obraz se vžgal Drugače pa sem glih kar prebrala premo maila, da sem dobila razgovor za Lidl po pošti pa sem dobila še en drug razgovor..v sredo. To mi je idealna služba,tak da močno upam na tole ta drugo Super! Joj,jaz tudi upam,da bo kaj v Lidl-u.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:12:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 pa moram na firmo,mater ej,mi je kuj groza,ko samo pomislim. vem kako ti je. Kaj greš po knjigo ali kaj? Bom vidla,kaj bo reko šef,samo upam,da ja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:12:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saraya dans sem te vidla, ko si šibala proti šoli ali pa domu. Ne vem Pri Florjanu al kak se reče kafiču? ki te florjan je pa tam ko majo take dobre tunine sendviče. KRUH PECIVO je prej blo al še je blizu česa približno? blizu tuninih sendvičev no, naproti Astorie oz. če greš proti MCDonaldsu na desni strani.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:13:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer, kako? Jaz glih izpod tuša. Sem laufala in sem se žgala, dobesedno.Sem mislila da bo mi obraz se vžgal Drugače pa sem glih kar prebrala premo maila, da sem dobila razgovor za Lidl po pošti pa sem dobila še en drug razgovor..v sredo. To mi je idealna služba,tak da močno upam na tole ta drugo Super! Joj,jaz tudi upam,da bo kaj v Lidl-u. mogoče ti bom jaz plac dala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:13:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer, kako? Jaz glih izpod tuša. Sem laufala in sem se žgala, dobesedno.Sem mislila da bo mi obraz se vžgal Drugače pa sem glih kar prebrala premo maila, da sem dobila razgovor za Lidl po pošti pa sem dobila še en drug razgovor..v sredo. To mi je idealna služba,tak da močno upam na tole ta drugo Super! Joj,jaz tudi upam,da bo kaj v Lidl-u. mogoče ti bom jaz plac dala Ja,pa namesto tebe ne bi bla rada.Si ti tudi zaslužiš službo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:14:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saraya dans sem te vidla, ko si šibala proti šoli ali pa domu. Ne vem Pri Florjanu al kak se reče kafiču? ki te florjan je pa tam ko majo take dobre tunine sendviče. KRUH PECIVO je prej blo al še je blizu česa približno? blizu tuninih sendvičev no, naproti Astorie oz. če greš proti MCDonaldsu na desni strani. aja..tam pri C&a...... ja iz šole sem šibala okoli treh nekje.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:15:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer, kako? Jaz glih izpod tuša. Sem laufala in sem se žgala, dobesedno.Sem mislila da bo mi obraz se vžgal Drugače pa sem glih kar prebrala premo maila, da sem dobila razgovor za Lidl po pošti pa sem dobila še en drug razgovor..v sredo. To mi je idealna služba,tak da močno upam na tole ta drugo Super! Joj,jaz tudi upam,da bo kaj v Lidl-u. mogoče ti bom jaz plac dala kaj sta dale ponudbe..za prodajalko....? Obe?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:16:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa namesto tebe ne bi bla rada.Si ti tudi zaslužiš službo. pa matcar jaz bom dobila tam ono drugo, katero si bolj želim ker je brez vikendov, samo dopoldan, redne plače, regres, dopust in vse. Ampak če tam nebo, bom tud z trgovino zadovoljna. Vam v sredo ko opravim razgovor več povem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:16:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer, kako? Jaz glih izpod tuša. Sem laufala in sem se žgala, dobesedno.Sem mislila da bo mi obraz se vžgal Drugače pa sem glih kar prebrala premo maila, da sem dobila razgovor za Lidl po pošti pa sem dobila še en drug razgovor..v sredo. To mi je idealna služba,tak da močno upam na tole ta drugo Super! Joj,jaz tudi upam,da bo kaj v Lidl-u. mogoče ti bom jaz plac dala kaj sta dale ponudbe..za prodajalko....? Obe? Jap!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.3.2010 21:17:25
|
|
|
|
tasa_m
|
Saraya tam ja Ja, jaz sem februarja dala ponudbo in malo prej prebrala, da so me uvrstili v 1.krog za razgovor.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.