![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 10:01:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..nič še nimam če pa mi je pisalo da je poslano, pa tudi pod poslanimi imam. Sem ti poslala še enkrat. marta, vitabella, matcar in botrca.. ve ste dobile?? jaz sem dobila, hvala
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 10:06:24
|
|
|
|
botrca
|
Grem malo pospravljat cunje od Jana ki so mu premale...kak pa toti otrok raste...vse mu je premalo, bom mogla naslednji teden ko ati plačo dobi malo v šoping. Lep dan še naprej
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 10:09:14
|
|
|
|
arabela*
|
tasa...zdaj pa sem dobila. hva... zdaj pa res šibam..baibai
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 13:05:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ki ste zasledile da rabijo v Lidlu? Tasa meni tudi pošlji na mail plis . Ni razpisov,je treba ponudbo poslat.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 13:08:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..nič še nimam če pa mi je pisalo da je poslano, pa tudi pod poslanimi imam. Sem ti poslala še enkrat. marta, vitabella, matcar in botrca.. ve ste dobile?? Jap! TNX,Tasa! Imaš kavo v dobrem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 13:10:40
|
|
|
|
matcar
|
No,jaz pa sem šla v leklerka danes,sem Saš-u kupla teniske.Pol pa sem šla k Maksu pa tašči na kofe.Pa je dopoldan mimo.Zaj pa se najem,pa šibam v ležečki položaj. Aja,sem spekla mladi krompirček,pa rdečo peso zraven.Pa seveda juha je,da nem pozabla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 13:44:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi smo se tudi najedli... juhica, rakovi repki & file osliča s sezamom, ter zelena solata z jajčko in fižolčkom Lija še spi, čakamo da se zbudi da šibamo na sončeeeekkk Lepo bodite
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 14:24:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,sem spekla mladi krompirček,pa rdečo peso zraven.Pa seveda juha je,da nem pozabla. hm..kje pa je meso?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 14:25:17
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem tudi malo počivala, zdaj pa kuham rižoto. Počasi se odpravljam po Jana v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 14:26:26
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem nazaj iz šole.......kak sem pridna,ne.....je treba služit nekje..... Varstvo imam tak do večera,ampak se mi je moj uturil domov,tako da spet ne bom nič pametnega naredila za kosilo bova imela kuhane košaške hrenovke+gorčica,kruh...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 14:36:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya za kosilo bova imela kuhane košaške hrenovke+gorčica,kruh... to sem imela za zajtrk, pol pa še corn flakes
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 14:51:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m http://www.ringaraja.net/lionstar če bo katera si vzorček naročila.. ni moje oz. Janove št.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 14:58:19
|
|
|
|
marta82
|
Mi bomo pa imeli danes bolj pozno kosilo,bom kar golaž pa njoke iz skrinje vzela. Pa jagode in smetano sem kupila za sladico.mmmmmm
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 15:12:37
|
|
|
|
ly117
|
Dan. Jaz sem se že tudi uspela najest. Dopoldan je blo Kr pestro. Sem bla malo v šopingu in sem končno najšla ene kavbojke ki so mi všeč pa še cena je bla primerna, pa nekaj malega sem kupla za stanovanje. Moj pa pridno omare skup šraufa. Zdaj pa ne vem ali bi se malo vlegla ali bi pa šla kaj naredit.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 15:50:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa ne vem ali bi se malo vlegla ali bi pa šla kaj naredit. vleži se...delo bo počakalo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 16:02:58
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem se najedla,sedaj pa grem malo v solarij
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 17:14:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem se najedla,sedaj pa grem malo v solarij komu lepše...uživaj
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 18:45:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober večer, Lija mi že spi. Je bla tak utrujena, da nisem imela srca,da bi jo še zadrževala gor. Smo bili 2 urci zunaj, samo smo sonček pogrešali. Je ful veter pihal Ampak OK, zunaj smo bili, to je glavno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 19:50:14
|
|
|
|
ly117
|
Čer! No prej sem šla počivat in sma z Lukom faj zaspala. Zdaj pa grem čas zapravljat, se bom pa kaj javla vmes.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 19:52:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! No prej sem šla počivat in sma z Lukom faj zaspala. Zdaj pa grem čas zapravljat, se bom pa kaj javla vmes. prijetno zapravljanje.. jaz pa čakam na fuzbal, pa na Bolho devam oglas gor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 20:14:49
|
|
|
|
elevitka
|
ČER! Naš otrok tud spi (hvala bogu) zadni teden dni je vun pesje cmizdrav ... nimam blage veze kaj mu je (upam da zobi, pa da bodo čimprev veni) ker če ni to ... se mi bo zmešalo tasa kaj prodajaš na bolhi ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 20:20:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ČER! Naš otrok tud spi (hvala bogu) zadni teden dni je vun pesje cmizdrav ... nimam blage veze kaj mu je (upam da zobi, pa da bodo čimprev veni) ker če ni to ... se mi bo zmešalo tasa kaj prodajaš na bolhi ? ej, pa Lija tudi voziček
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 20:34:45
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo otroke spokali spat..no moj še m fujtra, z sokom .....bdw...kaj jim dajete malčkom za zvečer,če nočejo mleka? Včeraj je jedla testenine od kosila in je celo noč lepo spala...danes smo imeli sendviče.....pa je parkrat vgriznila,pa jogurt zraven....še kaj? Jaz pa grem dalje si zvezek prepisovat.......da pol začnem malo vadit....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 20:37:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa smo otroke spokali spat..no moj še m fujtra, z sokom .....bdw...kaj jim dajete malčkom za zvečer,če nočejo mleka?Včeraj je jedla testenine od kosila in je celo noč lepo spala...danes smo imeli sendviče.....pa je parkrat vgriznila,pa jogurt zraven....še kaj? Jaz pa grem dalje si zvezek prepisovat.......da pol začnem malo vadit.... Tinej ima ob večerih kašice (žitno - mlečne), al Lino al Milupa al Babylove (gris, riževe, s sadjem, čoko,...).
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 20:38:34
|
|
|
|
marta82
|
Aja čer punce.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.