Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:42:21
|
|
|
|
koala
|
botrca jap kriza je to naše zdravstvo. Upam da bo vsaj kaj nucala pa preiskava. tasa A. pa je že bolje, navihan, od včeraj brez temperature, manj kašlja, tako da bo počasi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:44:04
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:46:11
|
|
|
|
matcar
|
JUtro!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:46:42
|
|
|
|
matcar
|
Ly,končno si spet med nami.Bo vsaj malo bolj živahno zvečer.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:53:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,končno si spet med nami.Bo vsaj malo bolj živahno zvečer. Jap se strimjam s tabo. Kak je kaj Saš.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:57:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,končno si spet med nami.Bo vsaj malo bolj živahno zvečer. Jap se strimjam s tabo. Kak je kaj Saš. Vredi,HB. Nič ni narobe,nobenega pretresa ni imel. Liček ima moder edino.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:58:43
|
|
|
|
matcar
|
Nič grem nekaj delat...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:59:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič grem nekaj delat... Jaz se ti bom pa počasi pridružla, samo da zajtrk do konca pojem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 9:40:14
|
|
|
|
tasa_m
|
botrca tak je to ja...če imaš € si lahko takoj na vrsti pa še lepo kasirajo Drugače pa midve od zdravnika. Lija je zdrava!!! malo več mora jest temnega mesa, drugače pa je vse OK! HB zdaj pa lahko greva ven!!! jeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 9:45:51
|
|
|
|
koala
|
Lija!!!!!! tasa če je slabokrva (moj je tudi) in nemara mesa (moj ga ne) imajo veliko železa tudi suhe sllive in suhe marelice, tako da se A. tega naje. Lahko ji pa narediš tako kašico če zmisaš suhe slive, suhe marelice, suhe fige in oreščke (kar pač ima rada, če seveda ni alergična nanje) in to potem razrečiš z malo vode ali čaja in naj žlico tega poje vsak da.A. ima to rad in se mu je kri zelo izboljšala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 9:59:37
|
|
|
|
ly117
|
Lija bravo, zdaj pa uživaj na sončku z mamico.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 10:30:02
|
|
|
|
arabela*
|
Dober dan Pri nas nič kaj novega.....furamo ...vreme je tako super postalo......končno. Danes imava z A zdravnika,zaradi holesterola,je ponovila laboratorij in zgleda da ni tako kot bio moralo bit,ker naju tja kličejo.....tak da bom danes izvedela... M je pravi živec....hodi skozi za mano in se mi dere.....mama tiho bodi ..., pa v A se mi spušča,jo zlasa na 123 ..ko pa pride kdo na obisk ali pa gremo kampa je pridna ko ribica Jaz pa še vedno prehlajena...kašljam ...ni konca ne kraja.... Kuham čufte in pire krompir... Za vse bolančke .....matcar..za Saša pa da bi čimprej okreval ...revček mali..vem kak je s takimi živahnimi otroki.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 10:58:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca . Včeraj sem imela eno preiskavo za križ na fontani, samoplačniško in mi je banda kasirala 74€... . jaz sem bila pred leti na fontani-mamografija,pa je tud kar veliko bilo za plačat...ampak hvalabogu,da še to obstaja....da si takoj na vrsti...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 12:11:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Lija!!!!!! tasa če je slabokrva (moj je tudi) in nemara mesa (moj ga ne) imajo veliko železa tudi suhe sllive in suhe marelice, tako da se A. tega naje. Lahko ji pa narediš tako kašico če zmisaš suhe slive, suhe marelice, suhe fige in oreščke (kar pač ima rada, če seveda ni alergična nanje) in to potem razrečiš z malo vode ali čaja in naj žlico tega poje vsak da.A. ima to rad in se mu je kri zelo izboljšala. hvala koala! Bom naredila takole. Oreščkov pa še ji nikdar nisem dala, kaj vem nekako ne upam. P to verjetno skuham ali ni potrebe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 12:54:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: koala Lija!!!!!! tasa če je slabokrva (moj je tudi) in nemara mesa (moj ga ne) imajo veliko železa tudi suhe sllive in suhe marelice, tako da se A. tega naje. Lahko ji pa narediš tako kašico če zmisaš suhe slive, suhe marelice, suhe fige in oreščke (kar pač ima rada, če seveda ni alergična nanje) in to potem razrečiš z malo vode ali čaja in naj žlico tega poje vsak da.A. ima to rad in se mu je kri zelo izboljšala. hvala koala! Bom naredila takole. Oreščkov pa še ji nikdar nisem dala, kaj vem nekako ne upam. P to verjetno skuham ali ni potrebe? pa sok rdeče pese ji probaj dat.....če ne mara naravnega se dobijo ti predelani..imajo zelo dost železa noter.. jaz sem imela celo otroštvo s tem probleme,zdaj se pa je porihtalo..
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 13:18:01
|
|
|
|
koala
|
tasa jaz ne kuham, samo z sekljalnikom od paličnega zmiksam. Če ji oreščkov še nisi dajala jih raje izpusti. Ja pa pesin sok tudi, čega bo hotela A. ga ne mara
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 14:22:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Pesin sok NO GO , niiti pese noče Nikdar je ni marala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 20:11:34
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 20:32:10
|
|
|
|
ly117
|
Grem L porihtat pa se vrnem, upam da bo že kera tu.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 20:46:04
|
|
|
|
sami0804
|
Večer! Jaz sem tu....kot vedno zvečer sama,samcata
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 21:12:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Jaz sem tu....kot vedno zvečer sama,samcata Evo mene nazaj. Sami zdaj pa ne boš več sama samcata, ti bom jaz družbo delala.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 8.4.2010 21:15:14 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 21:24:31
|
|
|
|
ly117
|
Ma ve res niste resne. Po več kot 14 dneh sem končno priklopljena, zdaj pa nobene ni.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 21:24:45
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 21:26:40
|
|
|
|
sami0804
|
Ja,saj,preden se privlečem do računalnika,že itak ponavadi vse zbežijo.Kaj se hoče,če sem pa nočni ptič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 21:26:53
|
|
|
|
arabela*
|
Norišnica.....M me je zdaj tak utrudila v dveh urah...še sedaj ne spi.... A je dobila dieto.....to še bo veselica .....ne vem pa kako v vrtcu s tem,verjetno je treba povedat.......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.