Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.4.2010 10:37:04
|
|
|
|
sami0804
|
Alex in Lija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.4.2010 11:01:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala tasa hvala, pa vračam objemčke Liji. A ji še teče z ušesa? ne nič več. Očitno ji je res sam v četrtek, zdaj pa več ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.4.2010 11:36:22
|
|
|
|
ly117
|
Dan. Vem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje zato vam pošiljam veliko . Pa lep sončen dan še naprej.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.4.2010 19:22:56
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Ja,jaz sem doma,sem morala it iz šihta,ker je Saš po stopnicah pado s hojico in sem ga vozla na urgenco.HB mu ni nič,razen kaj ima par bušk po glavici,pa celo levo ličnico vijolično-modro.Moram pa ga opazovat,če bi do kakega poslabšanja prišlo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.4.2010 21:16:45
|
|
|
|
sami0804
|
Ojej,Saš,samo,da se je srečno končalo.Buške in modrice zginejo.Se spomnim,ko je moja začela puzat,pa si na bratecovi igrački presekala arkado.Jaz cela paf,mala pa po začetnem joku čisto o.k. Upam,da bo vse vredu.Saš tudi tebi ,da ne boste rabli se vračat k zdravniku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.4.2010 21:38:31
|
|
|
|
matcar
|
Ma ja,je imel srečo v nesreči. Kolko smo ugotovili,je poletel čez stopnice,tak da se je potolko ob pristanku.Še dobro,ker drugače ne vem,kaki bi bil.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.4.2010 21:39:11
|
|
|
|
matcar
|
Grem film dalje gledat.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.4.2010 23:08:33
|
|
|
|
sami0804
|
A resnične zgodbe?Sem ga gledala,med reklamami pa izpolnjevala anketo za vrtec,grrrrrrrrr.Se lahko samo veselim,kaj me še čaka v šoli,če je že v vrtcu celi kup enih čudnih zadev...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.4.2010 8:12:14
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.4.2010 8:13:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A resnične zgodbe?Sem ga gledala,med reklamami pa izpolnjevala anketo za vrtec,grrrrrrrrr.Se lahko samo veselim,kaj me še čaka v šoli,če je že v vrtcu celi kup enih čudnih zadev... Ja,to sem gledala,ni blo volje za nič včeraj. Ja,v šoli je šele kup papirologije za izpolnjevat.Znoriš,kaj vse hočejo vedet.Grrrrrrr!!!!Ma,tudi to moramo skozi dat.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.4.2010 8:28:56
|
|
|
|
rina22
|
jutro tudi jaz želim vsem bolančkom čimprejšnje okrevanje kak ste kaj drugače? jaz mam polno glavo vsega mogla bi se učit, pa se mi kar ne da glede na to, da moja pikica lahko je mlečne izdelke, me zanima, kako skuto ji lahko dam?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.4.2010 8:44:37
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Joj matcar me je kar stresloko sem prebrala kaj se je Saš-u zgodilo, še dobro da so samo modrice in buške, upam da je vse vredu. za Saš-a pa zate. rina jaz sem A. dajala kar navadno skuto, nikoli pa ni maral pasirane. A pa je na AB ima vneto žrelo in to totalno. tasa kako je Lija? Ji je pa res hitro nehalo teči, upam da je že OK!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.4.2010 9:52:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje zato vam pošiljam veliko . se podpišem
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.4.2010 12:53:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Joj matcar me je kar stresloko sem prebrala kaj se je Saš-u zgodilo, še dobro da so samo modrice in buške, upam da je vse vredu. za Saš-a pa zate. Ja,HB je res samo buškat.Pa živahen kot vedno,nič ni dobil straha.Trkam....Hvala za želje!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.4.2010 21:34:17
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Mene so pa danes priklopli . KONČNO. Kje pa ste vse? Šas upam da ti čimprej zginejo modrice, matcar za tebe pa nekaj in HB da se je čimm boljše izteklo brez kakih hujših posledic.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.4.2010 22:03:39
|
|
|
|
bambi14
|
oj, večer. Mi2 pa sma bla v bolnici zaradi bronhoilitisa. Je kašljal že prej 1 teden, ker je dobo od ta velike 20 mesečnice ampak iz nedelje na ponedeljek je ponoči temp. narasla na 38 in kašljal je tak, da sem mislila, da se bo zadušil. Sem ga odložila v posteljico in je po 10 mi n začel tako kašljat in zraven jokat, da se mi je paralo srce, dežurala sem celo noč, ob 5 zjutraj sma z dragim menjala dežurstvo in sem šla za 2 uri spat, Dopolne pa k dežurnemu: saturacija 95, šumi v pljučih,....sem se prestrašla. No in sma dobila napotnico za v bolnico in tam ostala do danes popoldan. Tam so nam aspirirali nos( vtikali dolgo tanko cevko v nos in ven vlekli sluz), inhalacije z berodualom na 4-6 ur in se je porihtal za domov. Sedaj še kašlja ampak upam na najboljše. Na pediatriji je vse polno nekih čudnih virusnih bronhitisov, pa drisk, bruhanja,...upam, da nisem še kaj od tega staknila. No zaradi tega me nič ni tu gor,....bolana deca je , raje vidim, da letajo okoli in delajo ****ri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.4.2010 22:20:01
|
|
|
|
ly117
|
Bambi zate in za tvojega bambija. Pa še nekaj da bo čimprej zdrav.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.4.2010 22:29:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Vam jutri več napišem,danes sem čist crkjena :/ vse me boli.. Ly, super da si priključena! bambi vsem bolančkom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.4.2010 22:46:26
|
|
|
|
ly117
|
Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:21:16
|
|
|
|
koala
|
Jutro! bambi, samo da sta doma, ubogi mali pikec. tasa upam da is danes bolje, a si pri lavfanju pretiravala? ly super da si spet priključena.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:23:15
|
|
|
|
tasa_m
|
Jutro. Matcar sem včeraj pozabila Sašu pikapoke poslat. Še sreča, da bomo samo buške in nič hujšega. V glavnem tebi res ni dolgčas. koala, kako je A.? a katera kaj ve kako je z Rubin.? Nič, grem fračo zbudit..mora dat kri pa ob 10h imava dohtara.. čao bao¨!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:24:29
|
|
|
|
tasa_m
|
koala sva istočasno post pisali nisem čeraj laufala, ker sem moje domov vozla, ker je ati bil na furi, bruder pa je imel tekmo v Mb. Mogoče pa me zarad tega boli, ker nisem laufala??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:34:19
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:35:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi zate in za tvojega bambija. Pa še nekaj da bo čimprej zdrav. se podpišem
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.4.2010 8:38:52
|
|
|
|
botrca
|
Pri nas je vse po starem...Jan je v vrtcu, jaz sem doma pospravljam in čistim ter stran mečem kar mi gre na živce...edino taščo ne morem... . Včeraj sem imela eno preiskavo za križ na fontani, samoplačniško in mi je banda kasirala 74€... . Danes nič ne kuham ker mi je od včeraj ostalo mleto meso samo špagete skuham in imam kosilo... . Lep dan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.