![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 13:47:29
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella bravo tasa! to pomeni da imaš službo? si delala že prej v trgovini? si mogla pa res ubijalsko prošnjo napisat Nisem še delala v trgovini. Nisem pisala prošnje ampak ponudbo Nimam še službe, vseeno čakam na eno drugo A še za zbirat maš? Frajerka.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 14:00:55
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella bravo tasa! to pomeni da imaš službo? si delala že prej v trgovini? si mogla pa res ubijalsko prošnjo napisat Nisem še delala v trgovini. Nisem pisala prošnje ampak ponudbo Nimam še službe, vseeno čakam na eno drugo A še za zbirat maš? Frajerka. ja res je frajerka ni kaj. jaz imam v kuverti pripravljenih 42 prošenj, pa me prav zanima če bom kje sploh dobila odgovor ... zato pa sem si sedaj rekla, da bom še v kako trgovino poslala, prošnja gor al dol. tasa, če ni skrivnost, kaj mi lahko na mail al pa zs pošlješ prošnjo, da vidim to čudo, ki si je zaslužilo službo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 14:03:05
|
|
|
|
vitabella
|
mah marta jaz sem tudi vedno šla razočarana z zavoda, ker mi ni nikoli nič novega povedla. me je hotla prepričat da sem samo profesorica iz zgodovine ali geografije, da oboje ne morem bit. porkaduš. pa sem ji prinesla potrdilo da sem oboje, piše da sem in to in to. pa saj sem mogla dve diplomi pisat, ona tam mi pa soli pamet. pa itak sem jaz tut mislila da dajo oni denar za zagon s.p-ja, da si lahko začetne stroške plačaš. eh mislim logike pa res nobene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 14:10:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella mah marta jaz sem tudi vedno šla razočarana z zavoda, ker mi ni nikoli nič novega povedla. me je hotla prepričat da sem samo profesorica iz zgodovine ali geografije, da oboje ne morem bit. porkaduš. pa sem ji prinesla potrdilo da sem oboje, piše da sem in to in to. pa saj sem mogla dve diplomi pisat, ona tam mi pa soli pamet. In to so ti svetovalci.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 14:10:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella bravo tasa! to pomeni da imaš službo? si delala že prej v trgovini? si mogla pa res ubijalsko prošnjo napisat Nisem še delala v trgovini. Nisem pisala prošnje ampak ponudbo Nimam še službe, vseeno čakam na eno drugo A še za zbirat maš? Frajerka. ja res je frajerka ni kaj. jaz imam v kuverti pripravljenih 42 prošenj, pa me prav zanima če bom kje sploh dobila odgovor ... zato pa sem si sedaj rekla, da bom še v kako trgovino poslala, prošnja gor al dol. tasa, če ni skrivnost, kaj mi lahko na mail al pa zs pošlješ prošnjo, da vidim to čudo, ki si je zaslužilo službo? Mene tudi ta prošnja zanima, če ni poslovna skrivnost. Vitabella kam vse si pisala, a imaš kakšen spisek? Razen o.š. Te sem že vse od MS do CE obdelala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 14:11:46
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella mah marta jaz sem tudi vedno šla razočarana z zavoda, ker mi ni nikoli nič novega povedla. me je hotla prepričat da sem samo profesorica iz zgodovine ali geografije, da oboje ne morem bit. porkaduš. pa sem ji prinesla potrdilo da sem oboje, piše da sem in to in to. pa saj sem mogla dve diplomi pisat, ona tam mi pa soli pamet. In to so ti svetovalci. Ma saj jaz sem danes tudi več vedela o odprtju s.p. in pogojih za javna dela, kot ona.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 14:21:57
|
|
|
|
vitabella
|
marta večinoma sem pisala na oš, kot si predvidevala, čeprav mi sploooooh ni. to bi mi blo samo trplejenje. pa kaj češ. pisala sem še na: -zvezo Sonček -vzgojno varstveni center Polž -Sončna pot d.o.o -mariborska knjižnica -andragoški zavod maribor -doba in se je končalo ... večino so mi pobrale oš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 14:45:04
|
|
|
|
marta82
|
Vitabella a mi ti zaupaš svojo ponudbo. Ti svoj mail na zs napišem. Saj ne bom kopirala, brez skrbi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 14:50:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa programi za pridobitev sredstev za s.p. se bodo začeli izvajat po aprilu. In ko že odpreš s.p. še traja par mesecev da denar dobiš, za zagon moraš pa sam imet. Od kod???? Matr sem jezna na našo državo. ja od nekdaj je tako...dobiš potem denar...pa ni samo to da si odpreš in čao...še polno nekih seminarjev te čaka in izobraževanj....no vsaj bilo je tako ..mislim pa da so sredstva dvakrat letno in če zamudiš,čakaš...odvisno kdaj daš vlogo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 15:02:39
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa programi za pridobitev sredstev za s.p. se bodo začeli izvajat po aprilu. In ko že odpreš s.p. še traja par mesecev da denar dobiš, za zagon moraš pa sam imet. Od kod???? Matr sem jezna na našo državo. ja od nekdaj je tako...dobiš potem denar...pa ni samo to da si odpreš in čao...še polno nekih seminarjev te čaka in izobraževanj....no vsaj bilo je tako ..mislim pa da so sredstva dvakrat letno in če zamudiš,čakaš...odvisno kdaj daš vlogo Zdaj so samo enkrat in ko zmanjka denarja si na spisku za naslednje leto.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 16:04:55
|
|
|
|
tasa_m
|
vitabella, marta .. nimam na računalniku ponudb, ker mi je računalnik vmes se sesul Mam pa par vzorcev pa jih lahko skeniram in pošljem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 17:08:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vitabella, marta .. nimam na računalniku ponudb, ker mi je računalnik vmes se sesul Mam pa par vzorcev pa jih lahko skeniram in pošljem Te pa plis...Saj ko boš mela cajt, se ne mudi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 20:33:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Sem se odločla,da bom poslala prošnjo v Lidl-a,ker se odpirata 2 trgovini pri nas,ena pri EP,ena pa na Ptuju.Upam,da bo kaj ratalo. jaz sem dobila odgovor Super! Čestitam! jaz sem poslala tja prošnjo,ko sem nehala v Hofer-ju delat.Takrat še tak ni blo Lidla pri nas.Pa so me klicali čez 7 mesecev,če me še zanima delo pri njih,jaz pa sem ravno en teden prej začela vozit tukaj,ko sem do zdaj bla,oz. sem še vedno.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 20:34:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella hmmm glih razmišljam... sem v fazi pisanja prošenj, pa sta mi zdaj vidve dali še pobudo ... da bi tudi sem poslala, saj izgubit nimam kaj. samo jaz sem v trgovini delala samo preko študentskega servisa. se to kaj upošteva? Ja,upoštevajo se vse izkušnje,tudi preko SŠ.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 20:37:33
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa ČER!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 20:41:35
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 20:44:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 20:47:26
|
|
|
|
ly117
|
Kaj bomo rekli danes kaj pametnega. No danes smo dobili omaro in jutri jo bosta moj in moj ata že sestavljala. Edino čakam da me pokličejo za dnevno. In upam dame bojo do petka poklicali.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 20:48:08
|
|
|
|
ly117
|
Matcar kak kaže z mojim elementom?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 20:49:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bomo rekli danes kaj pametnega. No danes smo dobili omaro in jutri jo bosta moj in moj ata že sestavljala. Edino čakam da me pokličejo za dnevno. In upam dame bojo do petka poklicali. Super,zaj pa bo šlo zares,kajne?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 20:50:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bomo rekli danes kaj pametnega. No danes smo dobili omaro in jutri jo bosta moj in moj ata že sestavljala. Edino čakam da me pokličejo za dnevno. In upam dame bojo do petka poklicali. Super,zaj pa bo šlo zares,kajne? Jap, nič več heca.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 20:50:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kak kaže z mojim elementom? Bo počasi,ne se bat,ga boš dobila pravi cajt.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 20:51:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bomo rekli danes kaj pametnega. No danes smo dobili omaro in jutri jo bosta moj in moj ata že sestavljala. Edino čakam da me pokličejo za dnevno. In upam dame bojo do petka poklicali. Super,zaj pa bo šlo zares,kajne? Jap, nič več heca. Ma,saj bo hitro mimo in bote za sebe!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.3.2010 20:51:38
|
|
|
|
marta82
|
Čer.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.