Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.3.2010 9:58:29
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutro, deževno jutro. nam čas mineva kot noro, še posebej vikendi ko smo vsi trije na kupu. me je glih včeraj spreletelo, da bo kar naenkrat konec porodniške, pa tako lepo obdobje je to... pol gre pa mala v vrtec mama pa na lov za službo! kako ste kaj ve?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.3.2010 10:20:13
|
|
|
|
nebo
|
Jutro, madonca ste nakloftale..... Mi smo že bolje... Ej kdaj se dobimo kaj na kavi??? Ampak ne samo 2, vse!!! Grem na kolo...čao...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.3.2010 10:23:00
|
|
|
|
marta82
|
Vitabella se morava v kratkem kaj videt...imam body zate, da ne bo prej prerasla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.3.2010 10:25:28
|
|
|
|
vitabella
|
ja marta bi bilo lepo če bi se spet kaj videle pa itak kako več rekle kot pa tu gor, kjer vse malo cenzuriramo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.3.2010 10:57:57
|
|
|
|
marta82
|
A imaš ti ob dopoldnevih avto?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.3.2010 11:45:38
|
|
|
|
vitabella
|
mi je avto obljubljen spet od naslednjega tedna naprej!!!!!! na koncu bom vesela, ko bom nazaj dobila moj avto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.3.2010 13:19:55
|
|
|
|
marta82
|
Super! Potem se pa lahko kdaj dopoldan dobiva/mo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.3.2010 21:12:05
|
|
|
|
marta82
|
Da nas malo dvignem... Kje pa ste vse?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.3.2010 21:16:39
|
|
|
|
nebo
|
Jaz tu...uffff...dobila prvi po porodu...super se počutim ni kaj...pa še škripec imam v zapestju od tega računalnika....sem za odpad, ampak se ne dam.... In ve? Ste kaj debatirale o kafeteku kdaj kje kako??? Recimo kak četrtek???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.3.2010 22:54:18
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Vidim,da je tuga tu gor že 2 dni.Jaz sem včeraj imela pestro dopoldan,ni blo cajta za nič prav,popoldan pa sem delala,prišla domov ob pol 12-h.Danes pa tudi blo laufarije dosti,pa kuharija,da deca spravit spat.Popoldan pa sem se spravla pečt palačinke s skuto in smetano.Pol pa sosedi in film na popu.In zaj sem tu. Za kavo ne vem,kak bo,sem namreč sama od četrtke 5 ali 6 dni,je moj v Zadru.Soboto in nedeljo pa tak delam spet.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.3.2010 22:55:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz tu...uffff...dobila prvi po porodu...super se počutim ni kaj...pa še škripec imam v zapestju od tega računalnika....sem za odpad, ampak se ne dam....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 7:46:11
|
|
|
|
rina22
|
Dobro jutro Kak ste kaj? Po dooooooooooolgem času se javljam... Se opravičujem.. No, najprej smo se selili, pol sem začela aktivno hodit na fax, zaj sem pa še prakso mela, tak da mam dela preko glave.. No, ko pa sem doma, pa sem vedno s Timejo, tak da je res težko najt čas za kaj drugega, za net pa sploh.. Ste pridne s čvekanjem.. za nazaj vas ne morem prebrat, žal - je preveč Je kaj novega? Mislim, takega kaj sem zamudila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 8:54:29
|
|
|
|
koala
|
Jutro ! rina mislim da nisi nič pomembnega zamudila, razen da se je Ly preselila.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 10:24:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan, evo končno spet malo do računalnika prišla! Renoviramo na pune in nimam cajta oz. sem zvečer tak crkjena da po tuširanju samo padem na pojslo.. Nič, grem pucat dalje...lepo bodite
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 10:35:52
|
|
|
|
botrca
|
Dan , pri nas tudi nič novega...včeraj sva bila z možem na fontani...kako je pasalo malo sprostitve. Jan je v vrtcu, jutri imajo predstavo ob materinskem dnevu. Komaj čakam da vidim, ker bo letos prvič nastopal. Drugače pa je vse po starem, mož dela, jaz sem sama. Ravno sem zajtrkovala tople sendviče. Za kosilo pa njoke in meso podušeno z zelenjavo ter prelito s smetano, jajco in sirom. Njami...pa solato. Hitro, enostavno in dobro . Lep dan...papa
< Sporočilo je popravil botrca -- 23.3.2010 10:36:13 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 10:38:08
|
|
|
|
tasa_m
|
botrca kak to darediš? Jaz tudi rabim nekaj na hitro zase..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 10:46:19
|
|
|
|
rina22
|
pridna, tasa se enkrat moramo videt, ti bom počasi lahko pajaca vrnila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 10:52:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 pridna, tasa se enkrat moramo videt, ti bom počasi lahko pajaca vrnila sem pozabla že na njega sem mogla zdaj prav študirat, kakšnega pajaca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 11:07:10
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Pri nas tudi nič novega.Do zdaj smo bili zunaj,zaj pa grem kuhat počasi.Bom pleskavice spekla,pa pomfri zraven,pa juho seveda in solato.Maks pa je zadnje čase ful priden,pa kr ubogljiv,ne morem verjet... Je prav veselj bit z njim.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 11:39:12
|
|
|
|
arabela*
|
dan pri nas tud nič novega.......tak sem v tempu spet,da se mi meša in sem zvečer utrujena,da padem v postlo...dopoldne šola,pa popoldne,pa kosilo naredit,pa vse...še hvalabogu,da imam danes mojega doma,da mi pomaga...drugače... ... skuhala sem repo,restan krompir in zabeljeno fižolo.... zdaj pa si bova en kofe v miru privoščla,M spi....potem pa tak šibam naprej... lep dan še naprej
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 11:39:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Renoviramo na pune spet nekaj za mene
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 11:54:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Renoviramo na pune spet nekaj za mene pridi pucat vabljena!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 16:31:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca kak to darediš? Jaz tudi rabim nekaj na hitro zase.. Njoke skuhaš v slani vodi...posebej pa podušiš čebulo, pariko, korenček in puranje meso na majhne koščke narezano. Soliš in daš čisto malo vegete in peteršilja. Njoki so hitro kuhani (ko priplavajo na povšino jih precediš), daš v en pekač na vrh meso+zelenjavo preliješ z mešanico kisle smetane+smetane za kuho, 1 jajce...preliješ naribaš sir, zapečeš in to je to. V 20 max. v 30 minutah je kosilo gotovo. Probaj boš videla kako je hitro pa dobro.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 16:32:08
|
|
|
|
botrca
|
Zdaj pa greva z Janom še malo lovit sončne žarke...papa
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.3.2010 19:47:12
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.